Н У Х Т

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

20 травня 2020

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист.

У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готельних підприємств, аналізу фінансових показників діяльності підприємств, а також аналізу впливу внутрішнього та зовнішнього середовища на об`єкт дослідження; розкрито теоретичні питання предметної сфери дослідження; досліджено вітчизняну практику у предметній сфері дослідження, а також зарубіжний досвід предметної сфери для імплементації в межах власного дослідження.

Звіти з практики здобувачі завантажували на сайт дистанційного навчання університету, де керівники практики від кафедри їх оцінювали.

18 травня відбулися on-line конференції за допомогою платформи ZOOM, де здобувачі захистили звіти по переддипломній практиці перед кафедральною комісією та керівниками практики.

Під час конференції здобувачі не лише мали можливість захистити власні звіти, а й отримали слушні зауваження та побажання щодо дипломних проектів.

Щиро вдячні викладачам кафедри за організацію та проведення on-line конференції, а здобувачам бажаємо успіхів у виконанні дипломного проекту та його захисту!

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Отримані в університеті знання завжди знадобляться на практиці

Після закінчення I навчального семестру студенти-біотехнологи IV курсу обирали для себе місце практики, де вони зможуть детальніше ознайомитись із підприємством і закріпити отриманий багаж знань, побачивши і поєднавши в єдине ціле все те, що так довго вивчалось. Мар’яна Адаменко, Юрій Білецький, Назар Видасов і Марія Журавльова обрали для себе одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримані в університеті знання завжди знадобляться на практиці 06 лютого 2019

Подвиг борців за незалежність і свободу нашої держави вшанували у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ було вшановано подвиг борців за незалежність і свободу нашої держави. Шлях України за свободу – тернистий і довгий. До уваги глядачів був представлений історичний проміжок – від Крут до Небесної Сотні. Документальна хроніка тих днів чергувалась із щемливими віршами, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвиг борців за незалежність і свободу нашої держави вшанували у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 листопада 2019

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням. Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників! 16 квітня 2024

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024