Н У Х Т

Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі

Інститут харчових технологій

Інститут харчових технологій

Контактна інформація
01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Корп. "А", кабінет 336,
Корп. "Ж", кабінет 219, 316, 506, 620.

Cторінка інституту

Код та назва спеціальності

Міждисциплінарна: G13 Харчові технології J3 Туризм та рекреація

Освітня програма

Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі

Форма навчання

Денна

Освітній ступінь

Магістр

Підготовка фахівців у галузях знань G «Інженерія, виробництво та будівництво», J «Транспорт та послуги» освітнього ступеня «Магістр» за спеціальностями G13 «Харчові технології», J3 «Туризм та рекреація» за міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

МРІЄШ СТАТИ ФАХІВЦЕМ, ЯКИЙ ОБ'ЄДНУЄ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, HоRеCа ТА ТУРИЗМ?
ТОДІ САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ - МІЖДИСЦИПЛІНАРНА ОСВІТНЬО-НАУКОВА МАГІСТЕРСЬКА ПРОГРАМА:

«ПРОМИСЛОВІ ТА КРАФТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ  HoReCa В ТУРИЗМІ»

«Industrial and craft technologies for HoReCa in tourism»

за спеціальностями:

  G13 Харчові технології  J3 Туризм та рекреація

галузей знань:

 G Інженерія, виробництво та будівництво

J Транспорт та послуги

Кваліфікація: магістр з промислових та крафтових технологій для HoReCa в туризмі

(акредитована, протокол №12/62 від 25.06.2024 р.)

ДОЛУЧАЙСЯ ДО СПІЛЬНОТИ, ЯКА ТВОРИТЬ ІННОВАЦІЇ В ТУРИЗМІ, HоRеCа ТА ХАРЧОВІЙ ІНДУСТРІЇ!

 Харчова промисловість і туризм -  це не просто галузі. Це простір емоцій, вражень і рішень, які щодня змінюють стандарти комфорту, якості й задоволення. Саме тут народжуються тренди, впроваджуються інновації, і зростає попит на талановитих фахівців нового формату.

Особливу роль у цьому контексті відіграє сектор HoReCa, який поєднує сфери харчових технологій, гостинності та туризму, активно впроваджуючи технологічні, сервісні та управлінські інновації.

 ЧОМУ САМЕ ЦЯ ПРОГРАМА?

БО ВОНА — УНІКАЛЬНА. І ДУЖЕ ПЕРСПЕКТИВНА!

 НУХТ - визнаний лідер у сфері харчових технологій та гостинності. Тут навчаються ті, хто завтра формуватимуть стандарти якості та смаку на глобальному рівні.

Гнучкий формат навчання:

Класика і сучасність — денна форма + елементи дуальної освіти та практики на реальному виробництві.

 Практика – на провідних українськх підприємствах та компаніях + стажування за кордоном (Польща, Італія, Німеччина, Канада).

 Ринок чекає саме на вас: промисловість, крафт і HoReCa потребують тих, хто знає, як поєднати інновації, смак і управління.

 Професія без кордонів:фаховий рівень магістра - це твоя можливість працювати не лише в Україні, а й у міжнародних компаніях.

  ЩО РОБИТЬ ПРОГРАМУ УНІКАЛЬНОЮ?

Подвійний диплом:

за спеціальностями:   G13 Харчові технології , J3 Туризм та рекреація

галузей знань: G Інженерія, виробництво та будівництво, J Транспорт та послуги

  Освітній простір, що працює для твого майбутнього:
Програма гармонійно поєднує технологічну підготовку, знання з туризму і рекреації та креативні навички для HoReCa, посилена економічними дисциплінами, відповідає стандартам обох спеціальностей і сформована згідно з вимогами сучасного ринку праці.

    Хто тебе навчатиме?

  • Професорсько-викладацький склад з досвідом виробничої діяльності, міжнародних стажувань, участі в грантах, професійних асоціаціях і наукових розробках;
  • Керівники, які активно підтримують участь здобувачів у публікаціях, патентуванні та наукових дослідженнях.

  Що отримаєш на практиці?

  • Навчання на базі сучасних лабораторій та пілотно-виробничих цехів
  • R&D-центр, колаборація з провідними компаніями: «МХП», «Галичина», «Фудреформ» та ін.
  • Стажування і практика в Україні та за кордоном (Польща, Німеччина, Італія, Канада)

 Платформа професійного зростання:

  • Форум «Інноваційні підходи в промисловості та крафтовому виробництві»
  • Міжнародна конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі»
  • Участь у грантових тематиках, неформальній освті, гостьові лекції, майстер-класи, бінарні заняття на виробничих потужностях стейкхолдерів;
  • Soft Skills, Hard Skills, бізнес-мислення і системне бачення.

