Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

27 листопада 2023

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online.

Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський.

Під час заходу абітурієнти познайомились зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців індустрії гостинності, сферами працевлаштування та кар’єрного зростання, особливостями практичної підготовки у кращих вітчизняних підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та за кордоном, яскравим і насиченим студентським життям, можливостями для професійного та особистісного розвитку, творчої реалізації та лідерства.

Всі, хто були в онлайн-просторі факультету, дізналися про підготовчі курси нашого університету для складання НМТ 2024, та отримали відповіді на хвилюючі питання.

Профорієнтатори факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка запросили гостей до каналів комунікації факультету, щоб бути у курсі подій свого майбутнього університету і етапів вступної кампанії 2024. Також майбутніх вступників запросили на наступний День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 9 грудня 2023 року.

Отже, пріоритети визначено, цілі сформульовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 27-11-2023
Читайте також:
Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany), заснованої за підтримки провідних бізнес-асоціацій та уряду Німеччини, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися лекції за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Згідно з планом проєкту, розробленим на кафедрі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 лютого 2021

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво»

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» відсвяткували своє професійне свято, провівши конкурс рекламного креативу. Підготовка до свята розпочалася заздалегідь: на сторінці спеціальності в Інстаграм учасники конкурсу – здобувачі всіх чотирьох курсів – спочатку обирали продукт для розроблення власної рекламної кампанії, поті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво» 28 жовтня 2024

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018»

Завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко та викладачі кафедри Тетяна Янюк, Андрій Шаран і Тетяна Тракало відвідали семінар-практикум «Якість і безпека зерна-2018», організований Асоціацією «Борошномели України» і журналом «Зберігання і переробка зерна» за підтримки FАО і ТОВ «СТОЛИЧНИЙ МЛИН». Із доповіддю «Контрол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018» 23 квітня 2018