Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

10 квітня 2023

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Державного біотехнологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Сумського національного аграрного університету, Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано у секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Експертиза харчових продуктів», «Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

 Артура Махмудова, Юрія Добробога (Національний університет харчових технологій);
 Ольгу Гораш (Національний університет харчових технологій);
 Богдана Бородича (Національний університет біоресурсів і природокористування України);
 Софію Божко (Національний університет харчових технологій);
 Дар’ю Мороз (Національний університет харчових технологій).

Дипломами ІІ ступеня:

 Дар'ю Селезньову (Національний університет харчових технологій);
 Олега Савенка (Сумський національний аграрний університет);
 Тетяну Пащенко (Одеський національний технологічний університет);
 Дарію Ніколаєнко (Державний біотехнологічний університет);
 Ольгу Дзюбу (Державний біотехнологічний університет).

Дипломами ІІІ ступеня:

 Олександра Сокота (Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного);
 Світлану Делі-Стоянову (Одеський національний технологічний університет);
 Галину Шевченко (Державний біотехнологічний університет);
 Михайла Чепурняка (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича);
 Христину Болтик (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Юлію-Ірину Гординську (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Наталію Саву, Софію Попельняк (Національний університет «Львівська політехніка»);
 Артема Недайводу (Миколаївський національний аграрний університет);
 Аліну Заставну (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Вікторію Колодрубець (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Надію Гармаш (Миколаївський національний аграрний університет).

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету знайомлять з інформаційним забезпеченням навчальних дисциплін

18 квітня у науковому читальному залі бібліотеки відбувся круглий стіл «Інформаційне забезпечення навчальних дисциплін». Доповідач Олена Рудовська на практиці познайомила з перевагами використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі, продемонструвала пошук літератури по дисциплінах, завантаження повнотекстової навчальної літерат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету знайомлять з інформаційним забезпеченням навчальних дисциплін 19 квітня 2018

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

Фармація – галузь науки, що невпинно прогресує та стає все більш затребуваною, тому розвиток hard і soft skills для працівників цієї та дотичної сфери є важливим процесом становлення їх як професіоналів своєї справи. Тож кожний день наших магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – це нагода дізнатися щось нове, розвиватися, по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills 12 січня 2024

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат

Упродовж всього семестру четвертокурсники-біотехнологи, студіюючи навчальні дисципліни, розкривали свій творчий і професійний потенціал. Зокрема, на дисципліні «Природоохоронні біотехнології» остання пара була запланована, як ділова гра, і дала можливість майбутнім біотехнологам показати себе і свої знання у всій красі. Здобувачі освіти розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові ігри на новий лад – онлайн-формат 23 грудня 2020