Н У Х Т

Важливі пріоритети оговорюють наші викладачі зі старшокурсниками коледжів

03 травня 2022

Важливі пріоритети оговорюють наші викладачі зі старшокурсниками коледжів

Весна набирає обертів, українські воїни боронять Європу і героїчно чинять опір рашистам, а міцний тил продовжує працювати на перемогу. Працюємо і ми. Колектив НУХТ не допускає й думки і не має морального права відчути слабкість та закрити очі на освіту. Навпаки, зараз час для звершень. Працюємо на майбутню відбудову і процвітання України.

Про ці важливі пріоритети викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв поговорили з нашими партнерами, студентами коледжів. Остання зустріч – зі студентами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Традиційно багато випускників цього коледжу продовжують навчання в нашому університеті, вивчаючи інжиніринг харчових, біотехнологічних і фармацевтичних виробництв, а також комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки. Тож, наші фахівці нагадали, що інжиніринг – сфера діяльності, яка охоплює весь життєвий цикл машин і апаратів, агрегатів, потокових ліній і цілих технологічних комплексів від задуму, маркетингових досліджень і проєктування до виготовлення, монтажу, експлуатації, технічного сервісу і утилізації. Звернули увагу, що ця галузь потребує фахівців із вищою освітою, тому їх підготовка пріоритетна і фінансується з державного бюджету. А НУХТ, крім надання якісної освіти, забезпечує цікаве і насичене студентське життя, культурний і спортивний розвиток, надає можливість дуальної освіти, подвійних дипломів із університетами ЄС, стажування на провідних європейських підприємствах та у освітньо-наукових закладах.

Учасники зустрічі зауважили, що зловили себе на думці – як впевнено дискутують про майбутнє навчання і розвиток. Та й не дивно. Усі ми довіряємо нашій армії та віримо у перемогу! Віримо, що в аудиторіях і лабораторіях нашого університету скоро знову завирує життя; вечорами світитимуться всі вікна у студмістечку, а на кухнях гуртожитків шкварчатиме щось смачне; і, нарешті, будуть заповнені студентами всі зали, секції та басейн величезного спорткомплексу. Таким чином, не розірветься освітня традиція: щороку на підприємства харчової та фармацевтичної промисловості приходитимуть молоді інженери, наші випускники.

Отож, випускники коледжів, чекаємо на вас! Приймайте відповідальні рішення. 

Опублікований: 03-05-2022
Читайте також:
Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь PhD – здобуто! 05 червня 2025

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на AQUQTHERM KYIV 2024

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого традиційно бере учать у професійних виставках. Так, з 14-го по 16-те травня 2024 року кафедра представляє спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійну програму «Теплоенергетика та енергоефективні технології» та 142 «Ен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки на AQUQTHERM KYIV 2024 15 травня 2024

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності

У рамках освітньої магістерської програми «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» здобувачі цього року обрали вибіркову дисципліну «Спеціальні засоби людино-машинного інтерфейсу». У цій дисципліні автор курсу, старший викладач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові заняття з рішеннями доповненої реальності 21 квітня 2023

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять?

Під час карантину багато хто сумує вдома, проте, це ніяк не про студентів кафедри маркетингу. За час карантину студенти-маркетологи відвідали велику кількість вебінарів, зокрема «Шо робити?» від «Бітрікс24», «Антикризовий інтернет-маркетинг. Як пережити спад попиту?» від засновника Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts та багато інших. Одни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю проводять студенти-маркетологи: що таке бренд і з чим його їдять? 04 червня 2020