Н У Х Т

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

01 березня 2018

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1 березня у актовій залі університету панувала тепла, сповнена радості й світлого суму атмосфера – згуртована дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виряджала у самостійне професійне життя своїх магістрів. Це по-справжньому сімейне свято традиційно зібрало разом керівництво факультету, завідувачів кафедр, викладачів, студентів молодших курсів, батьків, родичів, друзів, випускників минулих років.  

Високопрофесійне поповнення галузі зі 153 випускників спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і «Туризмознавство» цього дня отримало офіційне підтвердження своєї фахової кваліфікації.  Серед них 16 дипломів із відзнакою вручили випускникам денної форми навчання і 3 – заочної. Найкращим із-поміж кращих декан факультету Віктор Доценко вручив подяки й грамоти за високі досягнення в навчанні, активну участь у громадському, спортивному й культурному житті факультету та університету. А активісти студентської ради факультету – Сергій Олійник (голова студентської ради гуртожитку 2016-2017 н.р.), Борис Остапішин (голова спортивного сектору студентської ради факультету 2015-2017 н.р., голова спортивного сектору студентської ради університету 2016-2017 н.р.), Ольга Маюн (голова благодійного сектору студентської ради факультету 2014-2018 н.р.) і Валерія Коваленко (голова культурно-масового сектору студентської ради факультету 2015-2016 н.р., член команди КВН факультету) отримали з рук декана особливі пам’ятні подарунки.

Сердечно вітали своїх вихованців декан факультету Віктор Доценко, завідувачі кафедр – технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк і заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль.

Свої творчі вітання подарували магістрам студенти молодших курсів – Катерина Краснощокова, Надія Ніколенко, Вікторія Новікова та дует бальників.

Щиросердо дякували своїм педагогам і батькам та бажали всього найкращого друзям-випускникам магістри спеціалізації «Технології в ресторанному господарстві» Сергій Олійник і Ольга Маюн, студент спеціалізації «Туризмознавство» Борис Остапішин, студентка спеціалізації «Готельна і ресторанна справа» Юлія Біліцька та студентка спеціалізації «Технології харчування» Дін Хуей з Китайської Народної Республіки.

І ось найочікуваніша мить – вручення дипломів.

А завершальним акордом свята стали спільні фото на згадку і боннети, що раз у раз злітали під стелю актової зали по команді декана Віктора Доценка.

Нехай вам щастить на життєвих дорогах, випускники!

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна»

Компанією «Syngenta Україна» був оголошений конкурс проектних робіт щодо вирощування та популяризації високоолеїнового соняшнику для студентів і аспірантів. За рішенням конкурсної комісії компанії «Syngenta Україна» магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Микола Єрмаков, як автор однієї з найкращих робіт був запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна» 31 травня 2018

Новації вступу-2020

2020 року поріг для вступу на бюджет становитиме щонайменше 125 балів, але водночас вступники зможуть подати 5 заяв на будь-які спеціальності. Ці та інші новації передбачені Умовами прийому до закладів вищої освіти в 2020 році – відповідний наказ МОН зареєстрований у Міністерстві юстиції та набув чинності наприкінці грудня 2019 року. У цьому році...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації вступу-2020 24 січня 2020

Дуальна освіта: чому зараз це – тренд?

Дуальна освіта – це запорука успішного професійного старту, нова й гнучка форма навчання, спрямована на підвищення якості підготовки саме професіоналів-практиків. У рамках впровадження елементів дуальної освіти у освітній процес та для зміцнення співпраці зі стейкхолдерами захист дипломних проєктів студентів четвертого курсу спеціальностей «Автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта: чому зараз це – тренд? 27 червня 2022

З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади

Упродовж 17-19 квітня 2019 року в Національному університеті біоресурсів та природокористування України відбувся другий етап Всеукраїнської хімічної олімпіади. Олімпіада проходила в два тури: теоретичний та експериментальний. У ній взяли участь близько сотні студентів-переможців перших етапів із 35 вищих навчальних закладів України, які змагались ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади 29 березня 2024