Н У Х Т

Менеджмент персоналу

Інститут економіки і управління

Інститут економіки і управління

Контактна інформація
01601, м. Київ, вул. Володимирська 68,
корп. "В", ауд. 203, 312

Cторінка інституту

Код та назва спеціальності

D3 Менеджмент

Освітня програма

Менеджмент персоналу

Форма навчання

Денна, Заочна

Освітній ступінь

Магістр

Підготовка фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти у галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» за спеціальністю D3 «Менеджмент» та освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу»

(Human Resource Management)

Навчання магістрів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» спеціальності 073 «Менеджмент» Національного університету харчових технологій здійснюється на умовах:

Строк навчання

1 рік і 4 місяці

Форми навчання

Бюджетна, контрактна

Денна, заочна

Особливості вступу

На основі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр». ОКР «спеціаліст» з будь-якої спеціальності

Наші студенти магістратури освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (HRM) вивчають дисципліни, що відповідають навчальним планам підготовки HR-фахівців провідних європейських університетів та з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів, що співпрацюють з випусковою кафедрою економіки праці та менеджменту:

Обов’язкові дисципліни:

Деякі вибіркові дисципліни1:

  • Управління талантами та розвиток персоналу
  • Інтелектуальний потенціал
  • Проєктний менеджмент та дизайн мислення
  • Менеджмент продуктивності
  • Інформаційні системи і технології в управлінні
  • Ділове спілкування іноземною мовою
  •  Соціально-відповідальні трудові практики в бізнес-процесах харчової промисловості
  • Маркетинг персоналу та HR-брендинг
  • Методологія наукових досліджень  

 

  • Пілотні HR-проєкти
  • Інноваційні технології менеджменту персоналу
  • Міжнародна та порівняльна практика менеджменту персоналу
  • Технології працевлаштування в умовах посиленої конкуренції
  • Соціальне адміністрування
  • Право соціального забезпечення та соціальна політика
  • Наукова комунікація
  • Психологія софт скілс в менеджменті персоналу
  • Ризики менеджменту персоналу бізнес-організацій
  • Управління змінами
  • Стратегічне управління людськими ресурсами
  • Репутаційний менеджмент

1Здобувачі продовж навчання мають право вільного вибору частини дисциплін 

Освітньо-професійна програма «Менеджмент персоналу» (магістерський рівень) - це сучасна, динамічна програма, яка постійно оновлюється відповідно до викликів ринку праці, цифрових трансформацій та потреб роботодавців.

Програма поєднує теоретичну глибину та практичну орієнтованість. Більшість дисциплін викладається у співпраці зі стейкхолдерами кафедри: організовуються гостьові лекції, тренінги, виїзні майстер-класи у компаніях, а також використовуються реальні кейси від HR-менеджерів провідних українських і міжнародних компаній як практичні завдання та домашні проєкти.

Особлива увага приділяється використанню digital-технологій та спеціалізованого програмного забезпечення у дисциплінах, пов’язаних з аналітикою, управлінням продуктивністю, HRM та інформаційними системами. Заняття відбуваються у комп’ютерних аудиторіях із сучасним технічним забезпеченням.

Викладання забезпечують виключно доктори та кандидати економічних наук, які поєднують академічну експертизу з прикладним досвідом.

У межах програми міжнародної академічної мобільності Erasmus+ студенти мають можливість навчатися або проходити стажування в університетах країн Європейського Союзу, розширюючи свої професійні горизонти.

 

hrm

Випускники-магістри освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (HRM) НУХТ займають посади:

ТОП-менеджмент

HR бізнес-партнер, HR-директор, керуючий закладом

Відділ рекрутингу (підбору персоналу), рекрутингові агентства

Керівник відділу (рекрутмент-lead), старший консультант з підбору персоналу, senior-рекрутер, хедхантер

Відділ навчання і розвитку персоналу

Керівник відділу, talent-менеджер, T&D-менеджер, менеджер з оцінки та розвитку персоналу, тренінг-менеджер, бізнес-тренер

Відділ компенсацій та пільг

Керівник відділу, C&B-менеджер

Відділ комплаєнс-контролю

Експерт з HR-комплаєнсу

Відділ корпоративних комунікацій та PR

Керівник відділу, менеджер з внутрішніх комунікацій, менеджер з організаційного розвитку, менеджер з корпоративної культури, менеджер з розвитку бренду роботодавця (Employer Brand Manager)

Відділ кадрів (кадрового адміністрування)

Керівник відділу, старший спеціаліст по кадрам, кадровий адміністратор, провідний інспектор з кадрових питань, кадровий аудитор, провідний фахівець з аналітики і кадрової безпеки

Інші підрозділи HR-департаменту

HR Generalist, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності, менеджер соціальних проєктів, ергономіст, менеджер з інтелектуальної власності

 Стань частиною потужного HR-ком’юніті студентів та випускників Національного університету харчових технологій! #тижейчар

Остання зміна: 24 травня 2025

Терміни та вартість навчання

Денна форма навчання 56 700 грн за два семестри Термін навчання:
1 рік 4 місяці
Заочна форма навчання 35 000 грн за два семестри Термін навчання:
1 рік 4 місяці

на основі НРК6 та НРК7

  • для вступу на спеціальності галузей знань A «Освіта» та B «Культура, мистецтво та гуманітарні науки» (крім спеціальностей визначених в додатку 1 Порядку прийому), C «Соціальні науки, журналістика, інформація та міжнародні відносини», D «Бізнес, адміністрування та право», F «Інформаційні технології» та на спеціальності: I9 «Громадське здоров’я», I10 «Соціальна робота та консультування», I11 «Дитячі та молодіжні служби», J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм та рекреація»: потрібні результати ЄВІ 2023, або 2024, або 2025 років та ЄФВВ 2025 року;
  • для вступу на інші спеціальності потрібні результати 2023, або 2024, або 2025 років та фахового іспиту;
  • усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви;
  • ...

Детальніше

 

 

Детальніше про ВСТУП перейти