Н У Х Т

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

09 вересня 2021

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику.

Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїї є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення з роботою закладів і підприємств, із технологіями надання основних та допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів і форм організації управління.

Магістрантів у сфері харчових технологій прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України.

Підприємства-бази практики застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування своїх гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших здобувачів у набутті професійних навичок і вмінь.

Залучення магістрантів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені конкурентоспроможні фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» затребувані на ринку праці.

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020

Актуальні зміни у сфері наукометрії відслідковують науковці кафедри фінансів

Із метою підвищення якості наукових публікацій доцентка кафедри фінансів Ганна Роганова протягом 30 листопада – 4 грудня 2020 року брала участь у вебінарі «Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science» від компанії «Наукові Публікації – Publ. Science» Цикл вебінарів складався з 5 блоків: «Базис наукометрії. Що? Кому? Навіщо?», «Головні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні зміни у сфері наукометрії відслідковують науковці кафедри фінансів 11 грудня 2020

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 листопада 2019

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 січня 2023