Н У Х Т

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

21 жовтня 2024

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості».

Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти для HoReCa: досвід і перспективи розвитку в Україні; глобалізація та сталий розвиток: нові горизонти для туристичної індустрії; економічні тренди: інновації та виклики у промисловості і крафті.

Представники малого, середнього і великого бізнесу в рамках виставки, що супроводжувала роботу форуму, презентували продукцію понад 30 підприємств із різних куточків України. Це дало змогу учасникам ознайомитися зі широким спектром товарів, створених виробниками з усіх регіонів країни.

Урочисто відкрили форум ректор університету Олександр Шевченко і директорка Департаменту Київської обласної державної адміністрації Наталія Погребна. Особливо яскравими стали виступи заступників голови оргкомітету, проректора університету з наукової роботи Сергія Токарчука та завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного під час відкриття виставки-презентації виробників.

Динамічні панельні дискусії за участю спікерів і учасників форуму додали фахової глибини заходу. Нагородження стейкхолдерів, викладачів, науковців і представників академічної спільноти стало важливою частиною дня, створюючи атмосферу натхнення та святковий настрій для всіх присутніх.

Здобувачі університету та інших навчальних закладів взяли активну участь у форумі, не лише як слухачі доповідей і учасники панельних дискусій, але й як зацікавлені гості виставки та дегустатори представлених виробів. Вони отримали можливість зануритися в атмосферу свята, створену в університеті, і надихнулися новими ідеями та досвідом, здобутим під час заходу.

Дякуємо спікерам форуму: гарантці міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові і крафтові технологіı̈ для HoReCa в туризмі» Оксані Топчій; консультанту, ментору національних програм ДІЯ. Бізнес. Спікеру TEDx. Іллі Новікову; директору з розвитку украı̈нських проєктів мережі «Чорноморка» Дмитру Кострубіну; лідерці спільноти «Slow Food Bessarabia» Ларисі Титикало; директору з якості ПрАТ «Карлсберг Україна» Сергію Кірієнку; директорці ПП «Яблунівський виробничий комплекс (ЯВК)» Наталії Ільчук; співзасновнику Annbelin Care Cosmetics Олександру Белінському; директору ТОВ «ПРО-ФАЙ-БЕР» Миколі Воронцову; директору ТОВ «Торгово-промислова група «Амарант», президенту ГО «Асоціація виробників амаранту та амарантовоı̈ продукції» Олександру Дуді; а також учасникам панельних дискусій: бізнес-консультантці зі стратегічного розвитку, стійкості Світлані Насировій; директору ТОВ «FOODREFORM» Олександру Грищенку; начальнику фінансово-аналітичного управління ТОВ «Молочна компанія «Галичина» Олегу Рагозіну; партнерці мережі готелів «Вишеград», лідерці Вишгородського кластеру Крістіні Коваль; директору ТОВ «М’ясоріг» Антону Іллючку; керівнику проєктів Сільпо «Власні броварні» Віктору Ващуку; технологу ФГ «Агроравлик» Світлані Школьній; засновниці та бренд-шефині крафтовоı̈ кондитерської-кав'ярні Mirella» Мирославі Голонич; головній технологині, завідувачці виробництва ТОВ «Лаго» Олені Предко; співвласниці ферми-агросадиби «Ясно» Зоряні Цебровський; директору буйволиноı̈ ферми «ТАСБІО» Ярославу Стаценку; головній технологині ТОВ «Українська креветка» Лесі Бондаренко і доценту кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роману МукоїдУ.

Перший день форуму завершився презентацією-дегустацією крафтових вин FATHER’S WINE від власниці Надії Буячок і нетворкінгом у TRUE PRICE VASYLKIVSKA.

Другий день форуму відбувся у форматі «Industry visit», яка передбачала екскурсії крафтовими виробництвами, дегустації і обміном досвідом з успішними фахівцями галузі.

Учасники відвідали: LAGO – родинне молочне виробництво європейського рівня й дійшли висновку, що якість і смак продукції чудовий, та крафтову пивоварню ReBrew. Команда Rebrew – це група однодумців, об’єднаних любов’ю до якісного пива і бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. 

Далі команда форуму відвідала та посмакувала морепродукти у чудовому та демократичному ресторані «Чорноморка» на Васильківській. Учасники не лише спробували на смак чудові свіжі устриці, але й отримали нові навички на устричному майстер-класі.

Традиційна позитивна атмосфера форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» доповнила головне свято цієї осені – 140-річчя Національного університету харчових технологій, дозволила створити інформаційне поле для обміну досвідом і стала нагодою для ознайомлення здобувачів університету з можливостями успішного бізнесу, який розвивається завдяки сміливим ідеям, ентузіазму та співпраці стейкхолдерів, випускників нашого вишу та представників академічної спільноти і бізнесу в сфері крафтовогота промислового виробництва.

Щиро вітаємо усіх учасників із професійним святом і сподіваємося на продовження плідної співпраці!

Сертифікати учасників форуму за посиланням. 
Фото форуму за посиланням
Фотографиня – Дар'я Мороз 
Нас можна знайти:
сайт НУХТ 
Facebook 
сайт кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів
Instagram

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак»

Здобувачі 4 курсу бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скроцькою відвідали виробництво компанії «Фармак». На прохідній підприємства їх радо зустріла менеджерка з комунікацій Олена Колесник, яка провела вступний інструктаж з техніки безпеки і опікувалась юними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ відвідали компанію «Фармак» 04 жовтня 2023

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України!

Шановні захисники і захисниці України! Прийміть щирі вітання з національним святом – Днем захисників і захисниць України, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва! Бажаємо вам натхнення та успіхів у всіх справах, родинного щастя та достатку, козацького здоров’я, сили та оптимізму, невичерпної енергії та миру! Дякуємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вітає з Днем захисників і захисниць України! 14 жовтня 2021

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 листопада 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Грицевіч. До засідання долучилися директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 грудня 2023