Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

27 листопада 2023

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online.

Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський.

Під час заходу абітурієнти познайомились зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців індустрії гостинності, сферами працевлаштування та кар’єрного зростання, особливостями практичної підготовки у кращих вітчизняних підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та за кордоном, яскравим і насиченим студентським життям, можливостями для професійного та особистісного розвитку, творчої реалізації та лідерства.

Всі, хто були в онлайн-просторі факультету, дізналися про підготовчі курси нашого університету для складання НМТ 2024, та отримали відповіді на хвилюючі питання.

Профорієнтатори факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка запросили гостей до каналів комунікації факультету, щоб бути у курсі подій свого майбутнього університету і етапів вступної кампанії 2024. Також майбутніх вступників запросили на наступний День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 9 грудня 2023 року.

Отже, пріоритети визначено, цілі сформульовано – тепер разом тримаємо курс на успішний вступ до Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 27-11-2023
Читайте також:
Учасники «Великої ради Мангупу» гімназії біотехнологій № 177 детально дізналися про НУХТ

Правильний вибір сфери діяльності або вибір професії – досить складний процес не тільки для школярів, а й для їх батьків. Для того щоб виявити здібності дітей і молоді, крім навчальних занять у кожному освітньому закладі існують гуртки та дитячі клуби. Так при гімназії біотехнологій №177 вже 30 років існує Дитяча громадська організація туристичний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники «Великої ради Мангупу» гімназії біотехнологій № 177 детально дізналися про НУХТ 28 січня 2019

Урок хімії в університеті

Із наближенням закінчення навчального року випускники шкіл все гостріше відчувають потребу ознайомитись особисто з навчальною і лабораторною базою університетів, до яких вони вже незабаром спробують вступити. Наш університет завжди радий молодим гостям, а кафедра харчової хімії протягом року пропонує цілу низку заходів для ознайомлення зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урок хімії в університеті 15 квітня 2024

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику

19 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому герою, випускнику коледжу Вадиму Мирінцю. Пам’ятний знак встановлено на фасаді навчального закладу. Участь у відкритті взяли батьки та друзі Вадима, студентський та педагогічний колективи. Спогадами про Вадима...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику 20 квітня 2018

У тісній співпраці зі стейкхолдерами здійснюється локальний моніторинг освітніх програм «Облік і аудит»

На кафедрі обліку і аудиту нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 3 лютого 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Облік і аудит» з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тісній співпраці зі стейкхолдерами здійснюється локальний моніторинг освітніх програм «Облік і аудит» 07 лютого 2023