ЧОМУ ВАРТО ВСТУПИТИ САМЕ ЗАРАЗ?

 Ви отримаєте конкурентну перевагу ще до завершення навчання -програма створена у відповідь на сучасні запити ринку, а отже, знання та навички, які ви здобудете, будуть затребуваними вже сьогодні.

 Освіта світового рівня — у стінах українського лідера:
НУХТ — це платформа, де наука, практика й інновації поєднані в ефективну модель підготовки фахівців нового покоління.

 Дві спеціальності одночасно = більше можливостей:
Міждисциплінарний формат відкриває двері як у харчову промисловість, так і в туризм і рекреацію, сферу HoReCa, підприємництво й R&D.

 Сучасна освіта не чекає - вона діє:
Саме зараз формуються нові підходи до виробництва, сервісу й управління - станьте частиною змін та лідером в галузі.

 Місця державного замовлення — можливість навчатися безкоштовно та зосередитись на розвитку і нових можливостях.

КАР’ЄРНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ТИХ, ХТО ОБИРАЄ ЯКІСТЬ І ІННОВАЦІЇ:

 Після завершення програми ви отримаєте не лише диплом магістра, а й ключі до професійної реалізації у широкому спектрі сфер:

Харчові технології
 Розробка нових продуктів, контроль якості, технологічні та інженерні рішення в харчовій промисловості
 Посади головних технологів, фахівців із стандартизації, керівників виробництв

Крафтове виробництво
 Створення авторських продуктів, власних брендів, запуск пілотних виробництв
 Бізнес у сфері HoReCa, делікатесів, функціональних продуктів

Туризм та рекреація
 Управління туристичними напрямами, аналітика та маркетинг у сфері подорожей
 Створення гастротурів, локальних дестинацій, регіонального турпродукту

Гостинність та HoReCa
 Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, розробка концепцій та кейтерингових рішень
 Ресторація, кейтеринг, фуд-дизайн, управління сервісними командами

Креативний бізнес
 Бренд-продукти та авторські концепти
 Створення інновацій у харчовій і туристичній індустріях

Освіта та наука
 Науково-дослідницька діяльність, участь у грантах, проєктах і міжнародних ініціативах
 Викладання, академічні програми, наукові публікації, участь у розробці освітніх стандартів


НАШІ КОНТАКТИ:

 Е-mail:  tmia@nuft.edu.ua

Сторінка кафедри: https://sites.google.com/view/tmmp-nuft/

https://www.facebook.com/groups/929129027447553/?ref=share

https://www.instagram.com/meat_nuft?igsh=NWkwNWlydGNhMDNp

  Гарант освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» - к. т. н., доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Анатоліївна Топчій, телефон: +38 (067) 239-61-51

ЦЯ ПРОГРАМА — НЕ ЛИШЕ ПРО НАВЧАННЯ. ВОНА — ПРО СТАРТ КАР’ЄРИ, ДЕ ТИ САМ ФОРМУЄШ СВОЮ ПРОФЕСІЙНУ ТРАЄКТОРІЮ.

ОБИРАЙ НАПРЯМ, ПОЄДНУЙ ЗНАННЯ І ДІЙ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ!


 

Остання зміна: 24 липня 2025

Терміни та вартість навчання

Денна форма навчання 56 700 грн за два семестри Термін навчання:
1 рік 9 місяців

на основі НРК6 та НРК7

  • для вступу на спеціальності галузей знань A «Освіта» та B «Культура, мистецтво та гуманітарні науки» (крім спеціальностей визначених в додатку 1 Порядку прийому), C «Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини», D «Бізнес, адміністрування та право», F «Інформаційні технології» та на спеціальності: I9 «Громадське здоров’я», I10 «Соціальна робота та консультування», I11 «Дитячі та молодіжні служби», J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм та рекреація»: потрібні результати ЄВІ 2023, або 2024, або 2025 років та ЄФВВ 2025 року;
  • для вступу на інші спеціальності потрібні результати 2023, або 2024, або 2025 років та фахового іспиту;
  • усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви;
  • ...

Детальніше

 

 

Детальніше про ВСТУП перейти