Н У Х Т

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

10 січня 2022

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та опанування вмінь приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

10 січня 2022 року в університеті розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На практику були направлені 636 здобувачів вищої освіти , в т.ч. 459 здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» і 177 здобувачів освітнього ступеню «магістр».

Наші здобувачі розпочали виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі в умовах  карантину, дотримуючись усіх правил – соціальної дистанції та санітарно-гігієнічних норм.

Наші практиканти отримали унікальну можливість бути направленими на бази практик – найпотужніші високотехнологічні підприємства України з метою вивчення напрямів діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки. Вони вивчатимуть напрями діяльності та організації роботи установ і підприємств, закріплюватимуть, поглиблюватимуть і розширюватимуть знання з теоретичних дисциплін, а також збиратимуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та готуватимуться до майбутньої роботи за спеціальністю. Адже практика покликана, в першу чергу, підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки.

До керівництва практикою здобувачів вищої освіти залучаються досвідчені викладачі університету та фахівці, що працюють в організаціях, установах і на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 10-01-2022
Читайте також:
Перші кроки до фахової майстерності

У Полтавському фаховому коледжі нашого університету на базі виробничих лабораторій із виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять у рамках навчальної практики. Під час...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до фахової майстерності 10 липня 2020

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі

Наші викладачі скористалися черговою нагодою поглибити свої знання та розвинути науково-дидактичні компетенції з точки зору викликів, рішень і перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в ході стажування «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи» від факультету наук про освіту Білостоцького...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будь-якою нагодою прокачати свої soft skills користуються наші викладачі 12 серпня 2022

Профком співробітників НУХТ вітає з 8 Березня!

Дорогі наші жінки! Вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам сонячних усмішок, радості в душі, любові в серці, відмінного настрою, міцної і вірної дружби, а також великої й неземної любові! Будьте красиві, щасливі, даруйте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Нехай вас цінують на роботі! Весняного настрою вам по життю, купу пози...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ вітає з 8 Березня! 05 березня 2020

Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права

На кафедрі економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 051 «Економіка», освітніх програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу». Варто відзначити широке різноманіття тем робіт, присвячених ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке різноманіття тем досліджень на захистах бакалаврів-заочників кафедри економіки і права 16 лютого 2024