Н У Х Т

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників

03 серпня 2020

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників

1 серпня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників. Створення електронного кабінету дозволить вступнику подавати заяви про вступ до закладів вищої освіти.

Зареєструвати електронний кабінет вступники зможуть протягом всього періоду подання заяв до закладів вищої освіти.

Цього року системою подання заяв в електронній формі зможуть скористатися вступники, які мають свідоцтво про здобуття повної загальної освіти або атестат про повну загальну середню освіту, виданий не раніше 1998 року та сертифікати ЗНО 2017–2020 років (сертифікат ЗНО 2018-2020 років з іноземної мови) і бажають вступити на денну або заочну форми навчання за освітніми ступенями «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр» (медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань), «фаховий молодший бакалавр».

Подання електронних заяв через кабінети для вступників на програми бакалавра триватиме з 13 до 22 серпня (16 серпня о 18:00 завершиться прийняття заяв від вступників, які вступають на бюджетну форму на основі співбесіди і вступних іспитів та творчих конкурсів).

При реєстрації електронного кабінету на основі повної загальної середньої освіти вступнику необхідно вказати номер, PIN-код і рік отримання сертифіката ЗНО (сертифікати різних років можна комбінувати), серію та номер документа про повну загальну середню освіту та середній бал додатка до документа про повну середню освіту.

Також системою подання заяв в електронній формі можуть скористатися вступники до магістратури, які мають диплом бакалавра (спеціаліста, магістра) та екзаменаційний листок ЄВІ/ЄФВВ 2020 року.

Подання електронних заяв через електронні кабінети для вступників на програми магістратури триватиме з 5 до 22 серпня.

При реєстрації вступникам необхідно вказати дані екзаменаційного листка (сертифіката) ЄВІ/ЄФВВ та дані документа про вищу освіту.

У разі виникнення питань щодо реєстрації електронного кабінету вступникам необхідно звернутися до сервісу підтримки, написавши листа на електронну адресу ez@inforesurs.gov.ua або зателефонувавши за будь-яким із наступних номерів: (044) 290-18-13, (093) 342-38-63, (095) 281-13-54, (067) 551-24-74.

Опублікований: 03-08-2020
Читайте також:
Від таблетки до пігулки: здобувачі опановують методи визначення якісних характеристик

Тверда лікарська форма – найбільш поширена з усіх лікарських форм, найзручніша у застосуванні та зберіганні. Але скільки праці вкладено в її виготовлення! І якщо на виробництві ця праця майже повністю є автоматизованою, що пояснюється вимогами GMP, то методи контролю таблеток зазвичай виконуються співробітниками лабораторії власноруч. Саме ці метод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від таблетки до пігулки: здобувачі опановують методи визначення якісних характеристик 06 червня 2023

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності. Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022! 10 листопада 2022

У МОН проаналізували новації вступу-2018

Три чверті вступників цього року отримали бюджетне місце за 1 та 2 пріоритетністю – це один із найбільших здобутків широкого конкурсу. Про це розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час прес-конференції щодо підсумків вступної кампанії 2018 року сьогодні, 9 серпня 2018 року, – повідомляє прес-служба МОН. «Приємна тенденція, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН проаналізували новації вступу-2018 09 серпня 2018

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі групи ОП-1-5М 10 лютого втретє зустрілися з робочою групою зі створення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з метою обговорення її сильних і слабких сторін у межах локального моніторингу освітньо-професійної програми. Приємно зазначити, що на перших зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 лютого 2022