Н У Х Т

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

31 березня 2020

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній ситуації.

Учасниками вебінару стали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю, які навчаються за спеціальностями 101 «Екологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія». Під час вебінару були розглянуті питання: Що таке стрес? Які його прояви і причини? Як ми можемо справлятися зі стресом? Яка специфіка стресу в умовах невизначеності?

Ведуча майстер-класу – дуже приємна людина, життєрадісна, випромінює і заряджає оптимізмом. На жаль, не вдалось запустити презентацію онлайн, але і без неї тренерка чудово впоралася. До речі, учасники дізналися, що стрес виникає не лише в неприємних ситуаціях. Виявляється, існує таке поняття як позитивний стрес, тобто стрес від приємних і радісних новин.

«Якщо Ви відчуваєте, що перебуваєте в стресі і Вам потрібна допомога – приєднуйтесь до онлайн майстер-класу. Також, якщо Вам потрібна особиста зустріч на цю тему, Ви можете мені написати. Пам’ятайте, що все це пройде, і ми впораємося! Будьте здорові і бережіть себе!» – прокоментувала пані Ольга.

Студенти і викладачі дуже вдячні Ользі Назарук, а також керівництву Корпорації «Артеріум» та LLC TRIGLAV INTERNATIONAL за надану можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю взяти онлайн-участь у цьому майстер-класі!

До зустрічі на наступних вебінарах!

Опублікований: 31-03-2020
Читайте також:
Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів

Практика в житті студента – невід’ємна частина навчального процесу, перехід від теорії до практичних навичок, один із найважливіших етапів у становленні кваліфікаційного рівня. У процесі проходження практики студенти мають змогу закріпити вже отримані знання та набути нові, розширити свій світогляд, вдосконалити якість професійної підготовки майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший практичний досвід виробництва таблеток четвертокурсників-біотехнологів 05 лютого 2020

Шануємо рідну мову

Щорічно відзначається державне свято – День української писемності та мови. Встановлене воно 9 листопада 1997 р. Указом Президента «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства». Мова – це найважливіший засіб комуніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шануємо рідну мову 25 листопада 2021

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті

Оприлюднена постанова Кабінету міністрів України, якою затверджені обсяги державного замовлення у 2021 році та перелік державних замовників на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних і робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів. У зв’язку зі збільшенням кількості випускників 11-х класів закладів загальної се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збільшено держзамовлення на шість галузей знань, за якими готують бакалаврів у нашому університеті 14 липня 2021