Н У Х Т

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

21 october 2024

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості».

Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти для HoReCa: досвід і перспективи розвитку в Україні; глобалізація та сталий розвиток: нові горизонти для туристичної індустрії; економічні тренди: інновації та виклики у промисловості і крафті.

Представники малого, середнього і великого бізнесу в рамках виставки, що супроводжувала роботу форуму, презентували продукцію понад 30 підприємств із різних куточків України. Це дало змогу учасникам ознайомитися зі широким спектром товарів, створених виробниками з усіх регіонів країни.

Урочисто відкрили форум ректор університету Олександр Шевченко і директорка Департаменту Київської обласної державної адміністрації Наталія Погребна. Особливо яскравими стали виступи заступників голови оргкомітету, проректора університету з наукової роботи Сергія Токарчука та завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного під час відкриття виставки-презентації виробників.

Динамічні панельні дискусії за участю спікерів і учасників форуму додали фахової глибини заходу. Нагородження стейкхолдерів, викладачів, науковців і представників академічної спільноти стало важливою частиною дня, створюючи атмосферу натхнення та святковий настрій для всіх присутніх.

Здобувачі університету та інших навчальних закладів взяли активну участь у форумі, не лише як слухачі доповідей і учасники панельних дискусій, але й як зацікавлені гості виставки та дегустатори представлених виробів. Вони отримали можливість зануритися в атмосферу свята, створену в університеті, і надихнулися новими ідеями та досвідом, здобутим під час заходу.

Дякуємо спікерам форуму: гарантці міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові і крафтові технологіı̈ для HoReCa в туризмі» Оксані Топчій; консультанту, ментору національних програм ДІЯ. Бізнес. Спікеру TEDx. Іллі Новікову; директору з розвитку украı̈нських проєктів мережі «Чорноморка» Дмитру Кострубіну; лідерці спільноти «Slow Food Bessarabia» Ларисі Титикало; директору з якості ПрАТ «Карлсберг Україна» Сергію Кірієнку; директорці ПП «Яблунівський виробничий комплекс (ЯВК)» Наталії Ільчук; співзасновнику Annbelin Care Cosmetics Олександру Белінському; директору ТОВ «ПРО-ФАЙ-БЕР» Миколі Воронцову; директору ТОВ «Торгово-промислова група «Амарант», президенту ГО «Асоціація виробників амаранту та амарантовоı̈ продукції» Олександру Дуді; а також учасникам панельних дискусій: бізнес-консультантці зі стратегічного розвитку, стійкості Світлані Насировій; директору ТОВ «FOODREFORM» Олександру Грищенку; начальнику фінансово-аналітичного управління ТОВ «Молочна компанія «Галичина» Олегу Рагозіну; партнерці мережі готелів «Вишеград», лідерці Вишгородського кластеру Крістіні Коваль; директору ТОВ «М’ясоріг» Антону Іллючку; керівнику проєктів Сільпо «Власні броварні» Віктору Ващуку; технологу ФГ «Агроравлик» Світлані Школьній; засновниці та бренд-шефині крафтовоı̈ кондитерської-кав'ярні Mirella» Мирославі Голонич; головній технологині, завідувачці виробництва ТОВ «Лаго» Олені Предко; співвласниці ферми-агросадиби «Ясно» Зоряні Цебровський; директору буйволиноı̈ ферми «ТАСБІО» Ярославу Стаценку; головній технологині ТОВ «Українська креветка» Лесі Бондаренко і доценту кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роману МукоїдУ.

Перший день форуму завершився презентацією-дегустацією крафтових вин FATHER’S WINE від власниці Надії Буячок і нетворкінгом у TRUE PRICE VASYLKIVSKA.

Другий день форуму відбувся у форматі «Industry visit», яка передбачала екскурсії крафтовими виробництвами, дегустації і обміном досвідом з успішними фахівцями галузі.

Учасники відвідали: LAGO – родинне молочне виробництво європейського рівня й дійшли висновку, що якість і смак продукції чудовий, та крафтову пивоварню ReBrew. Команда Rebrew – це група однодумців, об’єднаних любов’ю до якісного пива і бажанням зробити свій внесок у реформування пивної культури країни. 

Далі команда форуму відвідала та посмакувала морепродукти у чудовому та демократичному ресторані «Чорноморка» на Васильківській. Учасники не лише спробували на смак чудові свіжі устриці, але й отримали нові навички на устричному майстер-класі.

Традиційна позитивна атмосфера форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» доповнила головне свято цієї осені – 140-річчя Національного університету харчових технологій, дозволила створити інформаційне поле для обміну досвідом і стала нагодою для ознайомлення здобувачів університету з можливостями успішного бізнесу, який розвивається завдяки сміливим ідеям, ентузіазму та співпраці стейкхолдерів, випускників нашого вишу та представників академічної спільноти і бізнесу в сфері крафтовогота промислового виробництва.

Щиро вітаємо усіх учасників із професійним святом і сподіваємося на продовження плідної співпраці!

Сертифікати учасників форуму за посиланням. 
Фото форуму за посиланням
Фотографиня – Дар'я Мороз 
Нас можна знайти:
сайт НУХТ 
Facebook 
сайт кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів
Instagram

Published on: 21-10-2024
Read also:
Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій. Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із ...

READ YOURSELF

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 june 2020

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

READ YOURSELF

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 april 2019

Фахівці НУХТ долучилися до обговорення якості освіти на Форумі UQAF-2024

Представники НУХТ, експерти НАЗЯВО: директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, доцентка, к.т.н. Олена Подобій, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка, к.т.н. Лариса Шаран, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Олег Кузьмін, асистентка цієї ж кафедри Мар...

READ YOURSELF

Фахівці НУХТ долучилися до обговорення якості освіти на Форумі UQAF-2024 30 september 2024

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021