Н У Х Т

Профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква

11 жовтня 2018

Профорієнтаційний  марафон у м. Біла Церква

10 жовтня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній масовий захід Ярмарок вакансій, на якому наш університет презентували представники Навчально-наукового інституту харчових технологій, доценти Ігор Страшинський (кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів), Валерій Бабенко (кафедра технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів), Наталія Шаповалова (кафедра експертизи харчових продуктів), а також Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та факультету автоматизації і комп’ютерних систем. 

Гості Ярмарку, а це майже 600 учнів із 22 шкіл міста, дізналися про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому університеті, про навчання, організацію дозвілля наших студентів, умови проживання у гуртожитках студмістечка університету, проходження практики та можливості працевлаштування за спеціальністю з гідною оплатою. Вони отримали вичерпні відповіді на всі свої питання і запрошення відвідати наш виш, де зможуть оглянути потужну матеріально-технічну базу, що забезпечує ведення навчального процесу на найвищому рівні, поспілкуватися з викладачами і студентами.

Разом із учнями шкіл м. Біла Церква вичерпну інформацію про наш університет отримали й представники Державного навчального закладу «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича», які виявили бажання співпрацювати з Національним університетом харчових технологій.

.

Опублікований: 11-10-2018
Читайте також:
Нові враження та ідеї для оновлення фахових дисциплін

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до складу української делегації , що вирушила до Бордо (Франція) для участі у низці важливих заходів. Зокрема українські фахівці відвідали регіон Cognac, де зустрілися з партнерами з Бюро Коньяку й обговорили продовження перехідного періоду для використання наз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові враження та ідеї для оновлення фахових дисциплін 05 грудня 2024

Академічна доброчесність на кафедрі фізики

Питанню академічної доброчесності, яка є невід'ємною складовою високоякісної освіти та науки, кафедра фізики постійно приділяє велику увагу. Зокрема, викладачі кафедри не лише дотримуються норм академічної етики, а й проходять підвищення кваліфікації з цієї актуальної теми. Так, у 2022 році курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність на кафедрі фізики 07 травня 2024

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Питання етики є завжди актуальним у будь-якому контексті, а питання наукової етики тим більше з огляду на прагнення України інтегруватись у європейський і світовий освітній та науковий простори. Важливими для України є кроки на шляху до академічної доброчесності. У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 11 жовтня на кафедрі мехатро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2022

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020