Н У Х Т

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

28 жовтня 2019

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості.

Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем Людмилою Дейниченко та асистентом Тетяною Роман; група ХЧ-3-13 разом із доцентом Іриною Корецькою, асистентами Володимиром Польовиком та Ганною Березовою; група ХЧ-2-1 в рамках лабораторного заняття «Визначення хімічного складу та фізико-хімічних показників якості м’яса, напівфабрикатів із м’яса та ковбасних виробів» із дисципліни «Хімія і технологія сировини ресторанного господарства» разом із старшим викладачем Ганною Пастух; групи ХЧ-1-3 та ХЧ-1-1 разом із асистентом Ігорем Устименком, старшим викладачем Аліною Наконечною та завідувачем лабораторії Поліною Гаврильченко; групи ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 разом із доцентами Юлією Фурмановою, Іриною Силкою, Ольгою Коваль та асистентом Ганною Березовою.

На міжнародному заході студенти ознайомились із сучасним асортиментом харчових продуктів: бакалією, зернопродуктами, макаронами, соусами, маслами, приправами, спеціями, молочною продукцією, сирами, морозивом, олійно-жировою продукцією, м'ясом, м'ясними продуктами, ковбасними виробами, птицею, яйцями, рибою, рибними продуктами, морепродуктами, свіжими і консервованими фруктами і овочами, грибами, горіхами, кондитерськими та хлібобулочними виробами, сухофруктами, насінням, медом, снеками, безалкогольними напоями.

Також, студенти та викладачі кафедри поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Ahkbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кондитерські вироби, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Milan Seeds Corporation (горіхи, Індія), Green Valley (горіхи, Египет), Matrade Kiev (олії, Малайзія), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC та багато інших

Відвідавши майстер-класи, презентації, food-батли та дегустації, студенти дізналися багато нового як майбутні фахівці з харчових технологій у сфері гостинності та підвищили свою професійну майстерність.

Кращі пропозиції продуктів харчування, обладнання, упаковки, технологій і послуг на виставці WorldFood Ukraine 2019 надихнули студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на звершення наукових пошуків!

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?»

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у відому інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Як і решта масових заходів, цей також відбувався дистанційно, на платформі Zoom. Серед охочих взяти участь у такому захопливому дійстві були представники всіх курсів, навіть магістранти знайшли час пограти! Ерудити мали змогу пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?» 23 листопада 2020

Унікальний захист курсових проєктів online – done!

Карантин хоч і є вимушеним заходом, хоч і накладає певні обмеження, однак і виявляє приховані можливості. На кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі відеоконференції  відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Харчова біотехнологія». Такого одночасного і масового захисту курсових на кафедрі ще не проводилося – одночасно працювали п’ят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний захист курсових проєктів online – done! 30 квітня 2020

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Багато років поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» (м. Київ), матеріали якої потім публікуються в науковому фаховому виданні «Мова і культура». Сьогодні Україна і весь світ стоять перед викликами від пандемії COVID-19. Тому дистанційне комунікування з вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 червня 2020