Н У Х Т

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

21 листопада 2022

Bootcamp «Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні» відвідали наші науковці

18-19 листопада проректор з наукової роботи Сергій Токарчук та науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у Bootcamp «Food and Health Innovation in Ukraine» («Інновації у сфері харчування та здоров’я в Україні»).

«Food and Health Innovation in Ukraine» – перший в Україні буткемп із фокусом на інновації харчової промисловості та медичної сфери. Захід організували Український фонд стартапів, Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Науковий парк Київського національного університету імені Тараса Шевченка спільно з EIT Food та EIT HEI Initiative.

Онлайн-буткемп був розрахований на студентів бакалаврату, аспірантів і докторантів, науковців, технологічних підприємців та стартапи на ранніх стадіях у сферах харчових, медичних інновацій та технологій. Учасники змогли зануритися в атмосферу інтенсивного наставництва від провідних експертів у бізнесі, маркетингу, продажах, інвестиціях та інноваціях.

Науковці нашого університету щиро вдячні модераторам за запрошення та професійну організацію Bootcamp. 

Опублікований: 21-11-2022
Читайте також:
Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

Знання хімії є невід’ємною складовою якісної фахової підготовки майбутніх інженерів-технологів. Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед здобувачів нашого університету вже стало доброю традицією, яку цього року підтримали 15 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) і факультету біотехнології та екологічного конт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ! 19 лютого 2021

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 липня 2019

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Тонкощі ведення нормативно-технічної документації опанували четвертокурсники на першому етапі технологічної практики

Для багатьох студентів-біотехнологів період технологічної практики є найбільш очікуваною миттю під час навчання. І це зовсім не дивно, оскільки практика є унікальною можливістю спробувати себе у ролі стажера на великому фармацевтичному виробництві, застосувати отримані знання та навички у справжньому робочому процесі, а також реально оцінити свої м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі ведення нормативно-технічної документації опанували четвертокурсники на першому етапі технологічної практики 21 січня 2020