Н У Х Т

Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли

08 квітня 2024

Здобувачі ступеня PhD прокачують викладацькі скіли

Педагогічна практика – важлива складова частина підготовки майбутніх докторів філософії. Вона забезпечує поєднання теоретичної і практичної складової навчання за третім рівнем вищої освіти, сприяє формуванню творчого ставлення здобувача ступеня PhD до педагогічної діяльності, і в той же час дає можливість молодим фахівцям, які володіють сучасними методами наукових досліджень, передати свій досвід здобувачам молодших курсів. Саме тому обов’язковим компонентом освітньої складової підготовки за освітнім ступенем «Доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» є педагогічна практика, яку здобувачі проходять у ІІ семестрі першого року навчання.

У ході своєї педагогічної практики аспірант кафедри біотехнології і мікробіології, що працює на ФФ «Дарниця», Роман Миколаєнко долучився до проведення лекційного заняття з дисципліни «Новітні напрями у біотехнології та фармації» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та детально розповів все про сучасні імунобіологічні препарати з бактерій, вірусів або продуктів їх життєдіяльності, які застосовуються для активної імунізації людей і тварин із метою специфічної профілактики та лікування захворювань інфекційної етіології.

Магістранти високо оцінили лекцію фахівця-практика, яка дозволила їм поглиблено розглянути принципи дії вакцин, їхню безпеку та ефективність, подивитися на вакцинацію з нового кута зору і отримати цінні знання, що стануть їм у пригоді у професійній діяльності.

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками. 8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин! 10 квітня 2025

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві

Студенти групи ТІ-2-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» разом із своїм куратором, асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Потужність виробництва пивоварного заводу складає 473 млн л/р. На заводі встановлене новітнє обладнанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти харчової продукції побували на провідному підприємстві 31 травня 2019

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі

З 27 по 29 червня на Співочому полі відбувся яскравий мультижанровий камерний фестиваль «Співоче поле. Серце Азову», присвячений Дню Конституції України. Захід об’єднав митців, аматорські колективи та патріотично налаштовану молодь задля спільного вшанування культурної спадщини, стійкості та незламності українського народу. 28 червня, у день свята...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі 30 червня 2025