Н У Х Т

Профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква

11 жовтня 2018

Профорієнтаційний  марафон у м. Біла Церква

10 жовтня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній масовий захід Ярмарок вакансій, на якому наш університет презентували представники Навчально-наукового інституту харчових технологій, доценти Ігор Страшинський (кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів), Валерій Бабенко (кафедра технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів), Наталія Шаповалова (кафедра експертизи харчових продуктів), а також Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. 

Гості Ярмарку, а це майже 600 учнів із 22 шкіл міста, дізналися про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому університеті, про навчання, організацію дозвілля наших студентів, умови проживання у гуртожитках студмістечка університету, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою. Вони отримали вичерпні відповіді на всі свої питання і запрошення відвідати наш виш, де зможуть оглянути потужну матеріально-технічну базу, що забезпечує ведення навчального процесу на найвищому рівні, поспілкуватися з викладачами і студентами.

Разом із учнями шкіл м. Біла Церква вичерпну інформацію про наш університет отримали й представники Державного навчального закладу «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича», які виявили бажання співпрацювати з Національним університетом харчових технологій.

. П.Р.Поповича», які виявили бажання співпрацювати з Національним університетом харчових технологій.

Опублікований: 11-10-2018
Читайте також:
В університеті працює Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+

7 червня 2018 року розпочала роботу Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ «Стале виробництво та споживання продуктів харчування у ЄС: виклики для України». З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ Олександр Шевченко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, аташе з пит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працює Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ 08 червня 2018

День цукровиків у НУХТ

27 березня в нашому університеті розпочала роботу щорічна Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Уже понад 20 років стало доброю традицією для цукровиків України, близького й далекого  зарубіжжя збиратися наприкінці березня у Національному університеті харчових технологій, який багатьом із них...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День цукровиків у НУХТ 27 березня 2018

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах

19 вересня 2018 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, завідувач кафедри, д.е.н., доцент Дарина Басюк, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к.г.н., доцент Олена Харченко та студенти 1 курсу (10-12 групи) спеціальності «Туризм» в рамках вивчення дисципліни «Основи туризмознавства» відвідали Софійський собор у центрі Києва -  пам'ятк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи туризмознавства першокурсники вивчають на найвідоміших туристичних об’єктах 20 вересня 2018