Н У Х Т

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

28 жовтня 2019

Надихаючі й мотивуючі до навчання і наукових пошуків заходи відвідують наші студенти й викладачі

З 23 по 25 жовтня відбулася Міжнародна виставка харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції не пропустила цю головну подію харчової промисловості.

Виставку відвідали: групи ХЧ-4-13 ск, ХЧ-2-3, ХЧ-3-3 та англомовна група ТУ-3-9а разом із доцентом Оленою Павлюченко, старшим викладачем Людмилою Дейниченко та асистентом Тетяною Роман; група ХЧ-3-13 разом із доцентом Іриною Корецькою, асистентами Володимиром Польовиком та Ганною Березовою; група ХЧ-2-1 в рамках лабораторного заняття «Визначення хімічного складу та фізико-хімічних показників якості м’яса, напівфабрикатів із м’яса та ковбасних виробів» із дисципліни «Хімія і технологія сировини ресторанного господарства» разом із старшим викладачем Ганною Пастух; групи ХЧ-1-3 та ХЧ-1-1 разом із асистентом Ігорем Устименком, старшим викладачем Аліною Наконечною та завідувачем лабораторії Поліною Гаврильченко; групи ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 разом із доцентами Юлією Фурмановою, Іриною Силкою, Ольгою Коваль та асистентом Ганною Березовою.

На міжнародному заході студенти ознайомились із сучасним асортиментом харчових продуктів: бакалією, зернопродуктами, макаронами, соусами, маслами, приправами, спеціями, молочною продукцією, сирами, морозивом, олійно-жировою продукцією, м'ясом, м'ясними продуктами, ковбасними виробами, птицею, яйцями, рибою, рибними продуктами, морепродуктами, свіжими і консервованими фруктами і овочами, грибами, горіхами, кондитерськими та хлібобулочними виробами, сухофруктами, насінням, медом, снеками, безалкогольними напоями.

Також, студенти та викладачі кафедри поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), Tea Talk Pvt, Hyson Teas Pvt LTD, Ahkbar Tea (чай, Шрі-Ланка), PT Danora Agro Prima (какао, Індонезія), PT Kapal Api Global (кондитерські вироби, Індонезія), STS Development (питна вода, Албанія), Milan Seeds Corporation (горіхи, Індія), Green Valley (горіхи, Египет), Matrade Kiev (олії, Малайзія), Olives Sanmer (оливки, Іспанія), Grand Candy LLC та багато інших

Відвідавши майстер-класи, презентації, food-батли та дегустації, студенти дізналися багато нового як майбутні фахівці з харчових технологій у сфері гостинності та підвищили свою професійну майстерність.

Кращі пропозиції продуктів харчування, обладнання, упаковки, технологій і послуг на виставці WorldFood Ukraine 2019 надихнули студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на звершення наукових пошуків!

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

2 лютого 2023 року відбулося чергове засідання Профкому співробітників НУХТ. Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені звіти голів комісій Профкому: Світлани Скоморохової, Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Тетяни Янюк та Оксани Топчій. Далі розглянули і схвалили плани роботи всіх комісій Профкому та план ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання 09 лютого 2023

Лекторій від фахівчині гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий гостьовий лекторій. Цього разу здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» І року навчання в рамках проходження навчальної практики та здобувачі ІІ курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики слухали фахівчиню з гостинності, випускницю факультету гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від фахівчині гостинності 06 червня 2022

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

Друга половина останнього місяця зими в нашому університеті вже традиційно знаменується хвилею захистів дипломних робіт студентами-випускниками. Цієї зими кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 студентів. У результаті засідань Екзаменаційних комісій протягом 18-21 лютого 2019 року було прийняте рішення присвоїти освітні ступені: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців 28 лютого 2019