Н У Х Т

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

23 січня 2017

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городищенського районів Черкаської області.

На початку зустрічі майбутні абітурієнти та їх батьки мали можливість оглянути традиційну виставку найкращих досягнень студентів, ознайомитися з можливостями та перспективами кожної з представлених професій, розпитати студентів про навчання. Студенти та викладачі коледжу розповідали гостям про спеціальності, за якими проводиться підготовка майбутніх спеціалістів, намагалися зацікавити презентаціями та відеосюжетами.

Директор коледжу Олександр Хоменко познайомив гостей з історією навчального закладу, розповів про перспективи отримання вищої освіти в коледжі, про працевлаштування випускників.

Про вибір майбутньої професії та навчання в коледжі розповіли студенти всіх спеціальностей, вони згадували свої перші Дні відкритих дверей, підготовчі курси та свої найяскравіші моменти навчання. Студенти четвертого курсу поділилися своїми враженнями від проходження технологічної практики на підприємствах України, похвалилися першими заробленими коштами та пропозиціями від працедавців.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна для студентів групи ТІ-2-5 була проведена цікава лабораторна робота з дисципліни «Технології зберігання і переробки зерна». Студенти отримали одразу три майстер-класи від старших викладачів Інни Ноздрюхіної та Тетяни Тракало, а також доцента Андрія Шарана. Перше практичне навчання стосувалося техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 07 грудня 2018

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти. Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ! 12 вересня 2024

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування

9 лютого 2023 року відбулося розширене засідання кафедри технології консервування та робочих груп освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». До роботи також долучилися доцентка кафедри харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершено локальний моніторинг магістерських освітньо-професійних програм кафедри технології консервування 13 лютого 2023

Першокурсники-маркетологи відвідали Музей історії та розвитку НУХТ

Нещодавно здобувачі першого курсу спеціальності «Маркетинг» разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко відвідали Музей історії та розвитку нашого університету. Музей був відкритий 8 листопада 2014 року. Його експозиція створена спільними зусиллями викладачів і співробітників університету й містить унікальні експо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-маркетологи відвідали Музей історії та розвитку НУХТ 23 вересня 2025