Н У Х Т

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

02 березня 2021

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 2 курсу приступили до проходження виробничої практики, яка успішно завершилася 28 лютого 2021 р. Метою виробничої практики було поглиблення теоретичних знань із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, отриманих під час навчання.

Незважаючи на нові проблеми, з якими зіштовхнулися готельні підприємства: зменшення завантаженості, падіння доходів, забезпечення безпеки співробітників і гостей та безліч інших, 117 студентів були направлені для практичної підготовки до провідних готелів м. Києва: «Hilton Kyiv», «Рейкарц Хотел», «President Hotel», «Ramada Encore Kiev», «Опера», «Холідей Інн», «Fairmont Grand Hotel» та ін.

Програма виробничої практики передбачала ознайомлення студентів із особливостями функціонування закладів готельного та ресторанного господарства, нормативно-правовими актами, які регулюють діяльність підприємств готельного, ресторанного господарства та використання на практиці основ діючого законодавства; формування здатності моделювати технологічний ланцюг та уміння організовувати процеси виробництва, надання та споживання основних і додаткових послуг готельного і ресторанного господарства, здатність вивчати та аналізувати потреби споживачів, організовувати сервісно-виробничий процес із урахуванням їх вимог і забезпечувати його ефективність.

Здобувачі вищої освіти вдячні відповідальній від кафедри готельно-ресторанної справи, доцентці Олені Шидловській за організацію практичної підготовки у цей непростий час для вітчизняної та світової індустрії гостинності. Адже виробнича практика є обов’язковою компонентою їх підготовки.

Опублікований: 02-03-2021
Читайте також:
Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора

Студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» обговорили можливі варіанти закордонної подорожі з генеральним директором дочірнього підприємства чеського туроператора «Максіматур» Валерієм Гавриленком. Підкріплення теоретичних знань практичними навичками – обов'язкова умова успішного навчання спеціальності. Участь у формуванні туру, обговорення особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора 16 жовтня 2018

Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ

Європа – це шлях в майбутнє, до нових горизонтів… Педагогічний та студентський колектив Вінницького коледжу НУХТ чітко усвідомлює правильність вибору цього курсу. Викладачі іноземної мови, працюючи над розвитком комунікативної компетенції студентів, доводять, що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі. До Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ 17 травня 2019

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відзначили День Європи

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся захід, присвячений Дню Європи та Дню вишиванки під назвою «А над світом українська вишивка цвіте». Важливо зазначити, що українська вишиванка стала трендом не лише в Європі, а у всьому світі завдяки українським дизайнерам і діаспорі. Вишиванку купують у різних країнах і, таким чином, люди д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відзначили День Європи 21 травня 2018