Н У Х Т

Важливі пріоритети оговорюють наші викладачі зі старшокурсниками коледжів

03 травня 2022

Важливі пріоритети оговорюють наші викладачі зі старшокурсниками коледжів

Весна набирає обертів, українські воїни боронять Європу і героїчно чинять опір рашистам, а міцний тил продовжує працювати на перемогу. Працюємо і ми. Колектив НУХТ не допускає й думки і не має морального права відчути слабкість та закрити очі на освіту. Навпаки, зараз час для звершень. Працюємо на майбутню відбудову і процвітання України.

Про ці важливі пріоритети викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв поговорили з нашими партнерами, студентами коледжів. Остання зустріч – зі студентами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Традиційно багато випускників цього коледжу продовжують навчання в нашому університеті, вивчаючи інжиніринг харчових, біотехнологічних і фармацевтичних виробництв, а також комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки. Тож, наші фахівці нагадали, що інжиніринг – сфера діяльності, яка охоплює весь життєвий цикл машин і апаратів, агрегатів, потокових ліній і цілих технологічних комплексів від задуму, маркетингових досліджень і проєктування до виготовлення, монтажу, експлуатації, технічного сервісу і утилізації. Звернули увагу, що ця галузь потребує фахівців із вищою освітою, тому їх підготовка пріоритетна і фінансується з державного бюджету. А НУХТ, крім надання якісної освіти, забезпечує цікаве і насичене студентське життя, культурний і спортивний розвиток, надає можливість дуальної освіти, подвійних дипломів із університетами ЄС, стажування на провідних європейських підприємствах та у освітньо-наукових закладах.

Учасники зустрічі зауважили, що зловили себе на думці – як впевнено дискутують про майбутнє навчання і розвиток. Та й не дивно. Усі ми довіряємо нашій армії та віримо у перемогу! Віримо, що в аудиторіях і лабораторіях нашого університету скоро знову завирує життя; вечорами світитимуться всі вікна у студмістечку, а на кухнях гуртожитків шкварчатиме щось смачне; і, нарешті, будуть заповнені студентами всі зали, секції та басейн величезного спорткомплексу. Таким чином, не розірветься освітня традиція: щороку на підприємства харчової та фармацевтичної промисловості приходитимуть молоді інженери, наші випускники.

Отож, випускники коледжів, чекаємо на вас! Приймайте відповідальні рішення. 

Опублікований: 03-05-2022
Читайте також:
Всесвітній день надання першої допомоги на кафедрі фізики та професійної безпеки

Уже понад 20 років поспіль у другу суботу вересня відзначають Всесвітній день надання першої допомоги (World First Aid Day), у який особлива увага приділяється формуванню навичок і популяризації знань із надання першої домедичної допомоги. На кафедрі фізики та професійної безпеки дисципліни напрямку охорони праці, які викладають доцентки Ольга Євт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день надання першої допомоги на кафедрі фізики та професійної безпеки 16 вересня 2024

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування

Четвертокурсники-бакалаври кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 2. Контроль якості та безпечності продукції та послуг ресторанного господарства» взяли участь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування 02 лютого 2024

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму». Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій підготували презентації про рідні міста і села, в яких народилися і проживають. Під час онлайн-зустрічі студенти представили підготовлені презентації, в яких ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний вечір «Мій рідний край у серці моєму» 29 червня 2022

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у форумі «Торгівля України 2024: трансформація стратегій», організованому на базі Державного торговельно-економічного університету. Зі вступним словом до учасників форуму звернулися ректор Державного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, представивши д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до форуму «Торгівля України 2024: трансформація стратегій» 23 вересня 2024