Н У Х Т

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

10 січня 2022

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та опанування вмінь приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

10 січня 2022 року в університеті розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На практику були направлені 636 здобувачів вищої освіти , в т.ч. 459 здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» і 177 здобувачів освітнього ступеню «магістр».

Наші здобувачі розпочали виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі в умовах  карантину, дотримуючись усіх правил – соціальної дистанції та санітарно-гігієнічних норм.

Наші практиканти отримали унікальну можливість бути направленими на бази практик – найпотужніші високотехнологічні підприємства України з метою вивчення напрямів діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки. Вони вивчатимуть напрями діяльності та організації роботи установ і підприємств, закріплюватимуть, поглиблюватимуть і розширюватимуть знання з теоретичних дисциплін, а також збиратимуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та готуватимуться до майбутньої роботи за спеціальністю. Адже практика покликана, в першу чергу, підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки.

До керівництва практикою здобувачів вищої освіти залучаються досвідчені викладачі університету та фахівці, що працюють в організаціях, установах і на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 10-01-2022
Читайте також:
Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

29 жовтня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітав Scrum Master в продуктовій IT-компанії «Hubber» Олександр Червінський. Захопленню сучасними технологіями e-commerce гостя передували диплом менеджера туристичного бізнесу, 9 років досвіду роботи у туристичному бізнесі, зокрема, досвід розвитку туристичних агентств, розроблення і розви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 31 жовтня 2018

Нотка української культури від нашої викладачки для польських школярів

2023 рік у Польщі оголошено роком Миколи Коперника на честь 550-тої річниці від дня народження та 480-ї – від дня смерті видатного польського астронома та математика епохи Відродження, автора геліоцентричної системи світу. Тож, протягом року відзначають важливу дату на різних рівнях: на міських майданчиках, у телепередачах, музеях, науково-дослідни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нотка української культури від нашої викладачки для польських школярів 27 липня 2023

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

19-20 квітня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», організована кафедрою технології цукру та підготовки води за сприяння Міністерства освіти і науки України, Асоціації виробників мінеральних та питних вод України. Наука та освіта є важливим прі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» 20 квітня 2018

Перші кроки в науці

Невід’ємною складової освіти в нашому університеті є наукова діяльність, до якої здобувачі вищої освіти залучаються з перших курсів бакалаврату. Свої перші кроки в науці вони роблять у наукових гуртках, що функціонують на випускових кафедрах. І з самого початку другого семестру, здобувачі активно занурилися у дивовижний і захоплюючий світ наукових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в науці 19 січня 2022