Н У Х Т

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

26 квітня 2019

Цьогорічне гасло Дня охорони праці – «Безпечне та здорове майбутнє праці»

100 років назад Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про заснування нового свята – Всесвітнього дня охорони праці. 28 квітня в Україні теж відзначають День охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Напередодні свого столітнього ювілею, який відзначають у 2019 році, і під впливом дискусій про майбутнє сфери праці МОП підбиває підсумки багаторічної діяльності, спрямованої на гармонійний розвиток усіх напрямів цієї сфери, будує плани на майбутнє в контексті глобальних трансформацій щодо таких аспектів, як технології, демографія, організація праці та клімат.

У контексті цієї події, поділитися досвідом роботи у міжнародній компанії, що використовує стандарти праці не лише України, а й міжнародні стандарти безпеки завітала випускниця нашого університету, кандидат технічних наук, NEBOSH IGC, голова правління Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH Ольга Богданова.

Семінар проходив у формі ділової гри із питань ризикорієнтовного підходу до безпеки праці, під час якого студенти  ІІ курсу факультетів автоматизації і комп’ютерних систем і біотехнології та екологічного контролю мали змогу самостійно оцінити ризики небезпеки, надати їм оцінку та запропонувати, як їх усунути, задати питання й отримати вичерпні відповіді.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

Адміністрація, викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали ТОВ «Сумська м’ясна компанія», яка є дистрибутором ПРАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Сумської області з 2003 року. У ході візиту делегація побувала в нещодавно відкритому цеху з виробництва м’ясоковбасних виробів і м’ясних делікатесів, ознайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування 01 серпня 2018

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники дека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит 20 червня 2019