Н У Х Т

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

23 лютого 2017

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів. 

Впродовж багатьох років спеціалісти факультету інженерної механіки та пакувальної техніки активно співпрацюють із Клубом пакувальників України та ІАЦ «Упаковка». Результатом такої співпраці є низка спільних проектів всеукраїнського масштабу. Серед них і всеукраїнські конкурси на кращу упаковку та кращу етикетку, що відбуваються щороку, і де наш навчальний заклад виступає співорганізатором, а наші науковці – членами журі.

21 лютого в нашому університеті, на базі кафедри технічної механіки і пакувальної техніки відбулося засідання журі 19-х за рахунком всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку – «Українська зірка упаковки», на кращу етикетку – «Українська етикетка» та студентського конкурсу «Упаковка майбутнього».

Цього року до оргкомітету конкурсів надійшли 42 зразки упаковки від 20 підприємств із 11 міст, 8 зразків етикетки від 3 компаній із двох міст і 31 зразок упаковки студентів 7 вишів.

Журі конкурсів, до складу якого увійшли відомі фахівці пакувальної справи, серед яких і представник нашого університету, професор кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Микола Якимчук, протягом шести годин у три тури визначало переможців. Урочиста церемонія їх нагородження відбудеться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2017, що працюватиме у Києві 1-3 березня 2017 року.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Плідна зустріч

Насиченим для студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став поточний тиждень. 18 жовтня вони брали активну участь у ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», присвяченій 55-й річниці створення кафедри, а 19 жовтня відбулася онлайн-зустріч здобувачів освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч 20 жовтня 2022

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв

Викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організовано та проведено виїзні лабораторні роботи з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» (Змістовий модуль 10. «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв 14 червня 2024

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

13 лютого 2023 року відбулося чергове засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу». Очолила роботу комісії професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою 14 лютого 2023