Н У Х Т

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

09 вересня 2021

Розпочалася виробнича практика магістрантів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» 2 курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до навчального плану з 1 вересня 2021 року проходять виробничу практику.

Головним завданням виробничої практики для здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїї є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення з роботою закладів і підприємств, із технологіями надання основних та допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів і форм організації управління.

Магістрантів у сфері харчових технологій прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України.

Підприємства-бази практики застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування своїх гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших здобувачів у набутті професійних навичок і вмінь.

Залучення магістрантів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені конкурентоспроможні фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» затребувані на ринку праці.

Опублікований: 09-09-2021
Читайте також:
Розробленню олійно-жирових продуктів і сучасним інструментальним методам їх дослідження навчали працівників підприємств наші фахівці

Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ за узгодженням з Асоціацією «Укроліяпром» провів короткотермінове підвищення кваліфікації тривалістю 48 навчальних годин для спеціалістів лабораторій і технологічних служб олійно-жирових підприємств за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності харчових підприємств. Наукове обґрунтування розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробленню олійно-жирових продуктів і сучасним інструментальним методам їх дослідження навчали працівників підприємств наші фахівці 25 липня 2018

Розширюють коло компаній-партнерів викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

Відбулася зустріч здобувачів факультету автоматизації і комп’ютерних систем і викладачів кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління з представниками компанії «dialog Semiconductor». Фахівці «dialog Semiconductor» розповіли про свою компанію та вид її діяльності, про відкриті вакансії компанії, які викликали інтерес у здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють коло компаній-партнерів викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 23 листопада 2021

Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів

Сьогодні закінчується технологічна практика у бакалаврів, яка полягає в закріпленні теоретичних знань, набутих під час навчання, а також опануванні практичних навичок роботи з обраної спеціальності. Здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів практикувалися на провідних підприємствах галузі, зокрема ТДВ «Яготинський маслозавод», ТДВ «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2022

Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик взяла участь у Міжнародному економічному форумі «Економіка. Фінанси. Бізнес. Управління. Глобальні економічні виклики та можливості у цифрову епоху», що працював у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Освітяни, науковці, представники бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне використання новітніх цифрових технологій у професійній підготовці майбутніх економістів оцінювала наш викладач 27 травня 2019