Н У Х Т

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

14 лютого 2020

Екологічні аспекти діяльності підприємств аналізують під час виробничої практики четвертокурсники-екологи

Триває виробнича та переддипломна практика бакалаврів ІV курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю, спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Студенти радо діляться своїми враженнями про проходження практичної підготовки, яка є важливим етапом здобуття вищої освіти. Саме практика дозволяє їм опанувати навички та способи організації виробничого процесу і закріпити одержані теоретичні знання. Розуміння технологічних процесів є необхідним для ідентифікації екологічних аспектів діяльності підприємства, тому на даному етапі студенти ретельно вивчають технології та нормативні документи.

Декому пощастило отримати досвід лаборанта-еколога – Катерина Золотоверха аналізувала стічні води ПрАТ «Шполянський завод продтоварів». Григорія Тітенка радо прийняли на ПАТ «Яготинське для дітей». Валерія Ясінська ознайомилася з роботою сировинної лабораторії ТОВ «Холан».

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс»

Наші фахівці продовжують практику співпраці з АТ «Молочний альянс». За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Віталія Пономаренка ректор університету, професор Олександр Шевченко та директор ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимир Барт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс» 02 лютого 2022

Час у колі друзів – безцінний

У період карантину дуже важливо не забувати проводити час із друзями, адже існує безліч можливостей онлайн-спілкування. Наші майбутні біотехнологи та екологи використовують такі можливості по максимуму. Однієї квітневої днини здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали ще один шанс провести час разом і ще більше роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час у колі друзів – безцінний 27 квітня 2021

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге. Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагорода німецькому партнеру вручена! 16 червня 2023

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів

У рамках святкування 135-річчя заснування НУХТ та з нагоди Дня працівників харчової промисловості кафедра технології оздоровчих продуктів у внутрішньому дворику університету пригощала всіх бажаючих смачними та корисними желейними цукерками двох видів: яблуко+вишня+смородина та гарбуз+апельсин, а також гарячим фіточаєм із композиції трав – чебрецю, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів 18 жовтня 2019