Н У Х Т

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

23 вересня 2020

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти.

Виставка працює 22-24 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», що на Житомирській трасі, у рамках комплексу заходів для рітейлу, агропромислового комплексу, харчопереробної та холодильної промисловості.

«Промисловий холод» – ключова подія холодильної галузі України, що презентує повний спектр промислового холодильного обладнання, транспортний холод, системи кондиціонування і вентиляції.

Перший день виставки на стенді кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов у жвавому спілкуванні з відвідувачами та зустрічах із нашими випускниками та колегами.

Наші експоненти з нетерпінням чекають на продовження виставкових заходів і запрошують усіх бажаючих долучитися до світу штучного холоду.

Опублікований: 23-09-2020
Читайте також:
Розвиток співпраці за освітньо-професійною програмою «Хімічна технологія»

Нещодавно гарантка освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Олена Подобій з дружнім візитом відвідала Національний університет «Львівська політехніка». Разом із колегами Володимиром Дончаком, Юрієм Панченком та Ігорем Житнецьким обговорили практичну підготовку здобувачів вищої освіти спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток співпраці за освітньо-професійною програмою «Хімічна технологія» 09 червня 2023

Карантин ‒ не перепона для підвищення кваліфікації викладачів

У ці складні часи пандемії COVID-19 і вимушеного карантину перед освітянами всього світу стоїть важливе завдання ‒ надати учасникам освітнього процесу можливість отримувати якісну освіту. Отже, на викладачів покладається важливий обов’язок – забезпечити доступ учасникам освітнього процесу до високоякісного цифрового ресурсу, де вони можуть навчатис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин ‒ не перепона для підвищення кваліфікації викладачів 20 травня 2020

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

Жодної нагоди для підвищення компетенцій не втрачають викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів не втрачають нагоди підвищити свої професійні компетенції, тому з радістю скористалися можливістю пройти стажування на одному з провідних підприємств жирової промисловості – ПрАТ «Київський маргариновий завод», яке багато років є базою практики для наших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жодної нагоди для підвищення компетенцій не втрачають викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 29 грудня 2021