Н У Х Т

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

21 жовтня 2024

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості».

Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти для HoReCa: досвід і перспективи розвитку в Україні; глобалізація та сталий розвиток: нові горизонти для туристичної індустрії; економічні тренди: інновації та виклики у промисловості і крафті.

Представники малого, середнього і великого бізнесу в рамках виставки, що супроводжувала роботу форуму, презентували продукцію понад 30 підприємств із різних куточків України. Це дало змогу учасникам ознайомитися зі широким спектром товарів, створених виробниками з усіх регіонів країни.

Урочисто відкрили форум ректор університету Олександр Шевченко і директорка Департаменту Київської обласної державної адміністрації Наталія Погребна. Особливо яскравими стали виступи заступників голови оргкомітету, проректора університету з наукової роботи Сергія Токарчука та завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного під час відкриття виставки-презентації виробників.

Динамічні панельні дискусії за участю спікерів і учасників форуму додали фахової глибини заходу. Нагородження стейкхолдерів, викладачів, науковців і представників академічної спільноти стало важливою частиною дня, створюючи атмосферу натхнення та святковий настрій для всіх присутніх.

Здобувачі університету та інших навчальних закладів взяли активну участь у форумі, не лише як слухачі доповідей і учасники панельних дискусій, але й як зацікавлені гості виставки та дегустатори представлених виробів. Вони отримали можливість зануритися в атмосферу свята, створену в університеті, і надихнулися новими ідеями та досвідом, здобутим під час заходу.

Дякуємо спікерам форуму: гарантці міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові і крафтові технологіı̈ для HoReCa в туризмі» Оксані Топчій; консультанту, ментору національних програм ДІЯ. Бізнес. Спікеру TEDx. Іллі Новікову; директору з розвитку украı̈нських проєктів мережі «Чорноморка» Дмитру Кострубіну; лідерці спільноти «Slow Food Bessarabia» Ларисі Титикало; директору з якості ПрАТ «Карлсберг Україна» Сергію Кірієнку; директорці ПП «Яблунівський виробничий комплекс (ЯВК)» Наталії Ільчук; співзасновнику Annbelin Care Cosmetics Олександру Белінському; директору ТОВ «ПРО-ФАЙ-БЕР» Миколі Воронцову; директору ТОВ «Торгово-промислова група «Амарант», президенту ГО «Асоціація виробників амаранту та амарантовоı̈ продукції» Олександру Дуді; а також учасникам панельних дискусій: бізнес-консультантці зі стратегічного розвитку, стійкості Світлані Насировій; директору ТОВ «FOODREFORM» Олександру Грищенку; начальнику фінансово-аналітичного управління ТОВ «Молочна компанія «Галичина» Олегу Рагозіну; партнерці мережі готелів «Вишеград», лідерці Вишгородського кластеру Крістіні Коваль; директору ТОВ «М’ясоріг» Антону Іллючку; керівнику проєктів Сільпо «Власні броварні» Віктору Ващуку; технологу ФГ «Агроравлик» Світлані Школьній; засновниці та бренд-шефині крафтовоı̈ кондитерської-кав'ярні Mirella» Мирославі Голонич; головній технологині, завідувачці виробництва ТОВ «Лаго» Олені Предко; співвласниці ферми-агросадиби «Ясно» Зоряні Цебровський; директору буйволиноı̈ ферми «ТАСБІО» Ярославу Стаценку; головній технологині ТОВ «Українська креветка» Лесі Бондаренко і доценту кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роману МукоїдУ.

Перший день форуму завершився презентацією-дегустацією крафтових вин FATHER’S WINE від власниці Надії Буячок і нетворкінгом у TRUE PRICE VASYLKIVSKA.

Другий день форуму відбувся у форматі «Industry visit», яка передбачала екскурсії крафтовими виробництвами, дегустації і обміном досвідом з успішними фахівцями галузі.

Учасники відвідали: LAGO – родинне молочне виробництво європейського рівня й дійшли висновку, що якість і смак продукції чудовий, та крафтову пивоварню ReBrew. Команда Rebrew – це група однодумців, об’єднаних любов’ю до якісного пива і бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. 

Далі команда форуму відвідала та посмакувала морепродукти у чудовому та демократичному ресторані «Чорноморка» на Васильківській. Учасники не лише спробували на смак чудові свіжі устриці, але й отримали нові навички на устричному майстер-класі.

Традиційна позитивна атмосфера форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» доповнила головне свято цієї осені – 140-річчя Національного університету харчових технологій, дозволила створити інформаційне поле для обміну досвідом і стала нагодою для ознайомлення здобувачів університету з можливостями успішного бізнесу, який розвивається завдяки сміливим ідеям, ентузіазму та співпраці стейкхолдерів, випускників нашого вишу та представників академічної спільноти і бізнесу в сфері крафтовогота промислового виробництва.

Щиро вітаємо усіх учасників із професійним святом і сподіваємося на продовження плідної співпраці!

Сертифікати учасників форуму за посиланням. 
Фото форуму за посиланням
Фотографиня – Дар'я Мороз 
Нас можна знайти:
сайт НУХТ 
Facebook 
сайт кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів
Instagram

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Економічною вікториною з першокурсниками підсумувала навчальний рік кафедра економічної теорії

Кафедра економічної теорії разом зі здобувачами вищої освіти І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління плідно завершують 2020-2021 навчальний рік проведенням науково-творчого заходу – Економічної вікторини, де розглядали актуальні економічні питання сучасності: глобальні проблеми, податки і їх роль у розвитку економіки України, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічною вікториною з першокурсниками підсумувала навчальний рік кафедра економічної теорії 08 червня 2021

Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року

Міністерство освіти і науки доручило керівникам закладів освіти розпочати підготовку  до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину. Відповідний лист підписаний т.в.о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом. Згідно з рекомендаціями МОН, керівникам закладів освіти необхідно поінформувати учасників освітнього ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міносвіти доручило закладам освіти готуватися до навчального року 14 серпня 2020

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

6 листопада 2024 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся майстер-клас «Особливості технології м’ясних виробів з м’яса равликів», організований за ініціативи завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та гарантки міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 листопада 2024

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки

Нещодавно на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічна технологія» («Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»), к.т.н., доцентки Олени Подобій до студентів спеціальності 161 (G1) «Хімічні технології та інженерія» з гостьовою онлайн-лекцією «Практичне застосування кольорових інгредієнтів в косметиці» завітала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорові інгредієнти у косметиці: практичні кейси хімтехнологам від стейкхолдерки 21 листопада 2025