Н У Х Т

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки готується до вступної кампанії

02 травня 2024

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки готується до вступної кампанії

Доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту та кібербезпеки Андрій Мошенський взяв участь у цікавому та змістовному профорієнтаційному заході.

1 травня 2024 року у приміщенні 309 школи I-III ступенів Дарницького району м. Києва викладач разом зі здобувачами освіти зустрівся з учителями шкіл і представниками організацій освіти міста Києва для презентації факультету автоматизації і комп’ютерних систем Національного університету харчових технологій.

Родзинкою заходу став майстер-клас «Сенсори в Інтернеті Речей».

Опублікований: 02-05-2024
Читайте також:
VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 березня 2019

Відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим

17 липня 2024 року у Києві відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік. Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав переможців і висловив свою вдячність молодим ученим за їхню активну наукову діяльність, творчі досягнення та важливі наукові здобутки, наголосивши, що попри складні воєнні час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження лауреатів Премії Верховної Ради України молодим ученим 22 липня 2024

Яскраве дозвілля наших студентів

Поки випускники бакалаврату складають вступні випробування до магістратури, студенти молодших курсів, успішно склавши сесію, а деякі спеціальності, і завершивши практику, насолоджуються літнім відпочинком. Сонячна погода спонукала зібратися групу МЯ ІІІ-1 разом із куратором, доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксаною Топчій на ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраве дозвілля наших студентів 19 липня 2018

Лекції на платформі ZOOM очима здобувачів

Минулого тижня відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія», яку прочитав для студентів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» доцент, досвідчений викладач кафедри біотехнології і мікробіології Олександр Воронцов. Наразі всі викладачі, з огляду на епідемічний стан в нашій країні, як ніколи, зацікавлені в покращенні організації н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції на платформі ZOOM очима здобувачів 10 березня 2021