Код
|
Спеціальність
|
Освітньо-професійна програма
|
| C1 |
Економіка та міжнародні економічні відносини |
Економіка підприємства |
| C7 |
Журналістика |
Реклама та зв'язки з громадськістю |
| D1 |
Облік і оподаткування |
Облік і аудит |
| D2 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
| D3 |
Менеджмент |
Менеджмент організацій |
| Менеджмент персоналу |
| D5 |
Маркетинг |
Маркетинг |
| D7 |
Торгівля |
Підприємництво та торгівля |
| E2 |
Екологія |
Екологія, екоменеджмент та екоаудит |
| F3 |
Комп’ютерні науки |
Управління інформацією та аналітика даних |
| G9 |
Прикладна механіка |
Прикладна механіка |
| G11 |
Машинобудування |
Інжиніринг харчових виробництв |
| Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв |
| Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв |
| G3 |
Електрична інженерія |
Електротехнічні системи електроспоживання |
| G4 |
Енерговиробництво |
Холодильні техніка та технології |
| G4 |
Енерговиробництво |
Теплоенергетика та енергоефективні технології |
| G1 |
Хімічні технології та інженерія |
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів |
| G21 |
Біотехнології та біоінженерія |
Промислова та фармацевтична біотехнологія |
| G7 |
Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління |
| G13 |
Харчові технології |
Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів (освітньо-наукова програма) |
| Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
| Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції |
| Технології в ресторанному господарстві |
| Технології зберігання і переробки зерна |
| Технології зберігання, консервування та переробки молока |
| Технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
| Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
| Технології органічних харчових продуктів |
| Технології продуктів бродіння і виноробства |
| Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів |
| Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів |
| Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
| Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
| Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах |
| Lean-виробництво харчової продукції (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
| Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
| J2 |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
| J3 |
Туризм та рекреація |
Туризм та рекреація |