Н У Х Т

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020 року до магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету біотехнології та екологічного контролю і факультету автоматизації і комп’ютерних систем завітали ейчари ПрАТ «Індар» – підприємства з повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів.

Випускова кафедра біотехнології і мікробіології нашого університету плідно співпрацює з компанією, але, як виявилося, підприємство гостро потребує фахівців й інших спеціальностей, зокрема автоматників і механіків. Від фахівця по роботі з персоналом Тетяни Костішиної учасники зустрічі дізналися про умови праці, соціальний пакет, перспективи кар’єрного зростання.

Пані Тетяна зазначила, що студенти саме нашого університету цікавлять компанію, оскільки вони отримують комплексну освіту – й інженерну, й технологічну, і тому легше адаптуються, донавчаються, а за необхідності і перенавчаються, ніж інші. Вони не лише мають знання й навички по своєму профілю, але й розуміння процесів, що відбуваються при виробництві інсулінів, а це – дуже цінно для підприємства.

На зустрічі був присутній студент Максим Чугунов, який працює у ПрАТ «Індар», й поділився своїми враженнями від перших місяців роботи.

Спілкування відбувалося жваво й невимушено. Ейчар відповіла на всі запитання студентів, надала докладну інформацію щодо відкритих вакансій і контакти, за якими бажаючі працевлаштуватися на цьому потужному підприємстві зможуть подати свої резюме й домовитися про зручний час для співбесіди. Зустріч відбулася за сприяння навчально-методичного відділу університету, тож всі, хто не зміг узяти в ній участь, але хотів би скористатися шансом працевлаштуватися у ПрАТ «Індар», можуть звернутися також до сектору практичної підготовки навчально-методичного відділу НУХТ (корпус А, каб. 530, тел. 044 287-91-63).

Опублікований: 22-01-2020
Читайте також:
Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Фінішував традиційний кулінарний конкурс Масниця-FEST 2023 від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ), який цього року відбувся під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо». Інтерактивний захід, який вперше відбувся у 2019 році, у сучасних реаліях змінив локацію з комплексу навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 10 березня 2023

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry

Перше працевлаштування – важливий етап у житті кожного здобувача вищої освіти. Для багатьох молодих людей це, з одного боку, хвилюючий момент, а з іншого – чудова можливість розпочати свою кар'єру. 7 грудня 2023 року в студклубі відбулася зустріч представників компанії «Бейкері Фуд Індастрі» зі здобувачами вищої освіти Навчально-наукового інститут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний кар'єрний інтерактив 2023 року від BakeryFoodIndustry 08 грудня 2023

Почуття європейської єдності формують у студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

День Європи – щорічне свято миру і єдності в країнах Європейського союзу. В Україні щорічно цей день святкують у третю суботу травня, починаючи з 2003 року. У 2019 це – 18 травня. Прикметно, що Україна – єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається це свято. Цього дня традиційно відбувається багато різноманітних тематичних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття європейської єдності формують у студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 травня 2019

Її величність – метрологія!

13 грудня 2023 року для здобувачів другого курсу, що здобувають освіту за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1 Законодавство в харчовій промисловості». Запрошеною лекторкою була директорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – метрологія! 14 грудня 2023