Н У Х Т

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

21 листопада 2022

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»).

«Food and Health Innovation in Ukraine» – перший в Україні буткемп із фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери. Захід організували Український фонд стартапів, Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Науковий парк Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно з EIT Food та EIT HEI Initiative.

Онлайн-буткемп був розрахований на студентів бакалаврату, аспірантів і докторантів, науковців, технологічних підприємців та стартапи на ранніх стадіях у сферах харчових, медичних інновацій та технологій. Учасники змогли зануритися в атмосферу інтенсивного наставництва від провідних експертів у бізнесі, маркетингу, продажах, інвестиціях та інноваціях.

Науковці нашого університету щиро вдячні модераторам за запрошення та професійну організацію Bootcamp. 

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ

9 квітня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів (бакалаврів, магістрантів і докторів філософії), які навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент і адміністрування», до якої також долучилися виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ 09 квітня 2025

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

Дія. Бізнес – масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Мінцифрою спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. 2 листопада 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес 03 листопада 2023

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі

Всеукраїнський конкурс «Учитель року», започаткований Міністерством освіти і науки України і проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення фахового рівня та майстерності, популяризації передового педагогічного досвіду. У 2020 році Конкурс набув особливої актуаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі 28 січня 2021

У навчально-науковому комплексі НУХТ прощаються з випускниками

5 липня 2018 року у Свалявському технічному коледжі НУХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам груп ДОК-159, ДМ-157, ДЕ-158, ДХ-153, ДП-154. Багато теплих слів і побажань студентам закладу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів. Зокрема директор коледжу, к.т.н., доцент Василь Йовбак зазначив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі НУХТ прощаються з випускниками 06 липня 2018