Н У Х Т

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

02 березня 2021

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 2 курсу приступили до проходження виробничої практики, яка успішно завершилася 28 лютого 2021 р. Метою виробничої практики було поглиблення теоретичних знань із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, отриманих під час навчання.

Незважаючи на нові проблеми, з якими зіштовхнулися готельні підприємства: зменшення завантаженості, падіння доходів, забезпечення безпеки співробітників і гостей та безліч інших, 117 студентів були направлені для практичної підготовки до провідних готелів м. Києва: «Hilton Kyiv», «Рейкарц Хотел», «President Hotel», «Ramada Encore Kiev», «Опера», «Холідей Інн», «Fairmont Grand Hotel» та ін.

Програма виробничої практики передбачала ознайомлення студентів із особливостями функціонування закладів готельного та ресторанного господарства, нормативно-правовими актами, які регулюють діяльність підприємств готельного, ресторанного господарства та використання на практиці основ діючого законодавства; формування здатності моделювати технологічний ланцюг та уміння організовувати процеси виробництва, надання та споживання основних і додаткових послуг готельного і ресторанного господарства, здатність вивчати та аналізувати потреби споживачів, організовувати сервісно-виробничий процес із урахуванням їх вимог і забезпечувати його ефективність.

Здобувачі вищої освіти вдячні відповідальній від кафедри готельно-ресторанної справи, доцентці Олені Шидловській за організацію практичної підготовки у цей непростий час для вітчизняної та світової індустрії гостинності. Адже виробнича практика є обов’язковою компонентою їх підготовки.

Опублікований: 02-03-2021
Читайте також:
Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України

22 листопада 2021 р. у рамках викладання дисципліни «Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного аналізу» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «доктор філософії» зі спеціальності 181 «Харчові технології» заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, докторка технічних наук Ірина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України 23 листопада 2021

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу

З 13 лютого 2020 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління розпочалися захисти магістерських робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітніми програмами  «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» та  «Інтелектуальні комп’ютерні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу 15 лютого 2020

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів

У листопаді 2022 року викладачами кафедри експертизи харчових продуктів продовжена вже стала практика проведення сертифікатних освітніх професійних програм. Зокрема розпочалися заняття за традиційною, знаною поміж студентства та виробничників програмою «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості». Програма о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувало навчання на сертифікатних програмах кафедри експертизи харчових продуктів 11 листопада 2022

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 червня 2020