Н У Х Т

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

01 березня 2018

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1 березня у актовій залі університету панувала тепла, сповнена радості й світлого суму атмосфера – згуртована дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виряджала у самостійне професійне життя своїх магістрів. Це по-справжньому сімейне свято традиційно зібрало разом керівництво факультету, завідувачів кафедр, викладачів, студентів молодших курсів, батьків, родичів, друзів, випускників минулих років.  

Високопрофесійне поповнення галузі зі 153 випускників спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і «Туризмознавство» цього дня отримало офіційне підтвердження своєї фахової кваліфікації.  Серед них 16 дипломів із відзнакою вручили випускникам денної форми навчання і 3 – заочної. Найкращим із-поміж кращих декан факультету Віктор Доценко вручив подяки й грамоти за високі досягнення в навчанні, активну участь у громадському, спортивному й культурному житті факультету та університету. А активісти студентської ради факультету – Сергій Олійник (голова студентської ради гуртожитку 2016-2017 н.р.), Борис Остапішин (голова спортивного сектору студентської ради факультету 2015-2017 н.р., голова спортивного сектору студентської ради університету 2016-2017 н.р.), Ольга Маюн (голова благодійного сектору студентської ради факультету 2014-2018 н.р.) і Валерія Коваленко (голова культурно-масового сектору студентської ради факультету 2015-2016 н.р., член команди КВН факультету) отримали з рук декана особливі пам’ятні подарунки.

Сердечно вітали своїх вихованців декан факультету Віктор Доценко, завідувачі кафедр – технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк і заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль.

Свої творчі вітання подарували магістрам студенти молодших курсів – Катерина Краснощокова, Надія Ніколенко, Вікторія Новікова та дует бальників.

Щиросердо дякували своїм педагогам і батькам та бажали всього найкращого друзям-випускникам магістри спеціалізації «Технології в ресторанному господарстві» Сергій Олійник і Ольга Маюн, студент спеціалізації «Туризмознавство» Борис Остапішин, студентка спеціалізації «Готельна і ресторанна справа» Юлія Біліцька та студентка спеціалізації «Технології харчування» Дін Хуей з Китайської Народної Республіки.

І ось найочікуваніша мить – вручення дипломів.

А завершальним акордом свята стали спільні фото на згадку і боннети, що раз у раз злітали під стелю актової зали по команді декана Віктора Доценка.

Нехай вам щастить на життєвих дорогах, випускники!

Опублікований: 01-03-2018
Читайте також:
Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом. Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів 17 жовтня 2023

Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква

Профком співробітників НУХТ у кінці квітня-на початку травня організував для всіх профспілківців дві екскурсії до Андріївської церкви – однієї з найвідоміших і найкрасивіших церков Києва. Вона розташована на Андріївській горі, в центрі міста, і є пам'яткою архітектури та монументального живопису XVIII століття. Церква має довгу й цікаву історію. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова екскурсія від Профкому співробітників – Андріївська церква 21 травня 2024

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним отримали безцінні знання та інсайти щодо успішного ведення бізнесу у галузі готельно-ресторанного бізнесу під час заходу «Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa? ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa 14 лютого 2024

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» – медичний директор Марина Валова та директор з експорту Оксана Плотнікова. Разом із завідувачем кафедри, професором Тетяною Пирог, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, а також доцентами Вікторією Красінько та Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» 22 листопада 2019