Н У Х Т

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020 року до магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету біотехнології та екологічного контролю і факультету автоматизації і комп’ютерних систем завітали ейчари ПрАТ «Індар» – підприємства з повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів.

Випускова кафедра біотехнології і мікробіології нашого університету плідно співпрацює з компанією, але, як виявилося, підприємство гостро потребує фахівців й інших спеціальностей, зокрема автоматників і механіків. Від фахівця по роботі з персоналом Тетяни Костішиної учасники зустрічі дізналися про умови праці, соціальний пакет, перспективи кар’єрного зростання.

Пані Тетяна зазначила, що студенти саме нашого університету цікавлять компанію, оскільки вони отримують комплексну освіту – й інженерну, й технологічну, і тому легше адаптуються, донавчаються, а за необхідності і перенавчаються, ніж інші. Вони не лише мають знання й навички по своєму профілю, але й розуміння процесів, що відбуваються при виробництві інсулінів, а це – дуже цінно для підприємства.

На зустрічі був присутній студент Максим Чугунов, який працює у ПрАТ «Індар», й поділився своїми враженнями від перших місяців роботи.

Спілкування відбувалося жваво й невимушено. Ейчар відповіла на всі запитання студентів, надала докладну інформацію щодо відкритих вакансій і контакти, за якими бажаючі працевлаштуватися на цьому потужному підприємстві зможуть подати свої резюме й домовитися про зручний час для співбесіди. Зустріч відбулася за сприяння навчально-методичного відділу університету, тож всі, хто не зміг узяти в ній участь, але хотів би скористатися шансом працевлаштуватися у ПрАТ «Індар», можуть звернутися також до сектору практичної підготовки навчально-методичного відділу НУХТ (корпус А, каб. 530, тел. 044 287-91-63).

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:
Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Професійна орієнтація триває

Кафедра технології ресторанної і аювердичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка регулярно здійснює профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками. При цьому значна увага приділяється взаємодії з іншими структурними підрозділами НУХТ, що дозволяє забезпечити наскрізний процес навчання здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація триває 18 липня 2023

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі

9 листопада науково-педагогічні працівники університету, зокрема факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі «Зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів: тренди та перспективи», ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі 10 листопада 2021

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters

Викладачі університету долучилися до вебінару «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters (QM). Спікерки з QM надали поради з дизайну та структури онлайн-занять, розповіли про шляхи залучення здобувачів освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters 02 травня 2023