Н У Х Т

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

30 березня 2020

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

Йде третій тиждень карантину. Викладачі завантажують завдання на платформу дистанційної освіти, здобувачі їх виконують. Ніхто не виходить на вулицю. Спілкування – лише дистанційно.

І ось радісна звістка від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю у період з 27 березня по 3 квітня будуть проведені вебінари.

Перший вебінар «Як використовувати час карантину з користю?» провів тренер LLC TRIGLAV INTERNATIONAL Євген Куджоян, у якого 10 років досвіду роботи і дві вищі освіти за напрямом психології та економіки. На думку пана Євгена, найкрутіший досвід – це той, який ми отримуємо самостійно.

Під час прямої трансляції учасники вебінару розглянули питання: Що таке карантин з точки зору ефективності? Як можна зрозуміти, що карантин пройшов успішно? Як кожний із вас використовує цей час? Чого варто уникати? Який алгоритм розвитку може бути ефективним?

А тепер враження студентів-магістрантів:

Олександр Сухоставський: «Тренер дуже дохідливо роз’яснив, що робити, коли ти деморалізований».

Владислав Гресько: «Мені сподобалося. Цікаво було слухати Євгена Куджояна. Все-таки, з висоти його віку (31 рік) і досвіду, багато чого можна перейняти. Про те, що не обов’язково відкладати цілі – це зрозуміло, тепер необхідно навчитися дотримуватися цього в реальному житті».

Оксана Росик: «Було цікаво відкрити для себе новий спосіб планінгу та візуалізації цілей – Mind map. Для себе зрозуміла, що необхідно не тільки загружати себе справами, а й давати собі час для раціонального відпочинку. Щоб використовувати свій час раціонально та корисно необхідно навчитися розставляти пріоритети у справах і цілях».

Ігор Хоменко: «Плюси майстер-класу – тема була викладена чітко і коректно, без наведення інформації, яка не стосувалась теми. Мінуси – однотипність інформації упродовж усього вебінару; доволі стандартна тема, яку можна легко знайти в інтернеті; від вебінару очікувалось її більше розкриття та більший об’єм нової інформації».

Валерія Потапенко: «Онлайн майстер-клас був дуже пізнавальний та корисний для мене. Я дізналась за допомогою чого зможу правильно планувати свій час. А також отримала відповіді на питання: «Що є пріоритетнішим серед моїх справ?» та «Як із розумом підходити до цього та розрізняти між важливими речами та своїми інтересами?». І найголовніше – я зрозуміла, як прийти до своєї мети за допомогою візуалізації».

Віталій Гриненко: «Було класно, мені сподобалося. Це було досить інформативно».

Тетяна Кривець: «Даний вебінар дав зрозуміти, що успіх виконаної нами роботи напряму залежить від цілей, які ми ставимо перед собою і мотивації. Щоб краще справлятися з поставленими цілями і правильно планувати свій час при виконанні різного роду завдань потрібно спробувати зробити свою Mind map».

Ярослав Гайдай: «Даний вебінар мені сподобався. Було коротко та інформативно».

Максим Івасенко: «Під час прослуховування вебінару були обговорені цікаві теми для роздуму, такі як створення карти завдань (Mind map), розподіл своїх сил на виконання та планування завдань. Під час перегляду вебінару я отримав цінні поради щодо організації своєї роботи».

Наші студенти дуже вдячні Євгену Куджояну, а також керівництву Корпорації «Артеріум» та LLC TRIGLAV INTERNATIONAL за можливість дистанційно взяти участь у майстер-класі.

 

Опублікований: 30-03-2020
Читайте також:
Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Коробка тепла для Захисника

Під час різдвяно-новорічних свят особливо хочеться оточити увагою та турботою військових, які боронять нас від ворога, щоб у мирних містах чи селах ми могли продовжувати життя. Дружна студентська родина навчально-наукового комплексу університету вкотре об’єдналася задля благородної справи аби подарувати частинку добра і тепла нашим захисникам і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коробка тепла для Захисника 02 січня 2024

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Починаючи з першого набору студентів за новітньою спеціальністю «Технологія мікробіологічних та вітамінних виробництв» у 1966 році в Київському технологічному інституті харчової промисловості (нині – Національний університет харчових технологій), розпочалася історія інженерної біотехнологічної освіти в Україні. Сьогодні ця спеціальність має назву «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція 10 січня 2017

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

Зустрічі з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології – це завжди пізнавально, адже вони діляться історіями свого успіху та розповідають про різні лайфхаки для успішної співбесіди. Викладач дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксана Скроцька запросила випускницю кафедри Наталію Котовську поспілкуватися зі здобувачам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи 10 листопада 2020