Н У Х Т

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

12 лютого 2021

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 лютого здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прибули на переддипломну практику на ТОВ «НПП ІНТА». Для них це чудова можливість поглибити свої знання в підготовці до дипломного проєкту та визначитися з об’єктом проєктування чи модернізації.

Кожний візит на це підприємство дуже цікавий. У цеху збирання знаходиться одночасно велика кількість обладнання, і з кожним навчальним роком воно оновлюється та ускладнюється. Студенти мають можливість зблизька в домашній атмосфері роздивитися, доторкнутися та охопити суть кожної, вже готової, конструкторської розробки.

Підприємство випускає понад 20 видів пакувального обладнання для великого різноманіття продуктів: штучних, рідких, в'язких, пластичних, сипких і різних видів упаковки та пакувальних матеріалів. Розроблення та виготовлення пакувального обладнання здійснюються на всіх рівнях – від виготовлення одиничної нестандартизованої деталі до розроблення та збирання шафи керування всіма робочими органами обладнання.

Тому на ТОВ «НПП ІНТА» наші здобувачі мають можливість також взяти матеріали та проконсультуватися по ключових розділах пояснювальної записки дипломного проєкту – огляд та аналіз існуючих зразків пакувального обладнання; принцип роботи; конструктивні особливості пакувальної машини її переваги та недоліки; напрямки проведення модернізації; особливості монтажу, експлуатації, обслуговування, діагностики та ремонту машини (пристрою), охорона праці, технічна безпека; опис блоку управління машиною.

Колектив кафедри щиро вдячний за привітне ставлення та неоціненну допомогу в підготовці майбутніх кваліфікованих працівників пакувальної сфери! 

Опублікований: 12-02-2021
Читайте також:
У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Асоціація «Парфумерія та Косметика України» організувала вебінар тільки для своїх учасників. Тема вебінару – «Технічний регламент на косметичну продукцію». Наш університет на заході представляли фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – завідувачка кафедри, професорка Тамара Носенко та доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 квітня 2021

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus

Згідно з інформацією, представленою на сайті Міністерства освіти і науки України, впродовж липня для науковців проведуть 4 безкоштовних вебінари з використання бази даних Scopus. Знайомство з базою даних Scopus, пошук інформації в ній, ScienceDirect та профіль автора у Scopus – про все це українські науковці зможуть дізнатися на безкоштовних вебін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus 01 липня 2020

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання

Із метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості нашого університету 27-28 січня 2017 року презентували навчальний заклад на V міжнародній виставці «Абітурієнт», яка відбулась в приміщенні виставкового ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання 31 січня 2017