Н У Х Т

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

09 вересня 2021

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику.

Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїї є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення з роботою закладів і підприємств, із технологіями надання основних та допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів і форм організації управління.

Магістрантів у сфері харчових технологій прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України.

Підприємства-бази практики застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування своїх гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших здобувачів у набутті професійних навичок і вмінь.

Залучення магістрантів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені конкурентоспроможні фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» затребувані на ринку праці.

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні

Студенти групи ХЕ-3 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії НВО «ЕКОСОФТ « – одного з найбільших виробників фільтрів для очищення води в Україні. «Ecosoft» – міжнародна компанія-виробник фільтрів для очищення води, заснована в 1991 році в Україні. Один із п’яти унікальних світових виробників, які пропонують весь асортимент: ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні 04 жовтня 2018

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції благодійності маркетологів 14 лютого 2019

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції

Відбулася відкрита онлайн-лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової з дисципліни «Дизайн реклами та PR». Викладачка розказала майбутнім рекламістам про особливості використання шрифтів при розробленні дизайну реклами. На численних прикладах показала характерні риси основних типів шрифтів, навчила вирізняти їх з-поміж інших, щоб добирати н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції 20 жовтня 2020

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018