Н У Х Т

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

12 вересня 2025

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності.

Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе, кав’ярень, готелів, консалтингових і маркетингових агентств.

Серед учасників заходу – старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський, який представив університетську спільноту та досвід освітнього середовища НУХТ у розвитку сучасного HoReCa-ринку.

Ключовими акцентами на HoReCa Hub 2025 були:
• співпраця з виробниками Private Label для створення індивідуальних продуктів під власний бренд;
• здорове харчування, локальні продукти, екологічність;
• інтеграція ВТМ-продуктів у пропозицію закладів для зниження собівартості та створення ексклюзивного меню;
• інновації у закупівлях та автоматизації процесів, електронні платформи та прямі контракти з виробниками;
• вибір надійних постачальників для HoReCa-сегменту та спільне розроблення продуктів;
• зростаючий попит на органічні та автентичні продукти.

HoReCa Hub 2025 – це можливість отримати актуальну інформацію про те, як розвивається ринок, які компетенції потрібні випускникам та як коригувати навчальні програми відповідно до нових викликів. Такі заходи є унікальною платформою для налагодження контактів між освітою та бізнесом. Для НУХТ це – ще один крок до інтеграції освітнього процесу зі сучасними викликами індустрії та трендами на ринку гостинності.

Опублікований: 12-09-2025
Читайте також:
Наші студенти – бронзові призери Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

З 23 по 26 квітня на базі НУБІП України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії. Наш університет на цих змаганнях ерудитів гідно представила команда у складі: Олени Теребило (ХТ-2-05), Вячеслава Длужевського (ХТ-4-06), Ольги Чугай (ХТ-3-06), Євгена Гука (БТ-1-01), Анни Зварич (БТ-2-01). Цьогоріч олімпіада проходила у 3 тури...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – бронзові призери Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії 27 квітня 2018

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 23 лютого 2017

Новий навчальний рік у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочався з урочистостей

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочався новий навчальний рік. Студентську родину, викладачів, батьків зі святом Знань привітав в.о. директора коледжу, кандидат історичних наук Едуард Зваричук. Він побажав студентам присвятити студентські роки наполегливій праці на шляху здобуття професійних знань, викладачам – твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочався з урочистостей 03 вересня 2018

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З  31 жовтня по 11 листопада 2022 року в онлайн-форматі проводилися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0. Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 18 листопада 2022