Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ) забезпечує підготовку фахівців за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами.
Освітній ступінь «Бакалавр» включає такі освітні програми:
Технології харчування
Підготовка фахівців у галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» за спеціальністю G13 «Харчові технології» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Денна |
4 роки |
| Денна скорочена |
2 або 3 роки |
| Заочна / Дистанційна |
4 роки |
| Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Підготовка фахівців у галузі знань J «Транспорт та послуги» за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Денна |
4 роки |
| Денна скорочена |
2 або 3 роки |
| Заочна / Дистанційна |
4 роки |
| Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Туризм та рекреація
Підготовка фахівців у галузі знань J «Транспорт та послуги» за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Денна |
4 роки |
| Денна скорочена |
2 або 3 роки |
| Заочна / Дистанційна |
4 роки |
| Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
Освітній ступінь «Магістр» включає такі освітні програми:
Технології в ресторанному господарстві
Підготовка фахівців у галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» за спеціальністю G13 «Харчові технології» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції
Підготовка фахівців у галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» за спеціальністю G13 «Харчові технології» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Денна |
1 рік 4 місяці |
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Підготовка фахівців у галузі знань J «Транспорт та послуги» за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Туризм та рекреація
Підготовка фахівців у галузі знань J «Транспорт та послуги» за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» та освітньою програмою:
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Всі форми навчання |
1 рік 4 місяці |
Науковий ступінь «Доктор філософії»:
Харчові технології
Підготовка фахівців у галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» за спеціальністю G13 «Харчові технології»
| Форма навчання |
Термін навчання |
| Всі форми навчання |
4 роки |