24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води.
Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та відвідали доволі незвичний і цікавий музей м. Києва.
Приємною особливістю цього закладу є можливість брати участь в окремих етапах життєвого циклу води. Музей пропонує знайти воду в пустелі, і хоча першокурсники давно вже не діти, розкопували пісок із великою зацікавленістю. Створити мильну бульбашку або опинитися всередині такої мильної бульбашки цікаво як дорослим відвідувачам, так і більш молодим. Музей пропонує пройти через колектор і побачити мешканців каналізації. Дуже пізнавальними є фокуси з водою, обумовлені фізичними властивостями рідини.
Правильним і необхідним є наголошення на бережливому ставленні до води. Крім того, візуалізація неправильного використання води здійснює позитивний вплив щодо формування побутової культури її використання.
Здобувачі групи ХЕ-1-12 та їх наставниця залишилися задоволені і вдячні співробітниками Музею за пізнавальну і цікаву екскурсію.