Н У Х Т

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

12 вересня 2025

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності.

Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе, кав’ярень, готелів, консалтингових і маркетингових агентств.

Серед учасників заходу – старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський, який представив університетську спільноту та досвід освітнього середовища НУХТ у розвитку сучасного HoReCa-ринку.

Ключовими акцентами на HoReCa Hub 2025 були:
• співпраця з виробниками Private Label для створення індивідуальних продуктів під власний бренд;
• здорове харчування, локальні продукти, екологічність;
• інтеграція ВТМ-продуктів у пропозицію закладів для зниження собівартості та створення ексклюзивного меню;
• інновації у закупівлях та автоматизації процесів, електронні платформи та прямі контракти з виробниками;
• вибір надійних постачальників для HoReCa-сегменту та спільне розроблення продуктів;
• зростаючий попит на органічні та автентичні продукти.

HoReCa Hub 2025 – це можливість отримати актуальну інформацію про те, як розвивається ринок, які компетенції потрібні випускникам та як коригувати навчальні програми відповідно до нових викликів. Такі заходи є унікальною платформою для налагодження контактів між освітою та бізнесом. Для НУХТ це – ще один крок до інтеграції освітнього процесу зі сучасними викликами індустрії та трендами на ринку гостинності.

Опублікований: 12-09-2025
Читайте також:
Тренінги від фахівців-практиків – частина навчального процесу на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі-тренінгу, організованому об’єднанням «Quality Consortium of Retailers», який провела тренерка, провідна аудиторка та виконавча директорка сертифікаційного органу «Grand Cert», докторка філософії Євгенія Новожилова. Згідно з програмою тренінгу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінги від фахівців-практиків – частина навчального процесу на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 червня 2021

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

Розширюємо горизонти академічної мобільності

Співпраця нашого університету з німецькими партнерами виходить на новий рівень і відкриває нові можливості для нашого колективу. Здобувачі спеціальності G20 «Видавництво і поліграфія», що вивчають пакувальне, поліграфічне та суміжні виробництва, а також аспіранти, молоді вчені та викладачі відтепер мають можливість стажування у Німеччині. Разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти академічної мобільності 16 липня 2025

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019