Код
|
Спеціальність
|
Освітня програма
|
051 |
Економіка |
Економіка підприємства |
061 |
Журналістика |
Реклама та зв'язки з громадськістю |
071 |
Облік і оподаткування |
Облік і аудит |
072 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
Фінанси, банківська справа та страхування |
073 |
Менеджмент |
Менеджмент організацій і адміністрування |
Менеджмент персоналу |
075 |
Маркетинг |
Маркетинг |
076 |
Підприємництво та торгівля |
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
101 |
Екологія |
Екологія, екоменеджмент та екоаудит |
122 |
Комп’ютерні науки |
Управління інформацією та аналітика даних |
131 |
Прикладна механіка |
Прикладна механіка |
133 |
Галузеве машинобудування |
Інжиніринг харчових виробництв |
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв |
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв |
141 |
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
Електротехнічні системи електроспоживання |
142 |
Енергетичне машинобудування |
Холодильні техніка та технології |
144 |
Теплоенергетика |
Теплоенергетика та енергоефективні технології |
161 |
Хімічні технології та інженерія |
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів |
162 |
Біотехнології та біоінженерія |
Промислова та фармацевтична біотехнологія |
174 |
Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Інтелектуальні комп'ютерні системи керування |
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління |
181 |
Харчові технології |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції |
Технології в ресторанному господарстві |
Технології зберігання і переробки зерна |
Технології зберігання, консервування та переробки молока |
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Технології органічних харчових продуктів |
Технології продуктів бродіння і виноробства |
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів |
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів |
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах |
Lean-виробництво харчової продукції (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі (міждисциплінарна освітньо-наукова програма) |
241 |
Готельно-ресторанна справа |
Готельна і ресторанна справа |
242 |
Туризм і рекреація |
Туризм і рекреація |
292 |
Міжнародні економічні відносини |
Міжнародна економіка |