Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

25 січня 2021

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

Розпочалася технологічна та переддипломна практика здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПП «НВП «ЕКО-ГАРАНТ», ТОВ «Біофарма Плазма», Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, ПАТ «Монфарм», ТОВ «БІОТЕСТЛАБ».

Практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки. Практика для студентів є вступом у їх майбутню практичну діяльність, початком їх трудової біографії. Роботодавці завжди беруть до уваги не лише диплом і спеціальність, а й активність здобувача під час навчання. Вагомим плюсом здобувачу стає саме практика на передових підприємствах галузі. Нема сумніву в тому, що саме в умовах виробництва на етапі технологічної та переддипломної практик започатковується те головне, що в майбутньому визначає студента як спеціаліста, безпосереднього організатора і керівника дорученої йому ділянки роботи.

Після закінчення навчального закладу конкуренція між випускниками досить велика. Кращі місця займають найспритніші, які вирізнялися далекоглядністю, продуманістю, активністю вже під час навчання. Адже кожний роботодавець мріє про фахівців, які мають жагу працювати, генерувати й втілювати нові ідеї. Налагодженні корисні контакти та здобутий професійний досвід, власне все це здобувач отримує під час проходження практики.

У сучасних умовах далеко не всі підприємства в змозі долучити здобувачів до виробничої діяльності, але з'явилися нові можливості з використанням дистанційних комунікацій. Тож побажаємо нашим здобувачам і цьогоріч отримати максимальну користь від проходження практики.

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» використали чудову можливість для професійного зростання – взяли участь у серії тренінгів Economist Career Way від Ugen. Тренінги від потужних роботодавців PwC, Deloitte, UKRSIBBANK, EY, ProСredit Bank, Національний Банк України, KPMG, Baker Tilly стали у нагоді  для удосконалення soft&hard skills наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills 30 травня 2023

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний онлайн 10 лютого 2021

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

В умовах карантину колективи наших кафедр проводять онлайн-заняття та консультації у дистанційному форматі, використовуючи різноманітні платформи: Zoom, Skype, Viber, WhatsApp тощо, які надають унікальні можливості не тільки передавання текстових повідомлень, а й голосових і відеодзвінків і допомагають спілкуватися та працювати разом. Не виняток і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний формат пар з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 17 квітня 2020