Н У Х Т

Переддипломна практика здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту в умовах карантину

29 квітня 2020

Переддипломна практика здобувачів кафедри економіки праці та менеджменту в умовах карантину

З 27 квітня по 10 травня 2020 р. у здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» (групи МН-4-5, МН-4-6, МН-4-7, МН-4-7а, МН-4-18ск) триває переддипломна практика. У зв’язку з карантином, відповідно до рішення вченої ради університету від 17 березня 2020 року, вона відбувається у дистанційному режимі.

Перед початком практики кожному студенту вказаних груп була надіслана програма практики та роз’яснення щодо умов її проходження на кафедрі економіки праці та менеджменту в дистанційному режимі. Для успішного проходження практики всі здобувачі мають змогу спілкуватися з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїм науковим керівником за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ.

Викладачі сподіваються, що після проходження віртуальної практики здобувачі використають зібраний з офіційних джерел Інтернет-простору  матеріал для підготовки ґрунтовних звітів і в подальшому напишуть якісні дипломні роботи. Вони бажають своїм вихованцям сумлінно працювати та досягнути бажаних результатів!

Опублікований: 29-04-2020
Читайте також:
Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

11 квітня 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 90-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові вершини здобувачів освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування» 15 квітня 2024

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення 10 травня 2022

Методи контролю і секретний продукт

Добігає кінця черговий навчальний рік. Посеред напружених залікових днів, коли всі на стресі і важко переключитись на легкий позитив, приємною несподіванкою стала динамічна та творча інтерактивна гра, яку під час лабораторної роботи з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв» провела для третьокурсників-бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю і секретний продукт 14 червня 2023

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2021