Н У Х Т

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

30 березня 2020

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

Йде третій тиждень карантину. Викладачі завантажують завдання на платформу дистанційної освіти, здобувачі їх виконують. Ніхто не виходить на вулицю. Спілкування – лише дистанційно.

І ось радісна звістка від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю у період з 27 березня по 3 квітня будуть проведені вебінари.

Перший вебінар «Як використовувати час карантину з користю?» провів тренер LLC TRIGLAV INTERNATIONAL Євген Куджоян, у якого 10 років досвіду роботи і дві вищі освіти за напрямом психології та економіки. На думку пана Євгена, найкрутіший досвід – це той, який ми отримуємо самостійно.

Під час прямої трансляції учасники вебінару розглянули питання: Що таке карантин з точки зору ефективності? Як можна зрозуміти, що карантин пройшов успішно? Як кожний із вас використовує цей час? Чого варто уникати? Який алгоритм розвитку може бути ефективним?

А тепер враження студентів-магістрантів:

Олександр Сухоставський: «Тренер дуже дохідливо роз’яснив, що робити, коли ти деморалізований».

Владислав Гресько: «Мені сподобалося. Цікаво було слухати Євгена Куджояна. Все-таки, з висоти його віку (31 рік) і досвіду, багато чого можна перейняти. Про те, що не обов’язково відкладати цілі – це зрозуміло, тепер необхідно навчитися дотримуватися цього в реальному житті».

Оксана Росик: «Було цікаво відкрити для себе новий спосіб планінгу та візуалізації цілей – Mind map. Для себе зрозуміла, що необхідно не тільки загружати себе справами, а й давати собі час для раціонального відпочинку. Щоб використовувати свій час раціонально та корисно необхідно навчитися розставляти пріоритети у справах і цілях».

Ігор Хоменко: «Плюси майстер-класу – тема була викладена чітко і коректно, без наведення інформації, яка не стосувалась теми. Мінуси – однотипність інформації упродовж усього вебінару; доволі стандартна тема, яку можна легко знайти в інтернеті; від вебінару очікувалось її більше розкриття та більший об’єм нової інформації».

Валерія Потапенко: «Онлайн майстер-клас був дуже пізнавальний та корисний для мене. Я дізналась за допомогою чого зможу правильно планувати свій час. А також отримала відповіді на питання: «Що є пріоритетнішим серед моїх справ?» та «Як із розумом підходити до цього та розрізняти між важливими речами та своїми інтересами?». І найголовніше – я зрозуміла, як прийти до своєї мети за допомогою візуалізації».

Віталій Гриненко: «Було класно, мені сподобалося. Це було досить інформативно».

Тетяна Кривець: «Даний вебінар дав зрозуміти, що успіх виконаної нами роботи напряму залежить від цілей, які ми ставимо перед собою і мотивації. Щоб краще справлятися з поставленими цілями і правильно планувати свій час при виконанні різного роду завдань потрібно спробувати зробити свою Mind map».

Ярослав Гайдай: «Даний вебінар мені сподобався. Було коротко та інформативно».

Максим Івасенко: «Під час прослуховування вебінару були обговорені цікаві теми для роздуму, такі як створення карти завдань (Mind map), розподіл своїх сил на виконання та планування завдань. Під час перегляду вебінару я отримав цінні поради щодо організації своєї роботи».

Наші студенти дуже вдячні Євгену Куджояну, а також керівництву Корпорації «Артеріум» та LLC TRIGLAV INTERNATIONAL за можливість дистанційно взяти участь у майстер-класі.

 

Опублікований: 30-03-2020
Читайте також:
Профком вітає з Днем працівників освіти!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага вам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вітає з Днем працівників освіти! 01 жовтня 2021

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 травня 2020

Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту  економіки і управління

20 листопада фінішував цьогорічній загальноуніверситетський турнір з футзалу «Кубок ректора». За третє місце зійшлися у поєдинку команди факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Гра вийшла видовищною і результативною – з рахунком 4:2 перемогли й стали бронзовими призерами тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту економіки і управління 22 листопада 2018

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи

11, 12 і 13 грудня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної та заочної форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли: кандида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи 17 грудня 2024