Н У Х Т

Стартувала вступна кампанія до аспірантури

19 серпня 2024

Стартувала вступна кампанія до аспірантури

Сьогодні відбіркова комісія університету розпочала приймання документів до вступу в аспірантуру. Воно триватиме до 6 вересня 2024 року включно.

У нашому університеті ступінь доктора філософії можна здобути за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 122 «Комп’ютерні науки», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» та 181 «Харчові технології».

Не пізніше 9 вересня 2024 року приймальна комісія прийме рішення щодо допуску вступників до вступних випробувань. Умовою допуску до вступних випробувань є успішне складання ЄВІ в 2023 році з оцінкою за тест з іноземної мови не менше ніж 130 балів або успішне складання ЄВІ в 2024 році з оцінкою за тест загальної навчальної компетентності не менше ніж 160.

З програмами вступних випробувань та вимогами до оформлення дослідницької пропозиції можна ознайомитися за посиланням. 

Вступні випробування відбудуться в університеті з 9 по 13 вересня 2024 року. За їх результатами не пізніше 18 вересня вступники отримають рекомендації до зарахування.

Наказ на зарахування до аспірантури буде підписаний 24 вересня 2024 року.

Нагадаємо, зарахування до аспірантури здійснюється згідно з Правилами прийому у 2024 році. Відбіркова комісія для прийому вступників працює з понеділка по п’ятницю – з 10:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00), по суботах, неділях і святкових днях – вихідні дні.

Навчання в аспірантурі розпочнеться з 1 жовтня 2024 року. Термін навчання – 4 роки.

Докладно про вступ до аспірантури у меню Вступнику.

Опублікований: 19-08-2024
Читайте також:
Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів

17 листопада в рамках проведення Дня відкритих дверей університету викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Алла Башта та асистенти Світлана Камінська і Артем Ущаповський провели креативний майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!». Оскільки спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний майстер-клас на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 листопада 2018

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Традиційно до участі у конкурсі за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» долучилися здобувачі освіти факультету готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні науковиці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – учасниці «Black Sea Science-2024» 25 березня 2024

Оновлено терміни подання заявок на державний грант для вступників

Міністерство освіти і науки проінформувало про відтермінування подання на державний грант вступників-контрактників. Дату та час подання заявок буде оголошено окремо, але не раніше 15 вересня 2024 року. Відтермінування пов'язане зі змінами, які найближчий часом будуть внесені до Постанови про реалізацію експериментального проєкту щодо надання держа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оновлено терміни подання заявок на державний грант для вступників 09 вересня 2024

Стандарти обслуговування у «Хаятт Рідженсі Київ» та корпоративні правила поведінки його працівників вивчали студенти

11 листопада 2019 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» разом із асистентом кафедри туристичного та готельного бізнесу Ольгою Дмитрієвською відвідали 5-зірковий готель «Хаятт Рідженсі», розташований у самому центрі Києва. Студенти ознайомились із номерним фондом готелю, який налічує 234 комфортабельних номери, включаючи 25 номерів люкс, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стандарти обслуговування у «Хаятт Рідженсі Київ» та корпоративні правила поведінки його працівників вивчали студенти 12 листопада 2019