Н У Х Т

Магістратура

На цій сторінці подана інформація про спеціальності та освітні програми за якими здійсноється набір на навчання.

Код

Спеціальність

Освітньо-професійна програма

C1 Економіка та міжнародні економічні відносини Економіка підприємства
C7 Журналістика Реклама та зв'язки з громадськістю>
D1 Облік і оподаткування Облік і аудит
D2 Фінанси, банківська справа,
страхування та фондовий ринок
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
D3 Менеджмент Менеджмент організацій
Менеджмент персоналу
D5 Маркетинг Маркетинг
D7 Торгівля Підприємництво та торгівля
E2 Екологія Екологія, екоменеджмент та екоаудит
F3 Комп’ютерні науки Управління інформацією та аналітика даних
G1 Хімічні технології та інженерія Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
G3 Електрична інженерія Електротехнічні системи електроспоживання
G4 Енерговиробництво Холодильні техніка та технології
Теплоенергетика та енергоефективні технології
G7 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
G9 Прикладна механіка Прикладна механіка
G11 Машинобудування Інжиніринг харчових виробництв
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
G13 Харчові технології Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів (освітньо-наукова програма)
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
Технології в ресторанному господарстві
Технології зберігання і переробки зерна
Технології зберігання, консервування та переробки молока
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технології органічних харчових продуктів
Технології продуктів бродіння і виноробства
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
Lean-виробництво харчової продукції (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
G21 Біотехнології та біоінженерія Промислова та фармацевтична біотехнологія
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J3 Туризм та рекреація Туризм та рекреація

Остання зміна: 27 листопада 2025