Н У Х Т

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

28 жовтня 2019

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості.

Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем Людмилою Дейниченко та асистентом Тетяною Роман; група ХЧ-3-13 разом із доцентом Іриною Корецькою, асистентами Володимиром Польовиком та Ганною Березовою; група ХЧ-2-1 в рамках лабораторного заняття «Визначення хімічного складу та фізико-хімічних показників якості м’яса, напівфабрикатів із м’яса та ковбасних виробів» із дисципліни «Хімія і технологія сировини ресторанного господарства» разом із старшим викладачем Ганною Пастух; групи ХЧ-1-3 та ХЧ-1-1 разом із асистентом Ігорем Устименком, старшим викладачем Аліною Наконечною та завідувачем лабораторії Поліною Гаврильченко; групи ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 разом із доцентами Юлією Фурмановою, Іриною Силкою, Ольгою Коваль та асистентом Ганною Березовою.

На міжнародному заході студенти ознайомились із сучасним асортиментом харчових продуктів: бакалією, зернопродуктами, макаронами, соусами, маслами, приправами, спеціями, молочною продукцією, сирами, морозивом, олійно-жировою продукцією, м'ясом, м'ясними продуктами, ковбасними виробами, птицею, яйцями, рибою, рибними продуктами, морепродуктами, свіжими і консервованими фруктами і овочами, грибами, горіхами, кондитерськими та хлібобулочними виробами, сухофруктами, насінням, медом, снеками, безалкогольними напоями.

Також, студенти та викладачі кафедри поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Ahkbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кондитерські вироби, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Milan Seeds Corporation (горіхи, Індія), Green Valley (горіхи, Египет), Matrade Kiev (олії, Малайзія), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC та багато інших

Відвідавши майстер-класи, презентації, food-батли та дегустації, студенти дізналися багато нового як майбутні фахівці з харчових технологій у сфері гостинності та підвищили свою професійну майстерність.

Кращі пропозиції продуктів харчування, обладнання, упаковки, технологій і послуг на виставці WorldFood Ukraine 2019 надихнули студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на звершення наукових пошуків!

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

ЕТНОDAY НУХТ

Смачними стравами, чудовими мелодіями та неймовірними емоціями насолодилися відвідувачі ЕТНОDAY НУХТ, що 10 квітня занурив гостей в атмосферу нашої неймовірної української культури й наповнив справжнім українським духом! У програмі заходу були Ярмарок української кухні та Фестиваль української народної пісні, що звучала в сучасному виконанні. Учас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЕТНОDAY НУХТ 11 квітня 2025

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань 17 лютого 2023

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства активно працюють над удосконаленням технологічних процесів виробництва ректифікованого спирту і біопалива для впровадження інноваційних енергоощадних технологій. У цих питаннях наші фахівці тісно й плідно співпрацюють із виробничниками. На провідних підприємствах галузі вони апробуют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі продовжують удосконалювати технологічні процеси для виробництв 12 лютого 2021