Н У Х Т

Студентська практика, як початок трудової діяльності

31 січня 2022

Студентська практика, як початок трудової діяльності

Перед тим як приступити до дипломного проєктування здобувачі вищої освіти нашого університету проходять технологічну та переддипломну практики, під час якої мають змогу навчитися вирішувати нестандартні ситуації, які не знайдеш у підручниках, а також налагоджувати професійні доброзичливі стосунки з колегами і, звичайно ж, отримувати практичні рекомендації від досвідчених фахівці галузі. Крім того, проходження практики на діючих підприємствах – це ще й можливість познайомитись із можливим місцем майбутнього працевлаштування.

Високий рівень організації практичної підготовки на підприємствах, з якими співпрацює НУХТ, і доброзичливо налаштований персонал дають можливість здобувачам університету швидко адаптуватися в новій для них обстановці та максимально ефективно опанувати практичні навики. Одним із таких підприємств є ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» (БХФЗ), співробітниками якого на сьогоднішній день є чимала кількість наших випускників.

БХФЗ уже традиційно щороку приймає для проходження практики здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Цього року підприємство відкрило свої двері студенткам групи БТ-4-2 Єлизаветі Гаврилюк, Мар’яні Красько та Марті Шульзі.

У рамках практики дівчата працювали в лабораторії хроматографічного відділу, де навчилися звіряти хроматограми. Як зазначили наші практикантки, технічне забезпечення лабораторії їх надзвичайно вразило, а завдячуючи викладача своєї випускової кафедри, які дали їм гарну теоретичну базу, студентки впевнено володіють термінологією, розбираються в базовій нормативно-технічній документації та технології.

Практикантки висловлюють щиру подяку кафедрі біотехнології та мікробіології за можливість закріпити теоретичні знання на практиці та керівництву ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» за отриманий досвід.

Опублікований: 31-01-2022
Читайте також:
Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм»

З нагоди святкування Всесвітнього дня туризму 27 вересня 2018 року викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.н.держ.упр, доцент Олена Розметова  провела інтерактивні практичні заняття з дисципліни «Готельна справа» для студентів 2-го курсу спеціальності «Туризм». Розділені на окремі мікрогрупи, студенти підготували наукові проекти, у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчо презентували туристичні принади різних країн другокурсники спеціальності «Туризм» 01 жовтня 2018

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води

Кафедра технології цукру і підготовки води традиційно взяла активну участь у роботі 87-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Науково-дослідна робота є невід’ємною частиною набуття фахових компетентностей майбутніх технологів, – про це зазнач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вагомі наукові здобутки представили молоді науковці кафедри технології цукру і підготовки води 16 квітня 2021

НУХТ у Консолідованому рейтингу українських закладів вищої освіти

Днями портал Освіта.ua оприлюднив традиційний щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти, у якому наш університет розділив 43-45 місце з Київським національним університетом будівництва і архітектури та Київським університетом імені Бориса Грінченка. Консолідований рейтинг університетів 2023 року охоплює результати 239 закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у Консолідованому рейтингу українських закладів вищої освіти 05 липня 2023

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ студенти І курсу продемонстрували свої знання та вміння на підсумковому занятті з дисципліни «Комунікаційні технології у сфері туризму», демонструючи свої творчі роботи. Організувала та провела заняття досвідчений викладач туристичних спецдисциплін Вікторія Шийка. У своїх презентаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культуру поведінкового стандарту працівників туристичного бізнесу опановують першокурсники 02 лютого 2017