Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

22 лютого 2021

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

Студентське життя не обмежується одними лекціями. Щоб закріпити теоретичні знання здобувачеві вищої освіти необхідно отримати і практичний досвід роботи. Практика під час навчання – не лише можливість попрацювати за фахом, а й часто непоганий старт для подальшої професійної кар’єри.

Щороку студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» направляються на практику на провідні підприємства харчової, фармацевтичної та косметичної промисловості.

Цього року році перелік таких підприємств був доволі широким: ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПрАТ «Індар», м. Київ,

ТОВ «Біотестлаб», AT «Київмедпрепарат», ПАТ «Київхліб», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ПрАТ «КиївХліб», ДП «Зееландія», ПП «Дживальдіс», ПАТ «Біолік», ТОВ «ЛУКІ ЛУК», Департамент експлуатації водопровідного господарства ПАТ «Київводоканал», ТОВ «ВК «Хімпостач», ДП «Укрметртестстандарт», ДЗ «Києво-Святошинська Райсес» МОЗ.

Виробнича та переддипломна практики студентами групи ХТ-4-4 пройдені успішно відповідно до навчальних планів і програм. Здобувачі опанували систему професійних вмінь і навичок, набули перший досвід у професійній діяльності, а також отримали можливість проявити свої особистісні якості при роботі в колективі.

Керівники практики від підприємств позитивно відгукнулися про роботу наших студентів і відзначили високий рівень їх знань.

Колектив випускової кафедри висловлює подяку керівникам і співробітникам провідних підприємств за організацію проходження студентами 4 курсу НУХТ виробничої та переддипломної практики в такий складний період пандемії COVID-19.

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки 31 липня 2018

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робоча група освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» зустрілася у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, здобувачами четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр». Учасники зустрічі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ на магістерський рівень вищої освіти дізналися здобувачі-бакалаври спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 лютого 2024

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановують hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП». Курс проводиться з 2 по 23 листопада 2023 р. компанією PROF...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» 14 листопада 2023

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ провели дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України при проведенні кваліфікаційного тренінгу «Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисту зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів згідно з ISO 22000 вчать виробничників наші викладачі 08 липня 2021