Н У Х Т

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій представили університет на святкуванні 15-річчя заснування Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти"

20 лютого 2017

Фахівці Навчально-наукового інституту харчових технологій представили університет на святкуванні 15-річчя заснування Асоціації українських виробників

16 лютого 2017 р. відбулися загальні збори Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" (АУВМ) щодо підсумків роботи за 2016 р., визначення основних завдань на наступний рік та з нагоди 15-річчя заснування Асоціації.

На зборах наш університет, як асоційованого члена АУВМ, представляли: заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій з навчальної роботи і практичної підготовки, професор Георгій Гончаров і завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук.

З нагоди ювілею АУВМ її президенту Ігорю Бартковському від колективу нашого навчального закладу були вручені вітальна адреса, Подяка ректора та пам’ятний подарунок.

Асоціація українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" є унікальним прикладом дієвої та професійної співпраці між навчальними закладами та представниками об’єднань підприємств харчової промисловості. Спільне видання навчальної літератури, фінансоване підприємствами галузі, інформаційна підтримка, залучення до участі в роботі галузевих виставок, засідань конкурсних і дегустаційних комісій, конференцій, нарад, допомога у практичній підготовці та працевлаштуванні випускників, в облаштуванні навчальної лабораторії, у відкритті спеціалізації "Технологія морозива" тощо – всі ці заходи важко переоцінити.

Наприкінці урочистого засідання Національний університет харчових технологій був нагороджений Дипломом АУВМ із побажанням і надалі успішно готувати кваліфікованих фахівців для харчової промисловості України.

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

2 квітня 2019 р. у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», в якому традиційно взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології. На конкурс були подані 64 студентські наукові роботи з 26 закладів вищої освіти, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо студентів-біотехнологів з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 04 квітня 2019

НУХТ не помітив опору НУФВСУ

4 грудня збірна команда нашого університету приймала збірну Національного університету фізичного виховання і спорту (НУФВСУ) у рамках четвертого туру Вищої ліги з футзалу під егідою Футбольної асоціації студентів Києва. Наші футзалісти вирішили з перших хвилин продемонструвати свої найкращі якості, та вже на другій хвилині сильним ударом рахунок в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ не помітив опору НУФВСУ 06 грудня 2018

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023

Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України

У вересні 2025 р. асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко стала офіційною членкинею European Youth Parliament Ukraine (EYP Ukraine). Це визнання відкриває перед нею широкі можливості для міжнародної співпраці, розвитку та участі у масштабних молодіжних ініціативах. Статус офіційного члена EYP Ukraine озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України 23 вересня 2025