Н У Х Т

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

30 march 2020

Як використовувати час карантину з користю дізналися наші магістри

Йде третій тиждень карантину. Викладачі завантажують завдання на платформу дистанційної освіти, здобувачі їх виконують. Ніхто не виходить на вулицю. Спілкування – лише дистанційно.

І ось радісна звістка від стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – для студентів факультету біотехнології та екологічного контролю у період з 27 березня по 3 квітня будуть проведені вебінари.

Перший вебінар «Як використовувати час карантину з користю?» провів тренер LLC TRIGLAV INTERNATIONAL Євген Куджоян, у якого 10 років досвіду роботи і дві вищі освіти за напрямом психології та економіки. На думку пана Євгена, найкрутіший досвід – це той, який ми отримуємо самостійно.

Під час прямої трансляції учасники вебінару розглянули питання: Що таке карантин з точки зору ефективності? Як можна зрозуміти, що карантин пройшов успішно? Як кожний із вас використовує цей час? Чого варто уникати? Який алгоритм розвитку може бути ефективним?

А тепер враження студентів-магістрантів:

Олександр Сухоставський: «Тренер дуже дохідливо роз’яснив, що робити, коли ти деморалізований».

Владислав Гресько: «Мені сподобалося. Цікаво було слухати Євгена Куджояна. Все-таки, з висоти його віку (31 рік) і досвіду, багато чого можна перейняти. Про те, що не обов’язково відкладати цілі – це зрозуміло, тепер необхідно навчитися дотримуватися цього в реальному житті».

Оксана Росик: «Було цікаво відкрити для себе новий спосіб планінгу та візуалізації цілей – Mind map. Для себе зрозуміла, що необхідно не тільки загружати себе справами, а й давати собі час для раціонального відпочинку. Щоб використовувати свій час раціонально та корисно необхідно навчитися розставляти пріоритети у справах і цілях».

Ігор Хоменко: «Плюси майстер-класу – тема була викладена чітко і коректно, без наведення інформації, яка не стосувалась теми. Мінуси – однотипність інформації упродовж усього вебінару; доволі стандартна тема, яку можна легко знайти в інтернеті; від вебінару очікувалось її більше розкриття та більший об’єм нової інформації».

Валерія Потапенко: «Онлайн майстер-клас був дуже пізнавальний та корисний для мене. Я дізналась за допомогою чого зможу правильно планувати свій час. А також отримала відповіді на питання: «Що є пріоритетнішим серед моїх справ?» та «Як із розумом підходити до цього та розрізняти між важливими речами та своїми інтересами?». І найголовніше – я зрозуміла, як прийти до своєї мети за допомогою візуалізації».

Віталій Гриненко: «Було класно, мені сподобалося. Це було досить інформативно».

Тетяна Кривець: «Даний вебінар дав зрозуміти, що успіх виконаної нами роботи напряму залежить від цілей, які ми ставимо перед собою і мотивації. Щоб краще справлятися з поставленими цілями і правильно планувати свій час при виконанні різного роду завдань потрібно спробувати зробити свою Mind map».

Ярослав Гайдай: «Даний вебінар мені сподобався. Було коротко та інформативно».

Максим Івасенко: «Під час прослуховування вебінару були обговорені цікаві теми для роздуму, такі як створення карти завдань (Mind map), розподіл своїх сил на виконання та планування завдань. Під час перегляду вебінару я отримав цінні поради щодо організації своєї роботи».

Наші студенти дуже вдячні Євгену Куджояну, а також керівництву Корпорації «Артеріум» та LLC TRIGLAV INTERNATIONAL за можливість дистанційно взяти участь у майстер-класі.

 

Published on: 30-03-2020
Read also:
Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього

Гості ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» високо оцінили її рівень, актуальність та інноваційність доповідей. Конференція охопила фахівців різних галузей – виробничників, академічну спільноту, керівників і провідних інженерів підприємств харчової, біотехнологічної, фармацевтичної...

READ YOURSELF

Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів – горизонти майбутнього 26 september 2025

Обговорюємо академічну доброчесність англійською

Дотриманню академічної доброчесності учасниками освітнього процесу в нашому університеті приділяється велика увага. Кожний навчальний рік починається із низки заходів, спрямованих на визначення рівня поінформованості та заповнення існуючих прогалин, у першу чергу, здобувачів освіти у питаннях академічної доброчесності. Цього року традиційний Тижде...

READ YOURSELF

Обговорюємо академічну доброчесність англійською 18 october 2022

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя)

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя). До пpoгpaми cтaжувaння вхoдить читання лeкцiйних куpciв для мaгicтpaнтiв. Зa кoнcультaцiї бoлгapcьких кoлeг були пiдгoтoвлeнi куpcи лeкцiй iз тeхнoлoгiчних кoмплeкciв хapчoвих виpoбництв, якi пpoчитав aнглiйcькoю мoвoю дoцeнт Oлeкciй Губeня, i з пpoмиcлoвих пeчeй, якi пpoчита...

READ YOURSELF

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя) 05 december 2019

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

8 лютого стартували захисти дисертацій аспірантами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління. Цього дня своє дослідження «Інтелектуальне сценарно-синергетичне керування технологічним комплексом цукрового заводу» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

READ YOURSELF

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 09 february 2024