Н У Х Т

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ

15 квітня 2019

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ

З 8 по 12 квітня 2019 у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки. Заходи тижня були захоплюючі, різнопланові, цікаві.

8 квітня з нагоди Дня довкілля для студентів 1 курсу була проведена інформаційна година «Думай глобально, дій локально». Студентка групи 1-Е-30 Яна Привалова підготувала презентаційні матеріали та висвітлила екологічні проблеми Сумщини.

Цього ж дня визначили переможців олімпіади з аналітичної хімії, а 9 квітня – олімпіади з фізики.

10 квітня відбувся інтелектуальний конкурс «Зірка фізмату» серед студентів 1 курсу. У ході запеклої боротьби, в якій студенти виконували логічні і практичні завдання, цікаво розповідали про використання знань з фізики і математики у мистецтві, демонструвати  свої захоплення і таланти, звання зірки  фізмату здобув студент групи 1-ХП-Р-01 Андрій Коляда. За результатами інтернет-голосування серед уболівальників приз глядацьких симпатій отримала Діана Охрименко (група 1-Е-30)

 11 квітня відбувся фізико-математичний квест. Студенти I курсу завзято виконували цікаві завдання, розв’язували практичні та логічні задачі, із захопленням здобуваючи для своїх команд необхідні для перемоги бали.

Переможцями гри стали:
I місце – команда 1-А-100
II місце – команда 1-Е-30
III місце – команда 1-ХПР-01

12 квітня заняття-екскурсію з біології та екології провели в Сумському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді управління освіти і науки Сумської міської ради, де студенти групи 1-Е-30 познайомилися з біорізноманіттям Сумщини, селекційними злаковими культурами та іхтіофауною України й світу.

Творчий пошук триває.

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління нашого університету взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Цей важливий захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 28 травня 2019

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології консервування відвідали сучасне українське виробництво з перероблення плодово-ягідної продукції – «Аграна Фрут» у м. Вінниці. «Аграна Фрут» – світовий лідер із оборотом € 1,14 мільярдів, що спеціалізується на переробленні фруктів, ягід, і включає в с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід найкращих переймають студенти і викладачі кафедри технології консервування 26 березня 2018

Гостьова лекція для магістрантів кафедри економіки і права та кафедри маркетингу від професорки Естонського університету

Магістранти спеціальностей 051 «Економіка підприємства» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 23 вересня 2021 року мали унікальну можливість прослухати лекцію «Економіка та підприємництво в умовах цифровізації: приклад Естонії» від докторки економічних наук, професорки, дослідниці Естонського університету підприємництва Майнор (Es...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри економіки і права та кафедри маркетингу від професорки Естонського університету 24 вересня 2021

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся Міжнародний конкурс студентських робіт «Black Sea Science-2018». Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі. На конкурс, що проводився вперше, надійшли 45 студентських наукових робіт за напрямом «Харчова наука і технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка Навчально-наукового інституту харчових технологій – призер Міжнародного конкурсу студентських робіт «Black Sea Science-2018» 13 червня 2018