Н У Х Т

Готувати якісні та інформативні нефінансові звіти навчилися магістранти освітньої програми «Туризм і рекреація»

10 травня 2024

Готувати якісні та інформативні нефінансові звіти навчилися магістранти освітньої програми «Туризм і рекреація»

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі (викладачка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва) здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Туризм і рекреація» прослухали онлайн-курс «Нефінансова звітність» від CSR Ukraine.

За п’ять лекцій дізналися більше про: секрети підготовки нефінансового звіту (визначення мети та цільової аудиторії звіту; вибір відповідної структури та змісту; збір та оброблення даних; забезпечення достовірності та прозорості звіту); стратегію нефінансової звітності (визначення пріоритетних тем для звітування; зв’язок нефінансової звітності із загальною стратегією компанії; використання нефінансової звітності для комунікації із зацікавленими сторонами); початок і процес підготовки нефінансового звіту (створення команди з підготовки звіту; розроблення плану та календарного графіка; збір інформації та даних; написання тексту звіту; дизайн і верстка звіту). А також отримали практичні поради, як комунікувати звіт (використання різних каналів комунікації; адаптація звіту для different audiences; організація заходів для презентації звіту та коментарі і відповіді на свої запитання.

Онлайн-курс «Нефінансова звітність» від CSR Ukraine – цінний ресурс для тих, хто хоче навчитися готувати якісні та інформативні нефінансові звіти. Він надає практичні знання та навички, які можна використовувати для підготовки звітів, що відповідають міжнародним стандартам і потребам зацікавлених сторін.

Опублікований: 10-05-2024
Читайте також:
На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання

Навчальний рік підходить до кінця та ще й в такому незвичному форматі. Протягом вимушеного карантину і викладачі, і студенти навчилися вчити і вчитися з допомогою нових технологій, нових засобів комунікації. І чому б не скористатися послугами системи комунікаційних технологій Zoom, яка дає можливість організовувати відеоконференції, онлайн-зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування кіносеанси перетворюють на навчання 03 червня 2020

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Вітання ректора університету Анатолія Українця з Днем Соборності України

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Вітаю вас із Днем Соборності України! В історії кожного народу є дати, що визначають долю нації на майбутнє. Саме такою визначальною подією стало ухвалення 22 січня 1919 року Акту Злуки Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки – документу, в якому було закладене підґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректора університету Анатолія Українця з Днем Соборності України 20 січня 2017

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни. Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів 06 жовтня 2020