Н У Х Т

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

31 травня 2018

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення цього разу стала актуальна та важлива тема для сучасної молоді «Healthy lifestyle».

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за тематикою зустрічі. Після цього студентам був запропонований тест «How healthy are you». Результати тесту виявилися несподіваними для учасників, адже вони супроводжувалися детальною інтерпретацією, що стало поштовхом для цікавої дискусії.

Наступним етапом засідання був перегляд відеоролика «Ten steps how to be healthy and live long and happy life», який сприяв активному залученню студентів до обговорення стратегій підтримки здорового стилю життя й довголіття.

У другій половині зустрічі студенти були розподілені на команди, кожна з яких отримала індивідуальне завдання. Перша команда мала розробити власний рецепт здорового способу життя та надати поради тим, хто тільки став на цей шлях. Друга ж команда, навпаки, мала проаналізувати і дослідити, що заважає людям розпочати та дотримуватися здорового способу життя.

Після командних завдань Stuart Snuggs зі студентами порівнювали наскільки в США й Україні є поширеною ідея здорового способу життя і чи багато американців й українців слідкують за своїм здоров'ям.

Наприкінці студенти разом із викладачами підвели підсумок і визначили основні принципи здорового способу життя та розкрили секрет довголіття. 

Опублікований: 31-05-2018
Читайте також:
На старті виборчого процесу

11 лютого відбулося перше засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету. У порядку денному були сім питань: обрання голови Оргкомітету, обрання заступників голови Оргкомітету, обрання секретаря Оргкомітету, обговорення наказу по університету про організацію виборів ректора, формування пакету положень, що стосуються виборчого про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті виборчого процесу 11 лютого 2020

Відкриваємо світові Григорія Сковороду!

Протягом останнього року спостерігається значне підвищення у світі інтересу до української культури – філософії, мистецтва, мови. Статистичні дані свідчать, що нашу мову активно вивчають не лише у Європі (Польщі, Чехії, Німеччині, країнах Балтії), а й у далеких Австралії, Японії, В’єтнамі та інших державах. Вочевидь, саме події воєнного часу зумови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо світові Григорія Сковороду! 12 грудня 2022

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці закликає долучитися до вирішення екологічних проблем

За ініціативи ПрАТ АК «Київводоканал» та Асоціації «Укрводоканалекологія» вже декілька років поспіль проходить безстрокова акція «СТОП ФОСФАТИ». Через фосфати катастрофічно знижується придатність води для питних потреб населення та зростає ризик поширення інфекційних хвороб, завдається непоправна шкода флорі і фауні наших водойм. Ці сполуки містят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці закликає долучитися до вирішення екологічних проблем 17 вересня 2020

Співаємо й перемагаємо: відбувся загальноуніверситетський фестиваль-конкурс української пісні

На календарі – жовтень, тож традиційно, попри всі складнощі й виклики сьогодення, Студентський центр патріотичного виховання і культурного розвитку університету спільно з нашими неймовірно талановитими здобувачами освіти подарував феєричне свято – загальноуніверситетський фестиваль-конкурс української пісні. Розпочали з Гімну України, який а-капел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співаємо й перемагаємо: відбувся загальноуніверситетський фестиваль-конкурс української пісні 23 жовтня 2023