Н У Х Т

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

09 червня 2020

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

4 та 5 червня відбулися захисти курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа».

Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення та розширення у здобувачів знань, отриманих ними під час вивчення навчальної дисципліни; розвиток навичок самостійної творчої праці з літературою: нормативною, науковою, довідковою, періодичною; а також загальнодоступними джерелами інформації; удосконалення вмінь науково-дослідної роботи і опанування методики дослідження при вирішенні проблемних питань, які розглядаються в курсовій роботі; формування навичок аналізу та узагальнення власного практичного досвіду та досвіду роботи кращих підприємств галузі, розроблення пропозицій і конкретних висновків для покращення діяльності готельного підприємства в сучасних ринкових умовах.

Світовий і вітчизняний досвід розвитку готельного господарства дослідили магістранти і запропонували ефективні моделі менеджменту для впровадження на підприємствах гостинності, що було підтверджено успішним захистом під час відеоконференції на платформі Zoom.

Виконання курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» є підготовкою для виконання кваліфікаційної магістерської роботи.

Захищаючи свої курсові, здобувачі магістерського рівня вищої освіти вкотре довели, що вміють приймати успішні управлінські рішення.

Опублікований: 09-06-2020
Читайте також:
Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням

Наш університет на засадах експерименту став засновником Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Центр працюватиме в структурі Науково-дослідної частини НУХТ за рахунок коштів бюджетної програми «Дослідження, наукові та науково-технічні розробки, виконання роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету працюватиме Центр колективного користування науковим обладнанням 11 червня 2018

Про біотехнологію – учням Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Представники кафедри біотехнології і мікробіології продовжують профорієнтаційний марафон. Цього разу асистентка кафедри Ірина Ковшар разом зі студентами другого курсу Максимом Клименком та Анастасією Сахневич провели дві профорієнтаційні онлайн-зустрічі з вихованцями Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Перша зустріч відбулася для учнів 7, 8 та 9 кл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію – учням Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 04 грудня 2023

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

26 травня 2025 року відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марії Блаженко на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачка виконала під керівни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD! 28 травня 2025