Н У Х Т

Чекаємо на нових вступників з Чернігова

27 вересня 2019

Чекаємо на нових вступників з Чернігова

26 вересня 2019 р. відбулася батьківська конференція на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 27 за участі представників нашого університету.

Університет представили доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова та методист підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич.

Мету конференції сформулювала Наталія Володченкова: «Ми зібралися сьогодні для того, щоб надати випускникам шкіл та їхнім батькам ґрунтовну інформацію про ті спеціальності, за якими готують фахівців у НУХТ, про їхню специфіку та переваги, про позиції на ринку праці. Це допоможе вам зробити правильний вибір майбутньої професії, який задовольняв би і амбіції випускників, і бажання їхніх батьків».

Також було зазначено, що основою вибору професії мають стати два критерії: перспективи розвитку галузі та майбутній попит на фахівців.

Маргарита Панасевич довела до відома випускників та їхніх батьків, що на базі Чернігівського центру довузівської підготовки, з яким університет співпрацює з 2006 р., згідно з договором створений профільний клас і запросила учнів на підготовку до зовнішнього незалежного тестування.

Наші представники повною мірою визначили переваги підготовки фахівців в університеті, побажали вступникам та їхнім батькам обрати професію до душі і запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 5 жовтня цього року.

 

Опублікований: 27-09-2019
Читайте також:
Відчуваємо підтримку іноземних колег!

Сьогодні в нашому університеті гаряче. З самого ранку розпочалися засідання численних секцій нашої традиційної, цього року ювілейної, 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Ми отримуємо вітання від наших добрих друзів, багаторічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відчуваємо підтримку іноземних колег! 11 квітня 2024

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу

18 травня в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки відбулося двадцять п'яте засідання круглого столу на тему «Освітня міграція: мотиви та пріоритети». Особливість проведення заходу – День вишиванки, дрес-код – вишиванка. У засіданні взяли участь представники різних закладів вищої освіти та наукових установ: ДУ «Інститут економіки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У День вишиванки на кафедрі міжнародної економіки відбулося засідання круглого столу 23 травня 2023

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти

15 березня студенти-фінансисти третього курсу разом із старшим викладачем кафедри фінансів, к.е.н. Ганною Рогановою відвідали цікавий захід, організований Центром Біржових Технологій, з метою підвищення рівня фінансової обізнаності та можливостей реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах. Активна участь студентів у семінарі сприяла швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти 18 березня 2019

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Проєктування харчових виробництв» для здобувачів освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології харчових продуктів оздоровчого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно й інформативно проходять лабораторні роботи на кафедрі технології оздоровчих продуктів 29 жовтня 2020