Н У Х Т

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

12 вересня 2025

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності.

Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе, кав’ярень, готелів, консалтингових і маркетингових агентств.

Серед учасників заходу – старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський, який представив університетську спільноту та досвід освітнього середовища НУХТ у розвитку сучасного HoReCa-ринку.

Ключовими акцентами на HoReCa Hub 2025 були:
• співпраця з виробниками Private Label для створення індивідуальних продуктів під власний бренд;
• здорове харчування, локальні продукти, екологічність;
• інтеграція ВТМ-продуктів у пропозицію закладів для зниження собівартості та створення ексклюзивного меню;
• інновації у закупівлях та автоматизації процесів, електронні платформи та прямі контракти з виробниками;
• вибір надійних постачальників для HoReCa-сегменту та спільне розроблення продуктів;
• зростаючий попит на органічні та автентичні продукти.

HoReCa Hub 2025 – це можливість отримати актуальну інформацію про те, як розвивається ринок, які компетенції потрібні випускникам та як коригувати навчальні програми відповідно до нових викликів. Такі заходи є унікальною платформою для налагодження контактів між освітою та бізнесом. Для НУХТ це – ще один крок до інтеграції освітнього процесу зі сучасними викликами індустрії та трендами на ринку гостинності.

Опублікований: 12-09-2025
Читайте також:
Історичні куточки Києва вивчають наші студенти

Студенти групи ТІ-2-6 разом зі своїм куратором, доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали одне з найцікавіших місць Києва – Національний музей медицини, який є одним із найбільших медичних музеїв не тільки в Україні, але і у Європі. У музеї представлений розвиток медицини в Україні зі стародавніх часів до наших днів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історичні куточки Києва вивчають наші студенти 24 квітня 2019

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

27 жовтня у форматі відео-конференції відбулася зустріч представників Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи. За ініціативи колективу кафедри між нашим університетом і асоціацією укладений меморандум про співпрацю. До складу НРАУ, яка об’єднує рестораторів з усієї країни, аби разом відст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України 31 жовтня 2022

Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025

День програміста у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

День програміста – професійне свято програмістів, яке щороку відзначають у 256-й день. Це особлива цифра для програмістів, адже вона відповідає кількості чисел, які можна показати у вигляді 8 бітів, що можуть мати значення 0 або ж 1, дозволяючи кодувати числа у двійковій системі. Тож саме сьогодні в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День програміста у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 13 вересня 2019