Н У Х Т

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

31 травня 2018

Секрет довголіття розкрили учасники чергового засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення цього разу стала актуальна та важлива тема для сучасної молоді «Healthy lifestyle».

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за тематикою зустрічі. Після цього студентам був запропонований тест «How healthy are you». Результати тесту виявилися несподіваними для учасників, адже вони супроводжувалися детальною інтерпретацією, що стало поштовхом для цікавої дискусії.

Наступним етапом засідання був перегляд відеоролика «Ten steps how to be healthy and live long and happy life», який сприяв активному залученню студентів до обговорення стратегій підтримки здорового стилю життя й довголіття.

У другій половині зустрічі студенти були розподілені на команди, кожна з яких отримала індивідуальне завдання. Перша команда мала розробити власний рецепт здорового способу життя та надати поради тим, хто тільки став на цей шлях. Друга ж команда, навпаки, мала проаналізувати і дослідити, що заважає людям розпочати та дотримуватися здорового способу життя.

Після командних завдань Stuart Snuggs зі студентами порівнювали наскільки в США й Україні є поширеною ідея здорового способу життя і чи багато американців й українців слідкують за своїм здоров'ям.

Наприкінці студенти разом із викладачами підвели підсумок і визначили основні принципи здорового способу життя та розкрили секрет довголіття. 

Опублікований: 31-05-2018
Читайте також:
Першокурсники знайомляться з виробництвом

Здобувачі першого курсу групи ТІ -1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Підприємство «Еat easy» гостинно зустріло наших першокурсників, таку можливість було надано випускниками кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а нині директором з виробництва Євгеном Хромцем, го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з виробництвом 21 жовтня 2024

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 14 лютого 2020

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях

Які інноваційні розробки цікаві великим компаніям, якими мають бути  пріоритети та фінансування наукової сфери? Міністерство освіти і науки запустило опитування для представників бізнесу, – повідомляє прес-служба відомства. До проєкту також долучилися Міністерство цифрової трансформації та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запустило опитування представників бізнесу щодо пріоритетів у наукових дослідженнях 14 січня 2020

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка»

5 листопада на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки за участі керівника відділу навчання компанії «Festo» Євгена Риженка відбулося нагородження команди переможців національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка». Золоті медалі та цінні подарунки отримали студенти-пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження переможців національного фіналу «WorldSkills Ukraine 2020» в компетенції «Мехатроніка» 09 листопада 2020