На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-4, ТХ-4-5 і ТХ-4-14ск, яка передбачала написання інформаційного звіту і його публічний захист.
У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню асортименту виробів для впровадження на хлібопекарських підприємствах, кондитерських фабриках і підприємствах із виробництва харчових концентратів; провели аналіз сучасних технологій і обладнання, обґрунтували доцільність їх впровадження на підприємствах; висвітлили питання організації технологічного та хімічного контролю на підприємствах, забезпечення систем управління якістю; розкрили питання енерго- та ресурсозбереження.
Звіти з практики здобувачі завантажували на сайт дистанційного навчання університету, де керівники практики від кафедри змогли оцінити їх якість і виставити оцінки.
Захист звітів передбачав доповіді здобувачів перед комісією. Кафедрою були сформовані п’ять комісій з керівників практики, організовані on-line конференції за допомогою Skype та ZOOM.
Здобувачі впевнено захищали звіти, обмінювалися новою інформацією, мали змогу відкоригувати свої пропозиції щодо заходів реконструкції або технічного переоснащення підприємств. Тож проведення конференції допомогло не тільки викладачам перевірити готовність здобувачів до дипломного проектування, надати слушні зауваження, але й дозволило здобувачам випробувати себе в умовах публічного захисту.
Дякуємо викладачам кафедри за організацію конференцій, а здобувачам бажаємо успішного виконання дипломних проектів!