Н У Х Т

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

14 лютого 2020

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

Триває виробнича та переддипломна практика бакалаврів ІV курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю, спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Студенти радо діляться своїми враженнями про проходження практичної підготовки, яка є важливим етапом здобуття вищої освіти. Саме практика дозволяє їм опанувати навички та способи організації виробничого процесу і закріпити одержані теоретичні знання. Розуміння технологічних процесів є необхідним для ідентифікації екологічних аспектів діяльності підприємства, тому на даному етапі студенти ретельно вивчають технології та нормативні документи.

Декому пощастило отримати досвід лаборанта-еколога – Катерина Золотоверха аналізувала стічні води ПрАТ «Шполянський завод продтоварів». Григорія Тітенка радо прийняли на ПАТ «Яготинське для дітей». Валерія Ясінська ознайомилася з роботою сировинної лабораторії ТОВ «Холан».

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 квітня 2021

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа». До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа» 27 лютого 2017

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію

8 грудня на кафедрі міжнародної економіки відбулася надзвичайно цікава подія. Професорка Вільнюського університету Віргінія Юренієне прочитала здобувачам-міжнародникам лекцію «Creative industries. Competition and Partnership Management in the Platform of Creative Industries». Це дуже актуальна на сучасному етапі тема, пов’язана з креативними індус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію 09 грудня 2020

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції не припиняють активно підвищувати свій науковий рівень. Зокрема, доцент кафедри Олег Кузьмін узяв участь у низці онлайн-семінарів, що відбулися за сприяння компанії «Clarivate». Наш фахівець пройшов навчання за серіями та тематиками: - «Web of Science: система пошуку наукової інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активно підвищують свій науковий рівень викладачі випускових кафедр 02 вересня 2020