Н У Х Т

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

23 вересня 2020

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки представляють НУХТ на фаховій виставці «Промисловий холод-2020»

Вперше викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ беруть учать у фаховій виставці технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції «Промисловий холод-2020» не як відвідувачі, а як експоненти.

Виставка працює 22-24 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», що на Житомирській трасі, у рамках комплексу заходів для рітейлу, агропромислового комплексу, харчопереробної та холодильної промисловості.

«Промисловий холод» – ключова подія холодильної галузі України, що презентує повний спектр промислового холодильного обладнання, транспортний холод, системи кондиціонування і вентиляції.

Перший день виставки на стенді кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов у жвавому спілкуванні з відвідувачами та зустрічах із нашими випускниками та колегами.

Наші експоненти з нетерпінням чекають на продовження виставкових заходів і запрошують усіх бажаючих долучитися до світу штучного холоду.

Опублікований: 23-09-2020
Читайте також:
Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації

На кафедрі маркетингу відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг». Екзаменаційна комісія заслухала цікаві доповіді, актуальні дослідження, вдалі пропозиції та маркетингові заходи щодо покращення діяльності підприємств харчової промисловості. Студенти показали високий рівень підготовки з фаху, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації 27 червня 2018

Випускниця кафедри фінансів – гостьова лекторка

Доцентка кафедри фінансів Оксана Толстенко організувала та провела лекцію-зустріч для здобувачів і викладачів університету із заступницею головного бухгалтера Страхової компанії «Кастоді» Світланою Говорушко. Тема лекції «Фінансова надійність страхової компанії» стосується однієї з найактуальніших проблем сучасного страхового ринку. Світлана Говор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця кафедри фінансів – гостьова лекторка 01 грудня 2021

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії

На кафедрі харчової хімії завжди приділялась особлива увага науковій роботі молодих вчених. Незважаючи на воєнний час, наші викладачі не припиняють свої дослідження та очолюють наукові пошуки здобувачів різних ступенів освіти. Ще зовсім недавно, навесні 2023 року, відбувся надзвичайно змістовний науковий семінар кафедри, де обговорювали дисертацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення під керівництвом професора кафедри харчової хімії 06 лютого 2024

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів». Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи! 22 лютого 2018