Н У Х Т

Студентська практика, як початок трудової діяльності

31 січня 2022

Студентська практика, як початок трудової діяльності

Перед тим як приступити до дипломного проєктування здобувачі вищої освіти нашого університету проходять технологічну та переддипломну практики, під час якої мають змогу навчитися вирішувати нестандартні ситуації, які не знайдеш у підручниках, а також налагоджувати професійні доброзичливі стосунки з колегами і, звичайно ж, отримувати практичні рекомендації від досвідчених фахівці галузі. Крім того, проходження практики на діючих підприємствах – це ще й можливість познайомитись із можливим місцем майбутнього працевлаштування.

Високий рівень організації практичної підготовки на підприємствах, з якими співпрацює НУХТ, і доброзичливо налаштований персонал дають можливість здобувачам університету швидко адаптуватися в новій для них обстановці та максимально ефективно опанувати практичні навики. Одним із таких підприємств є ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (БХФЗ), співробітниками якого на сьогоднішній день є чимала кількість наших випускників.

БХФЗ уже традиційно щороку приймає для проходження практики здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року підприємство відкрило свої двері студенткам групи БТ-4-2 Єлизаветі Гаврилюк, Мар’яні Красько та Марті Шульзі.

У рамках практики дівчата працювали в лабораторії хроматографічного відділу, де навчилися звіряти хроматограми. Як зазначили наші практикантки, технічне забезпечення лабораторії їх надзвичайно вразило, а завдячуючи викладача своєї випускової кафедри, які дали їм гарну теоретичну базу, студентки впевнено володіють термінологією, розбираються в базовій нормативно-технічній документації та технології.

Практикантки висловлюють щиру подяку кафедрі біотехнології та мікробіології за можливість закріпити теоретичні знання на практиці та керівництву ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» за отриманий досвід.

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу

5 листопада 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу взяла участь у Всеукраїнській конференції «Засади науково-практичного супроводу захисту гастрономічної спадщини України як складової НКС». Захід об’єднав колег із різних закладів вищої освіти для обговорення шляхів інтеграції в навчальні програми ЗВО уніфікованої (відповідно до європей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту гастрономічної спадщини України долучаються науковці кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 листопада 2021

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» 20 листопада 2018

23-й із 200: оприлюднений чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» оприлюднив чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021». При його складанні експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні і світі, яка зазнає глибинних змін, у тому числі в результаті впливу пандемії COVID-2019. Рейтингування університетів Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

23-й із 200: оприлюднений чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021» 31 травня 2021

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу

«А яка в тебе причина опустити руки сьогодні?», – запитав Ілля Яременко, бронзовий призер Параолімпійських ігор з плавання у переможному ролику «The reason» Molodiya Festival 2019. І ще про актуальне: воду – киянам, неетичність хутрової індустрії та її негативний вплив на довкілля, безвідповідальне споживання та проблеми перероблення, насилля над ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найцікавіший контент на соціально важливі теми для студентів-менеджерів персоналу 01 листопада 2019