Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

22 лютого 2021

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

Студентське життя не обмежується одними лекціями. Щоб закріпити теоретичні знання здобувачеві вищої освіти необхідно отримати і практичний досвід роботи. Практика під час навчання – не лише можливість попрацювати за фахом, а й часто непоганий старт для подальшої професійної кар’єри.

Щороку студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» направляються на практику на провідні підприємства харчової, фармацевтичної та косметичної промисловості.

Цього року році перелік таких підприємств був доволі широким: ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПрАТ «Індар», м. Київ,

ТОВ «Біотестлаб», AT «Київмедпрепарат», ПАТ «Київхліб», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ПрАТ «КиївХліб», ДП «Зееландія», ПП «Дживальдіс», ПАТ «Біолік», ТОВ «ЛУКІ ЛУК», Департамент експлуатації водопровідного господарства ПАТ «Київводоканал», ТОВ «ВК «Хімпостач», ДП «Укрметртестстандарт», ДЗ «Києво-Святошинська Райсес» МОЗ.

Виробнича та переддипломна практики студентами групи ХТ-4-4 пройдені успішно відповідно до навчальних планів і програм. Здобувачі опанували систему професійних вмінь і навичок, набули перший досвід у професійній діяльності, а також отримали можливість проявити свої особистісні якості при роботі в колективі.

Керівники практики від підприємств позитивно відгукнулися про роботу наших студентів і відзначили високий рівень їх знань.

Колектив випускової кафедри висловлює подяку керівникам і співробітникам провідних підприємств за організацію проходження студентами 4 курсу НУХТ виробничої та переддипломної практики в такий складний період пандемії COVID-19.

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм

У рамках підготовки до громадського обговорення редакцій освітньо-професійних програм 2022 року, 17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Промислова біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Траєкторії удосконалення освітнього процесу: на кафедрі біотехнології і мікробіології обговорюють редакції освітньо-професійних програм 21 лютого 2022

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

13 квітня 2018 року в Івано-Франківську відбулося вручення ювілейної 15-ї премії «Тріумф». Ця акція проводиться з 2004 року з метою сприяння економічному розвитку міста та відзначення лідерів підприємництва.   Цьогоріч конкурсною комісією було визначено 12 номінацій. Приємно, що у номінації  «Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф» 14 квітня 2018

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі

Здобувачі-біотехнологи 4 курсу в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» провели дослідження по визначенню санітарно-мікробіологічного стану лабораторії та оточуючих приміщень. Пройшов час, і тепер вони мають результати своїх аналізів. На минулому занятті методом седиментації були зроблені посі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі 10 жовтня 2022

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ

15 жовтня у спортивному комплексі університету відбулося урочисте нагородження спортсменів-переможців турнірів, присвячених до 135-річчю від дня заснування університету. З вітальним словом до учасників церемонії звернувся проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко. Він же вручив нагороди спортсменам, які брали участь у змаганнях. Подяк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ 17 жовтня 2019