Н У Х Т

Магістратура

Код

Спеціальність

Освітня програма

051 Економіка Економіка підприємства
061 Журналістика Реклама та зв'язки з громадськістю
071 Облік і оподаткування Облік і аудит
072 Фінанси, банківська справа,
страхування та фондовий ринок
Фінанси, банківська справа та страхування
073 Менеджмент Менеджмент організацій і адміністрування
Менеджмент персоналу
075 Маркетинг Маркетинг
076 Підприємництво та торгівля Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
101 Екологія Екологія, екоменеджмент та екоаудит
122 Комп’ютерні науки Управління інформацією та аналітика даних
131 Прикладна механіка Прикладна механіка
133 Галузеве машинобудування Інжиніринг харчових виробництв
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв
141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Електротехнічні системи електроспоживання
142 Енергетичне машинобудування Холодильні техніка та технології
144 Теплоенергетика Теплоенергетика та енергоефективні технології
161 Хімічні технології та інженерія Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
162 Біотехнології та біоінженерія Промислова та фармацевтична біотехнологія
174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка Інтелектуальні комп'ютерні системи керування
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління
181 Харчові технології Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
Технології в ресторанному господарстві
Технології зберігання і переробки зерна
Технології зберігання, консервування та переробки молока
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Технології органічних харчових продуктів
Технології продуктів бродіння і виноробства
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
Lean-виробництво харчової продукції (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі (міждисциплінарна освітньо-наукова програма)
241 Готельно-ресторанна справа Готельна і ресторанна справа
242 Туризм і рекреація Туризм і рекреація
292 Міжнародні економічні відносини Міжнародна економіка

 

 

Остання зміна: 18 квітня 2024