Н У Х Т

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах

03 лютого 2021

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у НУХТ приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами знайомлять своїх здобувачів освіти колективи випускових кафедр.

Цьогоріч студенти-хіміки 4го курсу проходять виробничу та переддипломну практики на провідних підприємствах харчової , фармацевтичної та косметичної галузей. Серед них «Борщагівський ХФЗ», «Фармацевтична фірма «Дарниця», ПрАТ «Індар», ТОВ «Біотестлаб», АТ «Київмедпрепарат», ТОВ «ЛУКІ ЛУК», ТОВ «ВК «Хімпостач», ДП «Укрметртестстандарт», ПрАТ «КиївХліб», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ПАТ «Біолік» та інші.

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів висловлює вдячність керівництву підприємств за підтримку в організації практики.

Опублікований: 03-02-2021
Читайте також:
Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки»

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінар, на якому здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки», поділилися враженнями та здобутками від тижневого стажування у Фінляндії. Учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» 22 вересня 2022

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 листопада 2021

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів

26 січня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч, присвячена важливій темі як для освітян, так і для стейкхолдерів та здобувачів вищої освіти щодо перегляду освітніх програм у рамках локального моніторингу. На розширеному засіданні були присутні члени робочих груп освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширене засідання робочих груп щодо освітнього процесу на кафедрі експертизи харчових продуктів 29 січня 2024

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету

Протягом весняних шкільних канікул завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко з носієм мови Tom Stevens (США) проводили Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету. На заняттях діти у невимушеній атмосфері, без скутості проводили час, практикуючи розмовну англійську мову, подолали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету 31 березня 2018