Н У Х Т

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

09 квітня 2024

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Їх наукова робота «Improvement of technologies of semi-finished products with increased antioxidant capacity from pumpkin waste», представлена у секції «Харчова наука і технології», присвячена удосконаленню технологій напівфабрикатів із відходів гарбуза з підвищеною антиоксидантною здатністю.

Дослідження за темою роботи виконувалися у межах співробітництва нашого університету з Інститутом садівництва НААН України (меморандум №56/23) та Інститутом овочівництва і баштанництва НААН (меморандум №43/22).

Автори роботи – здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Данило Гусєв (1 курс) і Марія Омельченко (2 курс) та здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Марія Литовченко (1 курс) працювали над проєктом на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах студентського наукового гуртка «Якість і безпечність» під науковим керівництвом професора кафедри Олега Кузьміна та провідної наукової співробітниці відділу зведеного планування Науково-організаційного управління Апарату президії Національної академії аграрних наук України Олени Хареби.

І хоч нашим юним науковцям цього разу не вдалося вибороти призового місця (не вистачило всього два бали), їх робота привернула увагу й була високо оцінена міжнародним галузевим журі.

Вітаємо здобувачів і колег із успішною участю у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science»! Пишаємося й віримо, що у них все попереду!

Опублікований: 09-04-2024
Читайте також:
Проблемні питання у обліку та аналізі – у центрі уваги наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик»

5 листопада 2025 на кафедрі обліку і аудиту відбулось друге засідання наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», в якому взяли участь викладачі кафедри та здобувачі спеціальності D1. Відкрила засідання гуртка його наукова керівниця, доцентка Людмила Духновська. У вступному слові вона зауважила про набуття особливого значення професійної відп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемні питання у обліку та аналізі – у центрі уваги наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик» 07 листопада 2025

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету 30 квітня 2024

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з Фондом освітніх ініціатив, започатковану у ході підготовки та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025». Цього тижня був підписаний Меморандум про співпрацю, у рамках якого разом із нашим науково-педагогічним к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив 28 лютого 2025