Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

22 лютого 2021

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія»

Студентське життя не обмежується одними лекціями. Щоб закріпити теоретичні знання здобувачеві вищої освіти необхідно отримати і практичний досвід роботи. Практика під час навчання – не лише можливість попрацювати за фахом, а й часто непоганий старт для подальшої професійної кар’єри.

Щороку студенти 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» направляються на практику на провідні підприємства харчової, фармацевтичної та косметичної промисловості.

Цього року році перелік таких підприємств був доволі широким: ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПрАТ «Індар», м. Київ,

ТОВ «Біотестлаб», AT «Київмедпрепарат», ПАТ «Київхліб», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ПрАТ «КиївХліб», ДП «Зееландія», ПП «Дживальдіс», ПАТ «Біолік», ТОВ «ЛУКІ ЛУК», Департамент експлуатації водопровідного господарства ПАТ «Київводоканал», ТОВ «ВК «Хімпостач», ДП «Укрметртестстандарт», ДЗ «Києво-Святошинська Райсес» МОЗ.

Виробнича та переддипломна практики студентами групи ХТ-4-4 пройдені успішно відповідно до навчальних планів і програм. Здобувачі опанували систему професійних вмінь і навичок, набули перший досвід у професійній діяльності, а також отримали можливість проявити свої особистісні якості при роботі в колективі.

Керівники практики від підприємств позитивно відгукнулися про роботу наших студентів і відзначили високий рівень їх знань.

Колектив випускової кафедри висловлює подяку керівникам і співробітникам провідних підприємств за організацію проходження студентами 4 курсу НУХТ виробничої та переддипломної практики в такий складний період пандемії COVID-19.

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival 20 квітня 2018

Інтеграція англійської мови у освітній процес

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» провела заняття «Інструменти управління Sic Sigma» із інтеграцією англійської мови в межах дисципліни «Основи методології lean six sigma». Одне питання лекції презентувалось іноземною мовою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція англійської мови у освітній процес 23 травня 2023

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна». Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 30 січня 2023

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ

На кафедрі обліку і аудиту за ініціативи доцента Наталії Кудренко відбулася зустріч здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із фахівцями однієї з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу й України «Baker Tilly». Захід відбувся в рамках започаткування дуальної форми освіти. Провідний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ 13 грудня 2019