Н У Х Т

Зарахування на контракт вступників на освітній ступінь «бакалавр» розпочнеться 6 вересня

04 вересня 2020

Зарахування на контракт вступників на освітній ступінь «бакалавр» розпочнеться 6 вересня

Зарахування на навчання вступників, які отримали рекомендації на бюджет і подали до відбіркових комісій наших факультетів і навчально-наукових інститутів оригінали документів, відбудеться завтра, 5 вересня. Після цього в електронних кабінетах наших вступників статус заяви має змінитися зі статусу «Рекомендовано (бюджет)» на статус «До наказу».

Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на контракт на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції, розпочнеться 6 вересня. Статуси заяв таких вступників в електронних кабінетах будуть змінюватися зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (контракт)».

Вступники, які отримають рекомендацію до зарахування на контракт, мають виконати вимоги до зарахування (подати оригінали документів до Приймальної комісії НУХТ) не пізніше 9 вересня.

Переведення на вакантні місця держзамовлення (ті місця у рейтингових списках, правом вступу на які не скористалися рекомендовані на них вступники) осіб, які мають на це право та які будуть зараховані на навчання на контракт на основі повної загальної середньої освіти триватиме до 15 вересня. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 11 вересня. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, у кого є передбачені законом пільги. Переведення інших категорій осіб залежить від їх конкурсного бала.

Опублікований: 04-09-2020
Читайте також:
Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 грудня США традиційно відзначає день випічки. Цей день – відмінний привід випробувати нові рецепти. День випічки має за мету залучення людей до приготування домашньої випічки та пригощання нею рідних, друзів, колег чи сусідів. Найкращий варіант проведення свята – спілкування з близькими людьми за спільним приготуванням смаколиків та їх вживанням ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 09 грудня 2021

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей

Науково-технічна бібліотека продовжує знайомити користувачів із актуальними питаннями розвитку промисловості, стандартизації, теорії, методик і практик, обладнання, охорони праці на виробництві тощо. Серед новинок науково-допоміжних бібліографічних покажчиків – «Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» і «Бор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей 15 липня 2020

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів

Для кожного одинадцятикласника актуальними є питання – який професійний шлях обрати і в якому навчальному закладі продовжити навчання після закінчення школи. І від того наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежатиме їх майбутній шлях. Тому вкрай важливо володіти якомога докладнішою інформацією про різні спеціальності і навчальні заклади,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів 28 жовтня 2021