Н У Х Т

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

27 вересня 2021

Першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побували у Музеї води

24 вересня 2021 року здобувачі групи ХЕ-1-12 освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом зі своєю наставницею професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою відвідали Музей води.

Карантинні заходи вносять корективи у наше життя, проте, всі охочі до культурно-освітнього розвитку зібралися та відвідали доволі незвичний і цікавий музей м. Києва.

Приємною особливістю цього закладу є можливість брати участь в окремих етапах життєвого циклу води. Музей пропонує знайти воду в пустелі, і хоча першокурсники давно вже не діти, розкопували пісок із великою зацікавленістю. Створити мильну бульбашку або опинитися всередині такої мильної бульбашки цікаво як дорослим відвідувачам, так і більш молодим. Музей пропонує пройти через колектор і побачити мешканців каналізації. Дуже пізнавальними є фокуси з водою, обумовлені фізичними властивостями рідини.

Правильним і необхідним є наголошення на бережливому ставленні до води. Крім того, візуалізація неправильного використання води здійснює позитивний вплив щодо формування побутової культури її використання.

Здобувачі групи ХЕ-1-12 та їх наставниця залишилися задоволені і вдячні співробітниками Музею за пізнавальну і цікаву екскурсію. 

Опублікований: 27-09-2021
Читайте також:
Випускники навідують Альма матер

До університету завітали випускники 1973 року. Тоді їх випускова кафедра називалася – спеціального обладнання, факультет – механічним, а навчальний заклад – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спливли роки, у Альма матер багато чого змінилося, по-іншому називаються кафедри, факультет виріс у навчально-науковий інститут, а Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники навідують Альма матер 02 серпня 2018

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь»

Днями студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю вирушили у захоплюючу подорож на завод «Оболонь». Від фахівців підприємства вони дізналися про кожний етап виробництва пива та історію пивзаводу. Студентам цікаво було почути, що місце розташування заводу обирали чеські спеціалісти, і це стало першим кроком до його ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь» 01 червня 2023

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти. Виставка працює 22-24 вересня у виставково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020» 23 вересня 2020