Н У Х Т

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

25 січня 2021

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

Розпочалася технологічна та переддипломна практика здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПП «НВП «ЕКО-ГАРАНТ», ТОВ «Біофарма Плазма», Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, ПАТ «Монфарм», ТОВ «БІОТЕСТЛАБ».

Практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки. Практика для студентів є вступом у їх майбутню практичну діяльність, початком їх трудової біографії. Роботодавці завжди беруть до уваги не лише диплом і спеціальність, а й активність здобувача під час навчання. Вагомим плюсом здобувачу стає саме практика на передових підприємствах галузі. Нема сумніву в тому, що саме в умовах виробництва на етапі технологічної та переддипломної практик започатковується те головне, що в майбутньому визначає студента як спеціаліста, безпосереднього організатора і керівника дорученої йому ділянки роботи.

Після закінчення навчального закладу конкуренція між випускниками досить велика. Кращі місця займають найспритніші, які вирізнялися далекоглядністю, продуманістю, активністю вже під час навчання. Адже кожний роботодавець мріє про фахівців, які мають жагу працювати, генерувати й втілювати нові ідеї. Налагодженні корисні контакти та здобутий професійний досвід, власне все це здобувач отримує під час проходження практики.

У сучасних умовах далеко не всі підприємства в змозі долучити здобувачів до виробничої діяльності, але з'явилися нові можливості з використанням дистанційних комунікацій. Тож побажаємо нашим здобувачам і цьогоріч отримати максимальну користь від проходження практики.

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська брала участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Pontica et Caucasica II. Міждисциплінарні дослідження старожитностей Чорного моря», що відбулася 14-17 травня на базі історичного факультету Варшавського університету. Доповідь нашого викладача була присвячена харчовій культурі українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін 21 травня 2019

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта» та за підтримки проекту «Німецько-українська співпраця ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Органічне агровиробництво у сфері уваги науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 листопада 2019

Наш викладач – акредитований експерт

Із метою підтвердження професійної діяльності та підвищення власної компетенції старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ Ярослав Кічула пройшов акредитацію в Міжнародній службі акредитації (IAS). За рішенням органу акредитації наш викладач внесений до переліку аудиторів у категорії «Н»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш викладач – акредитований експерт 18 липня 2022