Н У Х Т

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

23 січня 2017

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городищенського районів Черкаської області.

На початку зустрічі майбутні абітурієнти та їх батьки мали можливість оглянути традиційну виставку найкращих досягнень студентів, ознайомитися з можливостями та перспективами кожної з представлених професій, розпитати студентів про навчання. Студенти та викладачі коледжу розповідали гостям про спеціальності, за якими проводиться підготовка майбутніх спеціалістів, намагалися зацікавити презентаціями та відеосюжетами.

Директор коледжу Олександр Хоменко познайомив гостей з історією навчального закладу, розповів про перспективи отримання вищої освіти в коледжі, про працевлаштування випускників.

Про вибір майбутньої професії та навчання в коледжі розповіли студенти всіх спеціальностей, вони згадували свої перші Дні відкритих дверей, підготовчі курси та свої найяскравіші моменти навчання. Студенти четвертого курсу поділилися своїми враженнями від проходження технологічної практики на підприємствах України, похвалилися першими заробленими коштами та пропозиціями від працедавців.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму

13-14 вересня 2024 року завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи розвитку індустрії туризму і гостинності в Україні та світі» у Луцькому національному технічному університеті (Луцьк-Світязь). Провідні українські науковці, представники бізнесу, влади ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилася до обговорення кращих практик розвитку туризму 17 вересня 2024

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань

9 серпня розпочалася SUES Summer School, розрахована на представників редколегій наукових журналів, співробітників академічних видавництв, бібліотекарів. Літня школа організована у межах ініціативи Supporting Ukrainian Editorial Staff (SUES) і працюватиме протягом серпня-вересня 2022 року. Формат цього проєкту передбачає проведення вебінарів украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрацювала літня школа для представників редколегій українських наукових видань 11 серпня 2022

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 25 по 28 травня на платформі ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових проектів з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» здобувачами 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», денної форми навчання. Теми курсових проектів були присвячені проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні онлайн-захисти курсових проектів на кафедрі готельно-ресторанної справи 29 травня 2020