Н У Х Т

Студентська практика, як початок трудової діяльності

31 січня 2022

Студентська практика, як початок трудової діяльності

Перед тим як приступити до дипломного проєктування здобувачі вищої освіти нашого університету проходять технологічну та переддипломну практики, під час якої мають змогу навчитися вирішувати нестандартні ситуації, які не знайдеш у підручниках, а також налагоджувати професійні доброзичливі стосунки з колегами і, звичайно ж, отримувати практичні рекомендації від досвідчених фахівці галузі. Крім того, проходження практики на діючих підприємствах – це ще й можливість познайомитись із можливим місцем майбутнього працевлаштування.

Високий рівень організації практичної підготовки на підприємствах, з якими співпрацює НУХТ, і доброзичливо налаштований персонал дають можливість здобувачам університету швидко адаптуватися в новій для них обстановці та максимально ефективно опанувати практичні навики. Одним із таких підприємств є ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (БХФЗ), співробітниками якого на сьогоднішній день є чимала кількість наших випускників.

БХФЗ уже традиційно щороку приймає для проходження практики здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року підприємство відкрило свої двері студенткам групи БТ-4-2 Єлизаветі Гаврилюк, Мар’яні Красько та Марті Шульзі.

У рамках практики дівчата працювали в лабораторії хроматографічного відділу, де навчилися звіряти хроматограми. Як зазначили наші практикантки, технічне забезпечення лабораторії їх надзвичайно вразило, а завдячуючи викладача своєї випускової кафедри, які дали їм гарну теоретичну базу, студентки впевнено володіють термінологією, розбираються в базовій нормативно-технічній документації та технології.

Практикантки висловлюють щиру подяку кафедрі біотехнології та мікробіології за можливість закріпити теоретичні знання на практиці та керівництву ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» за отриманий досвід.

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016»

Вже стало традицією, що студенти Смілянського коледжу  харчових технологій нашого університету є активними учасниками різнорівневих конкурсів і змагань. Ось і в цьому році студенти І-ІІ курсів здобули призові місця на Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній – 2016». Призером став Максим Чубаха (група КВП-16) і отримав З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – переможці Міжнародного інтерактивного конкурсу «Колосок осінній – 2016» 14 лютого 2017

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 червня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Розуміння та основи Аюрведи, основні принципи аюрведичних харчових звичок» аюрведичного лікаря-кардіолга Джаянта Кумар Даса і представника Global Heartfuintss Institute в Україні, члена Української асоціації Аюрведа-Йоги Арнаба Ройчурамоні. На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція індійських фахівців для здобувачів освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 червня 2023

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ за підсумками технологічної практики відбулася науково-практична конференція «Збагачення хлібобулочних і кондитерських виробів нетрадиційною сировиною». У заході взяли участь студенти групи ХМК-4 та викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ 25 жовтня 2018

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.». Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування 28 жовтня 2021