Н У Х Т

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

20 травня 2020

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист.

У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готельних підприємств, аналізу фінансових показників діяльності підприємств, а також аналізу впливу внутрішнього та зовнішнього середовища на об`єкт дослідження; розкрито теоретичні питання предметної сфери дослідження; досліджено вітчизняну практику у предметній сфері дослідження, а також зарубіжний досвід предметної сфери для імплементації в межах власного дослідження.

Звіти з практики здобувачі завантажували на сайт дистанційного навчання університету, де керівники практики від кафедри їх оцінювали.

18 травня відбулися on-line конференції за допомогою платформи ZOOM, де здобувачі захистили звіти по переддипломній практиці перед кафедральною комісією та керівниками практики.

Під час конференції здобувачі не лише мали можливість захистити власні звіти, а й отримали слушні зауваження та побажання щодо дипломних проектів.

Щиро вдячні викладачам кафедри за організацію та проведення on-line конференції, а здобувачам бажаємо успіхів у виконанні дипломного проекту та його захисту!

Опублікований: 20-05-2020
Читайте також:
Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

Одразу троє учасників – четвертокурсниця бакалаврату, викладачка і випускник захистили честь університету на цьогорічному престижному фаховому конкурсі. Тема YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація», відповідно до якої учасники мали створити авторську страву з дотриманням всього трьох умов: головний інгредієнт мав бути притаманний рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE 19 вересня 2024

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

Нещодавно лекторій «Освітня асамблея» привідкрив двері у світ SM-дизайну: відбулася лекція, спікером якої була Олена Годіна – Social Media Designer в Grammarly, фіналістка міжнародних конкурсів плакатної графіки, автор ілюстрацій кишенькових карт метро. Довгоочікувана лекція зібрала багато слухачів, серед яких були студентки 3-го курсу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки 30 травня 2019

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії!

На кафедрі біотехнології і мікробіології вдруге за останні два тижні відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Свою роботу «Синергізм з іншими біоцидами біологічної активності поверхнево-активних речовин, синтезованих в різних умовах культивування Rhodococcus erythropolis ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії! 12 червня 2024

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022