Н У Х Т

Психологія журналістики: здобувачам освіти від практиків

16 червня 2021

Психологія журналістики: здобувачам освіти від практиків

У психологічному центрі «Альтера» відбулася презентація «Рекомендації для журналістів щодо роботи з соціально-вразливими категоріями. Діти в медіа» від 1+1 media, у якій взяли участь здобувачки освіти 2 та 3 курсу освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління Каріна Безлуцька та Софія Лук'янчук разом із викладачкою кафедри маркетингу Світланою Степанчук.  

Навички спілкування з дітьми є одними із найнеобхідніших у роботі журналіста. Тому 1+1 media за підтримки партнерів організували проєкт і підготували 3 збірки з порадами для майбутніх журналістів і не тільки. Їх презентацію планують провести до кінця червня.

За словами керівниці групи КСВ 1+1 media Аліни Марценюк ці посібники не для того, щоб лежати на полиці. Вони мають бути завжди під рукою у кожного журналіста, який відповідально ставиться до своєї роботи.

Спікери ділилися власним досвідом та давали поради щодо роботи з дітьми у складних життєвих обставинах і коректним висвітленням їх історій у медіа. Спеціальна кореспондентка ТСН Світлана Березівська показала декілька вражаючих історій, над якими вона працювала. Фахівчиня неодноразово наголошувала, що очі дитини можуть передати набагато більше болю, ніж слова. Тому вона намагається показувати хоча б їх, якщо немає змоги поговорити з самою дитиною, бо очі – це дзеркало душі. 

Наприкінці заходу серед кращих глядацьких запитань до спікерів розігрувалися подарунки. Подія закінчилась нетворкінгом, кавою та смаколиками. 

Опублікований: 16-06-2021
Читайте також:
Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1. Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо межі профорієнтаційної географії 13 жовтня 2023

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у проєкті, який проходив у туристичному осередку «Чардворек» у Польщі. Протягом десяти днів вони не лише вивчали основи ведення бізнесу, але й поглиблювали свої знання в аналізі ринкових тенденцій, вивчали польський та український досвід у сфері харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE 30 серпня 2024

Високий рівень кваліфікаційних робіт наших здобувачів засвідчують перемоги у міжнародних конкурсах

Кваліфікаційна робота «Оцінювання точок контакту бренду зі споживачами» Назарія Навроцького, виконана під науковим керівництвом доцентки кафедри маркетингу Ірини Бойко, посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі кваліфікаційних робіт з маркетингу, реклами, digital-комунікацій та управління брендами за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Конк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень кваліфікаційних робіт наших здобувачів засвідчують перемоги у міжнародних конкурсах 04 липня 2024

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022