Н У Х Т

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій представили університет на святкуванні 15-річчя заснування Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти"

20 лютого 2017

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій представили університет на святкуванні 15-річчя заснування Асоціації українських виробників

16 лютого 2017 р. відбулися загальні збори Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" (АУВМ) щодо підсумків роботи за 2016 р., визначення основних завдань на наступний рік та з нагоди 15-річчя заснування Асоціації.

На зборах наш університет, як асоційованого члена АУВМ, представляли: заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки, професор Георгій Гончаров і завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук.

З нагоди ювілею АУВМ її президенту Ігорю Бартковському від колективу нашого навчального закладу були вручені вітальна адреса, Подяка ректора та пам’ятний подарунок.

Асоціація українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" є унікальним прикладом дієвої та професійної співпраці між навчальними закладами та представниками об’єднань підприємств харчової промисловості. Спільне видання навчальної літератури, фінансоване підприємствами галузі, інформаційна підтримка, залучення до участі в роботі галузевих виставок, засідань конкурсних і дегустаційних комісій, конференцій, нарад, допомога у практичній підготовці та працевлаштуванні випускників, в облаштуванні навчальної лабораторії, у відкритті спеціалізації "Технологія морозива" тощо – всі ці заходи важко переоцінити.

Наприкінці урочистого засідання Національний університет харчових технологій був нагороджений Дипломом АУВМ із побажанням і надалі успішно готувати кваліфікованих фахівців для харчової промисловості України.

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017

Спеціалізований фаховий семінар кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для здобувачів коледжу

Незважаючи на складнощі воєнного часу, продовжується співпраця колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого з коледжами та школами Києва й області. Цього тижня відбувається спеціалізований фаховий семінар «Електропневматичні засоби автоматизації» для студентів спеціалізації ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціалізований фаховий семінар кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для здобувачів коледжу 20 травня 2022

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії

Для магістрантів першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та студентів четвертого курсу бакалаврату було організовано зустріч із провідною співробітницею швейцарської фармацевтичної компанії «Hoffmann-La Roche», магістранткою нашого університету спеціальності «Хімічні технології та інженерія» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії 15 квітня 2024

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відвідали вебінар Корпорації «Артеріум», де ознайомилися з кар’єрними можливостями та програмами розвитку у фармацевтичній галузі. Учасники вебінару отримали цінну інформацію та мотивацію для професійного зростання. Подія стала справжнім ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху! 03 грудня 2024