Н У Х Т

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

11 жовтня 2019

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся традиційний військово-спортивний захід «Козацьке завзяття», присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва. Почесним гостем свята був випускник коледжу, учасник бойових дій в АТО Віталій Тараненко.

Учасників заходу привітав директор коледжу Юрій Барилюк, який побажав миру Україні й добробуту всім громадянам нашої держави.

Були згадані учасники бойових дій в АТО з числі випускників коледжу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Олександра Глуходіда, який загинув під Іловайськом.

У спортивних змаганнях брали участь студенти І курсу. У запеклій боротьбі вони вибороли перемогу у різних видах змагань: підтягуванні на перекладені, бою подушками, стрільбі з пневматичної зброї, спортивній естафеті, перетягуванні каната.

Найспритнішим виявився курінь групи 1-Е-31, який здобув перемогу. Друге місце посіла група 1-А-101, третє місце – збірна група технологів.

Переможці та учасники змагань нагороджені грамотами і тортами.

Опублікований: 11-10-2019
Читайте також:
Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження

З понеділка, 5 вересня, стартує другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії національного мультипредметного тесту. Він триватиме до 7 вересня 2022 року, і вступники остаточно зможуть визначитися з вибором міста і за потреби змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде складати тестування. Нагадаємо, перший етап підтв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальна сесія НМТ: залишився другий етап підтвердження 02 вересня 2022

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології

6-7 грудня 2018 р. відбулися захисти перших самостійних досліджень у межах дисципліни «Основи імунології» студентів спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» груп БТ-2-1 та БТ-2-2. До комісії, що оцінювала роботу студентів, увійшли доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат біологічних наук Інна Лич, старший викладач, кандидат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології 10 грудня 2018

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

7 березня відбувся другий випуск програми «МастерШеф. Професіонали», де тридцять найкращих професійних шефів країни продовжили боротьбу за заповітне місце у двадцятці найкращих. Серед них і студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету Микола Карп’юк. Йому 19 років і він працює су-шефом. Під час кастингу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У 20-ці проєкту «МастерШеф. Професіонали» студент Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 10 березня 2020