Код
|
Спеціальність
|
Освітньо-професійна програма
|
C1 |
Економіка та міжнародні економічні відносини |
Економіка підприємства |
C7 |
Журналістика |
Реклама та зв'язки з громадськістю |
D1 |
Облік і оподаткування |
Облік і аудит |
D2 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
D3 |
Менеджмент |
Менеджмент організацій |
Менеджмент персоналу |
D5 |
Маркетинг |
Маркетинг |
D7 |
Торгівля |
Підприємництво та торгівля |
E2 |
Екологія |
Екологія, екоменеджмент та екоаудит |
F3 |
Комп’ютерні науки |
Управління інформацією та аналітика даних |
G9 |
Прикладна механіка |
Прикладна механіка |
G11 |
Машинобудування |
Інжиніринг харчових виробництв |
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв |
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв |
G3 |
Електрична інженерія |
Електротехнічні системи електроспоживання |
G4 |
Енерговиробництво |
Холодильні техніка та технології |
G4 |
Енерговиробництво |
Теплоенергетика та енергоефективні технології |
G1 |
Хімічні технології та інженерія |
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів |
G21 |
Біотехнології та біоінженерія |
Промислова та фармацевтична біотехнологія |
G7 |
Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління |
G13 |
Харчові технології |
Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів (освітньо-наукова програма) |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції |
Технології в ресторанному господарстві |
Технології зберігання і переробки зерна |
Технології зберігання, консервування та переробки молока |
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Технології органічних харчових продуктів |
Технології продуктів бродіння і виноробства |
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів |
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів |
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах |
Lean-виробництво харчової продукції (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
J2 |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
J3 |
Туризм та рекреація |
Туризм та рекреація |