Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

25 січня 2021

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

Розпочалася технологічна та переддипломна практика здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПП «НВП «ЕКО-ГАРАНТ», ТОВ «Біофарма Плазма», Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, ПАТ «Монфарм», ТОВ «БІОТЕСТЛАБ».

Практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки. Практика для студентів є вступом у їх майбутню практичну діяльність, початком їх трудової біографії. Роботодавці завжди беруть до уваги не лише диплом і спеціальність, а й активність здобувача під час навчання. Вагомим плюсом здобувачу стає саме практика на передових підприємствах галузі. Нема сумніву в тому, що саме в умовах виробництва на етапі технологічної та переддипломної практик започатковується те головне, що в майбутньому визначає студента як спеціаліста, безпосереднього організатора і керівника дорученої йому ділянки роботи.

Після закінчення навчального закладу конкуренція між випускниками досить велика. Кращі місця займають найспритніші, які вирізнялися далекоглядністю, продуманістю, активністю вже під час навчання. Адже кожний роботодавець мріє про фахівців, які мають жагу працювати, генерувати й втілювати нові ідеї. Налагодженні корисні контакти та здобутий професійний досвід, власне все це здобувач отримує під час проходження практики.

У сучасних умовах далеко не всі підприємства в змозі долучити здобувачів до виробничої діяльності, але з'явилися нові можливості з використанням дистанційних комунікацій. Тож побажаємо нашим здобувачам і цьогоріч отримати максимальну користь від проходження практики.

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти

Про цікаві та незабутні подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися й при цьому працювати за фахом майбутньої спеціальності у сфері обслуговування дізналися студенти на країнознавчому семінарі, організованому доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Яною Окопною. На семінар була запрошена представник компаній «W...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти 04 жовтня 2019

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 травня 2018

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Англійська мова», яке провела старший викладач кафедри Богдана Кукса для студентів першого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри Олена Галинська та викладачі кафедри. Відповідно до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2018

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019 року о 12 годині 30 хвилин студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Берпі», який одночасно проводився у всіх закладах вищої освіти України. Берпі – кроссфіт, що поєднує кілька послідовних рухів – присідання, упор лежачи й стрибок. Організували та провели флеш-моб в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 вересня 2019