Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

10 квітня 2023

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Державного біотехнологічного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Сумського національного аграрного університету, Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти. Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано у секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Експертиза харчових продуктів», «Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

 Артура Махмудова, Юрія Добробога (Національний університет харчових технологій);
 Ольгу Гораш (Національний університет харчових технологій);
 Богдана Бородича (Національний університет біоресурсів і природокористування України);
 Софію Божко (Національний університет харчових технологій);
 Дар’ю Мороз (Національний університет харчових технологій).

Дипломами ІІ ступеня:

 Дар'ю Селезньову (Національний університет харчових технологій);
 Олега Савенка (Сумський національний аграрний університет);
 Тетяну Пащенко (Одеський національний технологічний університет);
 Дарію Ніколаєнко (Державний біотехнологічний університет);
 Ольгу Дзюбу (Державний біотехнологічний університет).

Дипломами ІІІ ступеня:

 Олександра Сокота (Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного);
 Світлану Делі-Стоянову (Одеський національний технологічний університет);
 Галину Шевченко (Державний біотехнологічний університет);
 Михайла Чепурняка (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича);
 Христину Болтик (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Юлію-Ірину Гординську (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Наталію Саву, Софію Попельняк (Національний університет «Львівська політехніка»);
 Артема Недайводу (Миколаївський національний аграрний університет);
 Аліну Заставну (Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя);
 Вікторію Колодрубець (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького);
 Надію Гармаш (Миколаївський національний аграрний університет).

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Опублікований: 10-04-2023
Читайте також:
Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії

Для магістрантів першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та студентів четвертого курсу бакалаврату було організовано зустріч із провідною співробітницею швейцарської фармацевтичної компанії «Hoffmann-La Roche», магістранткою нашого університету спеціальності «Хімічні технології та інженерія» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії 15 квітня 2024

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня. Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів 30 червня 2023

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 грудня 2024